Konstig bismak på lax
Var det frusen lax så kan den ha legat för länge i frysen eller förvarats fel någonstans i fryskedjan så fettet har härsknat.
Och ja bananmilshake, det heter tran. Som i fiskleverolja.
Var det frusen lax så kan den ha legat för länge i frysen eller förvarats fel någonstans i fryskedjan så fettet har härsknat.
Och ja bananmilshake, det heter tran. Som i fiskleverolja.
Tycker det är så med så gott som all lax jag ätit på senare år, hemlagad alltså. Jag vet att fryst lax man köper tydligen kan va urgammal när man köper den men har vart samma med den färska laxen jag köpt ibland. Har däremot inte vart så med den lax i sushi-/sashimiform jag ätit på restaurang. Knepigt. :/
Jag har också upplevt den där smaken, främst när jag varit snål och köpt billig frusen lax.
Nej Salma är inget man äter varje dag, men nu när du provat så vet du att det fortfarande finns god lax och att det inte är dina smaklökar det är fel på.