• Brallans

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Snorkfrökenhär skrev 2022-11-16 08:15:55 följande:

    ÄL + 6 här idag, nu har mina onda bröst börjat avta, vilket de brukar göra ungefär en vecka efter ÄL. Tyckte jag kände lite molvärk inatt när jag låg och inte kunde somna, men kan ju varit vad som helst. Inte känt något idag. Man känner ju alltför tydligt allt möjligt när man ligger stilla lugnt på kvällarna och nätterna hahah!


    HÖG igenkänning på det där haha 
  • Brallans
    gladtjejhej skrev 2022-11-16 08:48:19 följande:
    Fy vad segdraget. Förstår verkligen att det tär :( Vad händer om det fortsätter sjunka lika långsamt till nästa vecka? 
    Jag vet inte, vågade inte fråga haha.. tror de kommer propsa på medicinen då men jag vill ju inte ta den :(
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-11-16 12:31:33 följande:
    Men gud vad trögt det går då! Suck! Ska du inte fråga om på då?
    Ja helt jäkla hopplöst känns det som just nu faktiskt, fråga om på då vadå? hahahaha 
    Nyponet01 skrev 2022-11-16 14:49:07 följande:
    Jag tror inte jag har hängt med helt: kan dom inte skrapa när det sitter i äggledaren? Risk att man skadar då kanske? Det känns ju som det bästa annars.
    Är det inget man kan göra för att påverka själv? Röra mycket på sig? Duscha varmt? Hoppas jämfota? Skrattande Förlåt, var inte meningen att driva utan jag menar allvar, fast det låter lite komiskt.
    Nej de verkar vara medicinen med cellgift eller op som gäller, ja jag provade ju svinga mig i kristallkronan i helgen men det misslyckades ju helt haha, jag försöker ju hålla igång så mkt jag kan men vet faktiskt inte om man kan skaka ur det på någotsätt haha 
    Kumquat skrev 2022-11-16 15:10:25 följande:

    Brallans: Vad jobbigt att det inte kan ge sig. Men om det sjunker är det väl bra, fast det tar längre tid? Eller kan det fortfarande bli akut och krävas op? 


    Har de sagt något om vad som krävs för att du ska få op? Menar de att du måste testa med medicinen först?



    Ja det är bra men det går för sakta enligt läkaren, det är ju bra om det sjunker snabbt för de kan tydligen vända och börja öka igen.. 

    Nej jag har faktiskt inte frågat, tror de vill ge en medicin istället för att op även fast det är titthål då det är ett större och mer resurskrävande ingrepp.. nu gissar jag fritt :) 

  • Brallans
    Nyponet01 skrev 2022-11-16 14:42:57 följande:

    Åh vad jag älskar den här positiva tråden! Skrattande Imorse tänkte jag att det finns inget positivt ni kan säga som får upp mig nu, men jo! redan första kommentaren! SkrattandeHjärta Hoppas det stämmer, att jag har idag på mig också och hoppas, hoppas leverantören är mer på hugget idag Tungan ute 
    Sista myset var i söndags, så lite för länge sedan. Tror knappast simmarna ens sprattlar längre. Skrattande Så idag MÅSTE det till! Flört


    Hejja Hejja liggeriet :) 
  • Brallans
    Magnolia010 skrev 2022-11-16 11:56:28 följande:

    Hej bästa tråden!

    Hållit mig borta en månad men ligger just nu i solen och tar ett glas vin med tant röd (vi samlar D-vitaminer) och läser ikapp allt som hänt i tråden.

    Mitt ÄL blev flyttat som vanligt och på det blev jag väldigt sjuk, så det var helt enkelt inte min månad.


    Har bestämt mig för att boka tid för en fertilitetsutredning när jag är tillbaka från vacay, samt lägga om kost och jobb lite så jag kan få kroppen att må lite bättre så kanske ett ägg vill stanna kvar en dag.
    Vad får jag inte missa för tester hos doktorn, ni som har erfarenhet?

    Beklagar verkligen Brallans vad som hänt 💔 Du är så fin med alla här i tråden trotts din egen motgång ❤️


    och grattis till er med plus ❤️


    Men åh det där låter ju hur underbart som helst :) 

    Skönt att ha en plan att komma hem till ändå, jag kan tyvärr inte bidra med några tips om tester men kan hålla tummarna för dig! 

    Tack snälla, ja jäkla motgångar nu men nu måste jag väl ändå få lite bra karma när jag är förbi detta hinder Hjärta
  • Brallans
    mamma8212 skrev 2022-11-16 16:35:59 följande:

    Besök på gyn idag, mina rosa flytningar har fortsatt och är nu mer bruna. Har även känt lite molvärk till och från. HCG prov togs, ska ta nytt på fredag. På ultraljudet kunde man se en hinnsäck som var i rätt storlek, men inget foster. Han kunde ev skymta något men det var för litet att mäta. Enligt deras beräkningar är jag i 6+3, enligt mina egna 6+0, för jag oftast har en cykel på 31 dagar. Så, det kan vara tidigt, eller så är det missfall. Tiden får utvisa det.. jag är inställd på att det är ett missfall, för jag brukar aldrig blöda i mina graviditeter. Och isåfall hoppas jag att det ska komma igång, jag vill inte gå med symtom när jag inte är gravid. 


    Håller så tummarna för att det bara är en vanlig blödning och att allt går bra, bra att de tog HCG prov så kan de jämföra med nästa gång du är där.. är ju väldigt olika vilka nivåer man har. 


    blöder du fortfarande el har det avtagit? 

  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-11-16 18:12:12 följande:
    Förbaskade autokorrekt! 😆 Fråga om op skulle det ju stå!
    Haha misstänkte det men hade ingen aning om vad du skulle skriva 😆

    Vågade inte fråga om op, tänkte jag ska göra det nästa samtal för har en känsla av att de inte kommer vilja avvakta hur länge som helst om det fortsätter sjunka sakta.. suck!
  • Brallans
    Nyponet01 skrev 2022-11-17 06:29:14 följande:

    Jag fick mys igår! YEY! Hjärta Somnade lycklig.
    Döm om min förvåning när jag hade glad gubbe igen Förvånad fjärde morgonen. Tyckte tom andra strecket var lite starkare igen. Temp ner 0,1 grad. (35,7) Fattar inget Tungan uteSkrattande Min kropp verkar inte riktigt få till det? men kämpar utav helsike Skrattande Hade dock rejält med molvärk och lite uppsvälld igår. Får se hur det blir idag...
    Hoppas jag får en temphöjning imorgon. Vill ju så gärna kunna fastställa bim och börja längta! Glad


    Bra jäkla jobbat :) nu hejjar vi för höjt temp imorgon!! 
  • Brallans
    Symetrical skrev 2022-11-17 06:37:36 följande:
    Låter som en bra plan! När är nästa samtal? 
    På tisdag ska jag ta nästa prov och samtal, vill bara kunna markera missfall i FF appen och börja om på ny kula.. har inte ens tempat sen i tisdags för jag blir bara sur av att glo på vad den tror är en gravidkurva.. jaja vad är en bal på slottet 
  • Brallans
    Snorkfrökenhär skrev 2022-11-17 08:01:43 följande:

    Jag tempar inte så noga mellan ÄL och BIM, blir så nojjig... men tog en temp imorse bara för att se om den fortfarande är förhöjd och det var den Skrattande Brukar ligga på strax över 36 i vanliga fall, ibland under 36, men nu låg den på 36,7 redan kl 05.30. Gjorde ett litet glädjeskutt upp ur sängen, haha. Blev bara glad att tempen är betydligt högre än vad den brukar vara, sedan kan det ju bli mens av alltihopa nästa vecka ändå, men ändå glad för det lilla, haha. 


    Klart man ska bli glad av det, låter ju onekligen lovande ut med högre temp och det håller vi tummarna för att den fortsätter vara. 

    När har du bim?
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida