Inlägg från: Sellerin |Visa alla inlägg
  • Sellerin

    BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET

    neongirl skrev 2021-07-07 09:22:11 följande:

    Jag har också RUL nästa torsdag, den 15:e. Tycker knappt jag känner något längre så lite orolig. Det sägs ju visserligen att andra trimestern är den lättaste så jag hoppas allt är okej. Är fortfarande tröttare än vanligt och uppe och kissar flera gånger per natt. Annars mår jag hur bra som helst. Men längtar verkligen efter att känna små puffar och andra livstecken. :)


    Jag var också orolig inför RUL. Hade börjat må så bra och tyckte det var obehagligt att alla symtom försvann :P men tyckte mig känna små konstiga grejer i magen som jag inte lagt märke till tidigare. När vi var på RUL frågade BM i början om det var något speciellt vi ville veta, och jag sa att vi kan väl börja med att konstatera att där finns ett hjärta som slår!!! Så det fixade hon fram bevis på direkt :)

    Tkr verkligen att andra trimestern är som en dans på rosor för mig hittills, hoppas på att det kan hålla i sig :)

    Kommer gå bra på RUL för er, man längtar ju så till att få se att allt är bra! :)
  • Sellerin
    bananmilkshake skrev 2021-07-08 08:47:08 följande:

    Jag fick just en spark som syntes utanpå magen! Jag kände hur det höll på där inne och tittade en stund, i exakt rätt stund dessutom.

    Är lite förvånad då jag trodde det skulle dröja längre innan det syntes men också för jag iaf för några månader sen hade moderkakan i framvägg. Men jag antar den kanske åkt med upp en bit när den växt?

    Stor grej iaf! Hoppas ni mår bra allihop! <3


    Åh så mysigt! Man blir så glad!!! 
    Igår när jag och min sambo satt och åt middag hade jag liksom glömt bort att jag var gravid, så jag hoppade till av rädsla när jag fick en boxning i magen, för jag var verkligen inte beredd på att det skulle kunna ske :D Sen härjade hon runt där inne ett tag efter det. <3 
  • Sellerin
    Hatamig skrev 2021-07-09 16:13:26 följande:

    Var på RUL idag och det visade sig att vi får en lite tjej i december.

    Så glad att allt såg bra ut, nu ska jag börja njuta på riktigt ??

    Tyckte att jag kände något i magen i söndags, men har inte känt något sen dess, jag gissar att jag inbillade mig...


    Åh roligt för er!!! Håller med om att man verkligen kan slappna av lite mer efter RUL.

    Tror nog det var bebis du kände i söndags! Det känns ju inte så mkt i början!
  • Sellerin

    Grattis till alla er som haft fina RUL nu i veckan!! <3 Som många skriver känns det som att vi är några stycken nu som väntar in en liten flicka, får se hur det går för er andra! Såg att du neongirl väntar en pojke!

    Alltså det är så mysigt att vara gravid och vänta på att få bli en familj! Nu har det gått några veckor sedan jag gjorde RUL och magen växer ordentligt nu! Känner mig så fin och stolt över att få bära runt på vår lilla tjej :) hon är väldigt livad på kvällen och jag bara njuter än så länge! Mår också sååååå bra nu i andra trimestern, har verkligen glömt bort hur illa jag mådde och hur trött jag var de första 15-16 veckorna!

  • Sellerin
    Aya2019 skrev 2021-07-17 08:45:00 följande:

    Har RUL 26/7. Men kunde inte hålla mig vart ultraljud igår väntar på liten flicka också :D


    Grattis :D
  • Sellerin
    MissJ00 skrev 2021-07-17 09:55:22 följande:

    Bara jag som har RUL så sent som i v20?

    Vill verkligen veta könet nu!!

    Får vänta till 5aug


    Hade också v20, kanske 19+3 eller något sådant!
  • Sellerin
    bananmilkshake skrev 2021-07-18 18:14:24 följande:

    Så fint skrivet att du känner dig fin och stolt att bära på din bebis. <3 Jag känner likadant. Så skönt att du mår bra! Jag är fortfarande ganska trött men iaf på riktigt bra humör, hela grejen känns så kul att få uppleva. :)


    Ja det gör jag verkligen! Dock börjat få riktigt mkt celluliter på låren, Hahaha. Inte det bästa med detta men jaja, jag tänker mig att det är alla hormoner och lite extravikt som smyger sig på, men att magen är så fin och att hon snurrar runt där inne, det tkr jag är underbart <3

    Hoppas du inte påverkas allt för mkt av tröttheten! :)
  • Sellerin
    bananmilkshake skrev 2021-07-19 14:44:31 följande:

    Nån mer med mardrömmar? :/ Jag drömmer helt fruktansvärda drömmar. Har alltid drömt mycket och detaljerat, speciellt när det är mardrömmar men det här är next level xD


    Usch vad jobbigt. jag minns ingen dröm alls just nu!sover som en stock. Är nog trött av att jobba för mkt nu för tillfället, så inga drömmar minns jag!
  • Sellerin
    Storm01 skrev 2021-07-19 14:01:43 följande:

    Hade mitt ultraljud idag, allt såg bra ut så det var skönt! Vi ville veta könet men det gick tydligen inte se det pga att navelsträngen var i vägen hehe. Barnmorskan höll på ett tag men gav sedan upp haha. Så jag antar att det får bli en överraskning ^^


    Haha ja så kan det ju också bli! Blir spännande att vänta in, så himla nyfikna ni kommer vara i det ögonblicket som bebis ska komma ut :D
  • Sellerin
    Thewalk skrev 2021-07-21 18:31:33 följande:

    Idag har jag varit på RUL. Allt var bra, sådan lättnad att se det :) <3 Det var fullt ös på båda små liven.

    Min känsla var helt rätt, vi väntar två pojkar. Så jag jämnar ut det lite här i tråden :D

    Jag vet inte hur jag ska tänka med datum, då man som längst får gå till v.38+0 med tvillingar. De räknar fortfarande 17 december som BF alltså v.40+0, men det blir ju senast 3 december. Så jag kanske uppdaterar datum till det.


    Grattis till ännu ett bra besök på RUL!

    Haha ja du som kommer med två små pojke väger upp alla tjejer :D
Svar på tråden BF DECEMBER 2021 - FÖRSTA BARNET