• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Symetrical skrev 2022-12-02 19:14:02 följande:
    Nej nej nej! Så är det absolut definitivt inte!! Jag tror att du kommer bli gravid snart igen ☺️

    Åh, vad kul! isf blir vi någorlunda synkade! 🥳 Tagit nåt ältest än?

    Men eller hur!? Vore guld!! Och inga mf whatsoever! Är det verkligen för mycket begärt!? 🤔🤭

    Tack för peppen, dök ner i vinflaskan så nu känns det bättre 😂

    Tog ett nu på em och det är på G tror jag minsann, mannen hemma är sjukt taggad haha. 


    Nej det är det Verkligen inte, nu jäklar kör vi 🥳

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-12-03 07:40:28 följande:
    Hurray! Komsi komsi lilla ägget ?????

    Så rätt! 🍷😜
    Kommer faktiskt också unna mig ett glas eller två idag då jag ska åka på spa med min kusin. Tänker att det inte kan skada alltför mycket på äl +2, då ägget inte har haft en chans att fästa än. Man måste ju leva lite också! 😉

    Japp komsi komsi 😆

    Ja jag drack ju inte en droppe under dessa månader så denna känner jag lite skitsamma faktiskt, inga hysteriska mängder men vill jag ta ett glas så kommer jag  🥳

    Åh vad mysigt det lät, helt rätt tänkt 😃

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-12-03 07:03:01 följande:
    Kan du inte langa bild på dina ältest? Har de varit helt positiva flera dagar, eller bara en och sen starka de andra? Känner att vi måsta analysera sönder din äl den här cykeln! 🤓

    Här steg tempen ÄNTLIGEN idag. Tror och hoppas ändå att ff kommer sätta ut äl på torsdagen, för jag kände väldigt tydligt att äl var över igår 😎✊🏼 //

     


    Hejja tempen!! Nu blir det spännande om några dagar när vi ska börja analysera 😁

  • Brallans
    Lojsan DN skrev 2022-12-03 08:11:59 följande:

    Jo det är klart att jag kan göra det. ÄL testen är från i tisdags morse, alltså Cd 18. Jag har kört ett morgon och ett kväll. Sista testet är från i dag (ursäkta kladdet). Tempen ökade lite i dag men ingen ÄL flyttades.


    Men JAAA så ska det se ut! Nu händer det. 
    Vilken jämn och fin tempning du har, lite avis 🤪 


    Har du provat lägga in dem i appen och låta den analysera? finns ju både i FF och Premom, jag är ganska kass på att analysera så brukar låta dem göra det 😆
  • Brallans
    Cocachins skrev 2022-12-03 11:34:55 följande:
    Tack Brallans för ditt svar ❤️❤️❤️ Känner mig riktigt deppig idag är som om att jag bara vet att detta inte går bra och jag kmr få börja om.. vägen till bebis känns ännu längre bort nu. Hade varit skönt med ett konkret svar också till att börja med? men just idag drar jag bara täcket över huvudet?

    Blöder du fortfarande, är det nu du skulle ha mens om du inte varit gravid? Läst om många som får mindre blödningar när de ska ha mens som om kroppen inte riktigt förstått att den är gravid. 

    Lider så med dig, känner igen känslan så väl. ❤️

    Du kan inte försöka boka in ett vul privat så du inte behöver gå runt och må som du gör. 


     

  • Brallans
    Cocachins skrev 2022-12-03 20:22:59 följande:
    Hannis1983 skrev 2022-12-03 11:57:22 följande:

     


    Tror det är vanligast sådär att man inte får komma om man inte har ont eller blöder färskt blod. När jag fick mitt missfall fick jag åka in på grund av färskt blod då det konstaterades att inget hjärta slog och sen fick jag bara vänta på att kroppen skulle ta hand om det själv. Men man kan ju blöda av så många anledningar som inte är missfall. Håller tummarna för dig ♥️♥️♥️



    TACK tjejer ni är fina ni ❤️❤️🙏🏻🙏🏻 Jag blöder idag också brunt gammalt blod men kmr inte igång något mer än så. Tack för tanken om mensen men det är också det här med att gravidsymtomen nu helt försvunnit, har varit svaga hela tiden men nu känner jag inget, går inte att jämföra med min tidigare graviditet då jag tex kräktes varje dag. Då blödde jag heller aldrig. Så detta känns verkligen inte hoppfullt längre. Jag har ett tidigt ultraljud inbokat privat nu på torsdag för att jag skulle göra nipt sen senare och då måste man ha gjort det.. men nu fick ju det ultraljudet ett helt annat syfte.

    Förstår känslan men tänker att alla graviditeter är olika med symptom mm, sen kan det ju vara så att din oro tränger bort dina symptom nu, hoppas på det! 

    Håller tummarna för att allt ser bra ut på torsdag ❤️

  • Brallans

     


    Tro jag åkt på en lurmus nu för känner mig inte alls som att äl är på G längre, blir fortsätta med äl tester och sitta på bänken ett tag till 😉

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-12-04 18:37:45 följande:
    Men vad tusan då! Har du tagit något test idag?
    Japp tog fre-sön men det blev snarare svagare haha i samband med att min andra symptom försvann, tempen dippade dock idag så ska nog fortsätta med äl testerna för säkerhetsskull :)

    till något mer intressant, hur ligger tempen för dig?
  • Brallans
    Cocachins skrev 2022-12-04 19:28:05 följande:
    Stort Grattis!! ❤️❤️❤️😍
    Brallans skrev 2022-12-04 13:30:01 följande:

    Förstår känslan men tänker att alla graviditeter är olika med symptom mm, sen kan det ju vara så att din oro tränger bort dina symptom nu, hoppas på det! 

    Håller tummarna för att allt ser bra ut på torsdag ❤️


    Tack Brallans ❤️❤️❤️ Det har börjat blöda färskt blod nu och ökat på lite, ska nog ringa gyn imorgon men de verkar inte ta in en för UL i första taget? för har ingen smärta..
    Jag ser att ni skriver förkortningen ff ibland är det fertilitet friend ni menar då? Är det en gratis eller betal app? Är den kopplad till någon speciell termometer eller bara att mäta med vanlig. Ska nog testa att tempa nu om det blir missfall och jag måste börja om.. 

    Lycka till alla som närmar sig BIM! 
    Usch vad jobbigt, håller tummarna för att du får ett vul och om inte annat att det på torsdag ser bra ut Hjärta

    FF är Fertility Friend, den är gratis men man kan också betala för att få mer information av appen det väljer man själv, jag använder vanlig muntermometer för det var det jag hade hemma och tycker det funkar bra :)
  • Brallans
    Hannis1983 skrev 2022-12-05 07:26:51 följande:

    Där kom mensen på dag 29 så nu tar jag plats på avbytarbänken i två veckor. Heja er andra ♥️


    Bra ändå att kroppen kom igång med mensen när testen var negativa då är det ju dags för ett nytt försök snart ju, hejja hejja december :) 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida