Inlägg från: Nomanisanisland |Visa alla inlägg
  • Nomanisanisland

    Jag fick en örfil, gjorde jag fel?

    Anonym (S) skrev 2021-03-09 23:27:49 följande:

    Jag tror det skedde i affekt dvs utan att kunna kontrollera sig. Har du pratat med honom? Det är ju såklart inte okej även om det är i affekt men det är ju en skillnad om det var just i affekt eller för att han faktiskt tyckte att du förtjänade örfilen.

    Men nej du gjorde inte fel.


    Fast det är fortfarande ett val att ta till våld istället för att uppföra sig. Klarar man inte av att lösa konflikter eller visa sitt missnöje på andra sätt än att välja att slå sin partner i ansiktet ska man inte ha en relation.
  • Nomanisanisland
    Anonym (Rolex) skrev 2021-03-10 08:14:11 följande:

    Vad var det för klocka?


    Vad spelar det för roll? Finns det en lista över klockor som det är okej att slå sin partner i ansiktet för?
  • Nomanisanisland
    Anonym (Orolig) skrev 2021-03-09 23:12:55 följande:

    Jag vill bara fråga er om jag har gjort något fel, jag vet att man aldrig ska bruka våld, men jag råkade tappa min killes klocka på golvet, armbågen kom åt och klockan låg på kanten av diskbänken. Örfilen kom direkt därpå. Jag är chockad, väldigt ledsen.. jag skämdes och jag vet inte varför? Skämdes att jag var klumpig kanske. Kinden är röd och bultar.. känns väldigt konstig att dela samma tak som honom. Varför skäms jag? Jag är ledsen och jag känner mig ensam. Min kille har aldrig rört mig förut. Jag kan inte se honom på samma sätt längre.

    En ledsen tjej


    Lämna honom förstås. Du kan inte leva med en person som väljer att slå, kränka och plåga dig istället för att uppföra sig. Varje våldshandling är ett aktivt val.
  • Nomanisanisland
    Anonym (Rolex) skrev 2021-03-10 11:40:00 följande:
    Det spelar roll om det är en plastklocka för 99:- eller en Audemars Piquet för 299 999:-.

    Den sistnämnda rättfärdigar inte våld men kanske en utskällning.
    Fast nu handlar väl tråden om våld i relationer och inte om att det är dumt att lägga ifrån sig kvartsmiljonklockor på diskbänken?
  • Nomanisanisland
    Simmaellersjunk skrev 2021-03-10 11:40:44 följande:
    Sean Connery slog de kvinnor han var ihop med. Inte för att han var full, utan för att de behövde det ibland. Säger inte att det är rätt, men det finns olika perspektiv på det.
    Fast det där är ju bara trams. Han slog dem inte för att de behövde det, utan för att han valde att vara ett våldskriminellt as.
  • Nomanisanisland
    Simmaellersjunk skrev 2021-03-10 11:40:44 följande:
    Sean Connery slog de kvinnor han var ihop med. Inte för att han var full, utan för att de behövde det ibland. Säger inte att det är rätt, men det finns olika perspektiv på det.
    Och vadå olika perspektiv. Den enda han borde ha örfilat är ju sig själv. Sådär beter man sig inte.
  • Nomanisanisland
    Anonym (Rolex) skrev 2021-03-10 11:59:50 följande:
    Jag tycker TS ska be sin kille om ursäkt.
    Varför ska hon be om ursäkt för att han dels är vårdslös med sina ägodelar och dels väljer att misshandla och kränka henne?
  • Nomanisanisland
    Simmaellersjunk skrev 2021-03-10 12:08:10 följande:
    Eller för att alla inte har samma syn på feminism som det moderna Sverige. Var inte så trångsynt.
    Det handlar inte om feminism utan om att ingen förtjänar att misshandlas av fega, våldskriminella as. Endast fega kräk springer runt och slår sina partners (eller andra  närstående för den delen) i ansiktet för att de själva har valt att vara as.
  • Nomanisanisland
    Anonym (Rolex) skrev 2021-03-10 12:15:04 följande:
    Hon måste ju lära sig att erkänna när hon gjort fel. Annars får han uppfostra sin kvinna. Disciplinera. Hårt men rättvist och för hennes bästa.
    Skitprat. Killen är ett misshandlande kräk och du inte ett dugg bättre som trots att du inte befinner dig i stundens hetta försvarar och argumenterar för att man ska plåga, kränka och misshandla sina partners genom att utöva ansiktsvåld mot dem. Puckla på dig själv i ansiktet istället om du valt att vara så korkad att du tror att det hjälper mot något.
  • Nomanisanisland
    Anonym (Rolex) skrev 2021-03-10 12:15:58 följande:
    Det är TS story. Jag tror hon var oaktsam. Det brukar brudar vara med andras grejer. Hon kan gott dra lärdom av händelsen.
    Skitprat igen. Och den enda lärdom hon kan dra av händelsen är att göra slut med fanskapet.
Svar på tråden Jag fick en örfil, gjorde jag fel?