• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Fogeln skrev 2021-09-12 11:42:33 följande:

    Hej på er!

    Imorse var det äntligen dags att starta med progynonen inför vår stimulerade FET. Hoppas jag den här gången kan få tillbaka en av våra två frysta blastisar ????????


    Hej! Härligt att du är igång nu! Borde det bli FET om ett par veckor då? Skönt ni har 2 i frysen =)
  • Inalina
    Estelle011 skrev 2021-09-12 09:58:58 följande:

    En till ruvare i gruppen  testdag 27/09. Känns såååå länge, och dessa dagar brukar gå så långsamt men nu är det gjort i alla fall och det finns ingenting mer jag kan påverka


    Så spännande, välkommen till ruvargänget! Jag är på RD 4 idag med min lilla 2dagars, fick reda på igår att inget av de andra klarade sig till blastocyst så nu är det allt eller inget med denna lilla.

    Jag har ju förhoppningar att det ska gå bra såklart men ingen plan B om det inte funkar :/ försöker inte tänka på det scenariot utan försöker leva på som vanligt och inte tänka så mkt..
  • Inalina
    IVF2021 skrev 2021-09-12 13:39:10 följande:

    Alltså jag behöver hjälp att tänka. Du och många andra skriver att BIM brukar ligga långt före testdag. Jag tycker alla får så sena testdagar, alla utom jag. Förra gången (FET) fick jag på RD 10 och denna på RD 12. Båda i princip på BIM. Är det något med min cykel som är knasigt eller varför blir det så?

    Testdag 23/9 denna gång! Heja oss alla. Jag ska försöka bara stå ut och hålla mig ovanför vattenytan. Tur att tankens kraft inte påverkar resultatet, bara måendet längs vägen dit.


    Hej!! Hmm lite konstigt kanske, jag menar min klinik säger att man ska göra ett test efter 2 veckor vare sig man får 2 dagars eller blastis tillbaka så logiken finns ju inte riktigt där heller! kanske har din klinik märkt att i princip alla får positivt på BIM med en blastis och därför ger dig mer relevanta datum att gå efter istället för typ 1 vecka efter BIM vilket vissa verkar få? Jag har inte ens räknat ut när de vill att jag ska testa haha eftersom jag kommer testa innan dess ändå ;)

    de vill väl bara vara säkra på att folk ringer kliniken när man vet med säkerhet om det är positivt eller inte och det skulle jag säga att RD10-12 definitivt är med en blastocyst.

    Kram! (Förstår om du inte blev klokare av mitt svar?)
  • Inalina
    Kakelugn skrev 2021-09-12 23:15:41 följande:

    Ja, tänka sig? Spottingen, som såg precis ut som den jag brukar få från en vecka innan mens, försvann efter några dagar, och jag är gravid!! Vi har inga embryon kvar och har inte råd eller styrka nog att göra en ny omgång, så hoppas hoppas att det går vägen denna gång. <3


    Åh stort stort grattis! Denna gången ska ni få er efterlängtade bebis, håller alla tummar att allt går bra nu <3 kram!!
  • Inalina
    Anonym1Ha skrev 2021-09-12 14:41:58 följande:

    Hej brudar! Följer er i det dolda typ, nu är jag så nervös inför imorgon så behöver skriva av mig lite!! Skrev lite här vid IVF 1 som var i maj, lång stimulering, äggplock dag 23 och 1 av 5 ägg befruktades men slutade dela sig dag 2, ingen återföring.

    IVF 2 startade nu i augusti. Äggplock dag 16, 17 ägg, 5befruktade och planerade ET imorgon dag 5. Förutom att det är svårt att hålla tankarna på det positiva spåret (flera gånger tänkt att nu kommer de ringa som förra gången och säga att äggen slutat dela sig, så lägger sig inte svullnaden efter äggplocket!! Är tydligt svullen om nedre delen av buken nu men inte ont och har inte gott upp något i vikt. Men tankarna snurrar så klart att det finns en risk att jag är överstimulerad och inte kommer få tillbaka imorgon för det. Förstår att ingen här kan säga hur det kommer gå men ni kanske har lite pepp att skänka <3 Har ni fortsatt varit svullna dag 4-5 efter äggplock och ändå fått tillbaka?

    Grattis till plusen som dykt upp i helgen! Underbart!! Hoppas på fler snart, och att jag ska få bli ruvare för första gången imorgon <3


    Hej! Hehe roligare för oss andra om du är med o skriver att tråden ;) välkommen!! :) jag tror risken är rätt liten att demontera skulle sätta tillbaka och bestämma sig IDAG för det, är du på gränsen för att bli överstimulerad på riktigt brukar de säga till i förväg då de kan se det vid ÄP redan. Det är vanligt att vara svullen men låter ju bra att du inte har ont, stort lycka till idag skriv när du varit på kliniken!!
  • Inalina
    Amelia84 skrev 2021-09-12 14:56:37 följande:

    Åh nej, vad tråkigt att de andra inte klarade sig! Men jag håller alla tummar för ditt guldägg <3

    Hur mår du nu?


    Ja det var synd men jag hade nog inget hopp om dem ändå, verkar ju vara ett problem hos mig att de är för slöa och inte blir nå bra till slut. Men än lever hoppet såklart :) jag mår bra nu och tycker det är spännande att riva igen :)

    Hur mår du, inget tjuvtest ännu??? Kram!
  • Inalina
    Amelia84 skrev 2021-09-13 10:33:34 följande:

    Hej alla fina!

    Här kommer en liten uppdatering från mig. Idag är jag på RD8 och även min BIM. Så jag kunde inte hålla mig från att ta ett test. Jag fick för första gången i mitt liv två rosa streck! Teststrecket är svagt, men det är definitivt där! Blev typ chockad, då jag imorse hade en stark magkänsla av att det inte gått vägen denna gång. Men det kom ett streck! Jag är fortfarande försiktigt positiv, då strecket är väldigt svagt och jag har ju en vecka kvar till officiell testdag. Jag ska ta ett nytt test på onsdag för att se om det blir starkare. Men just nu, oavsett vad som händer, är jag så jäkla glad att jag för första gången någonsin fått se ett två streck!


    men åh så underbart!!! stort grattis!!! det är något speciellt med det allra första positiva graviditetstestet!!HjärtaPlus åh du är ju gravid nu klart att du får vara glad! jag vet att man knappt vågar tillåta sig i den här processen men någonstans är det nog bättre att vara glad åt här och nu då du ändå inte kan påverka något annat utfall! {#emotions_dlg.flower} stor kram!
  • Inalina

    [quote=81375397][quote-nick]Anonym1Ha skrev 2021-09-13 14:38:36 följande:[/quote-nick]Haha det var du helt rätt i att det är för er och få följa också ;)

    Nu är vårt första embryo på plats och jag ruvar!! Vi känner oss bara nöjda och glada! Ingen större undersökning om ev överstimulering, inget ultraljud bara prat och sen in med embryot! Ett fint sådan! Och 2st till frysen <3

    Wow! Låter ju toppen med 2 till frysen också, skönt att allt gick enligt plan idag! Välkommen till ruvarklubben :) nu håller vi tummarna hårt för de små liven! Jag är på RD5 idag med en liten 2 dagars, känner ingenting alls än så länge men jag hoppas den jobbar på och fastnar ordentligt där inne nu?

  • Inalina
    helle88 skrev 2021-09-13 11:30:00 följande:

    Hej på er! Jag ansluter mig till denna tråd för jag har precis börjat min första IVF behandling. Det är så spännande! Jag och min kille är oförklarligt barnlösa och har försökt bli gravida i snart två år. Idag var det första ultraljudet. Läkaren kunde se 12 äggblåsor, men verkade lite bekymrad över att äggblåsorna var i väldigt varierande storlek...? ska höja dosen lite och nytt UL på onsdag.. Nån annan som haft väldigt stor variation på äggblåsorna?


    Hej! O välkommen :) vad roligt att du tycker det är spännande, det är ju verkligen en häftig process egentligen så klart man ska vara förväntansfull :) det är rätt vanligt att man hittar några i samma stl och en del mindre, men de brukar växa till sig när man kommer närmare ÄP! Man vill ju gärna ha många i samma stl då storleken även är en bra indikation på mognaden av äggen vid äggplock. Stort lycka till, det går nog fint och de växer på bra om du höjer dosen lite. Vad får du för dos?
  • Inalina
    apan95 skrev 2021-09-14 08:44:27 följande:

    Tog ett test i morse och nu var det helt blankt. Så antagligen har något kanske försökt fästa men inte lyckats hela vägen. Fick även lite ?brunt? på lutinuspinnen nu så antar att mensen egentligen bara vill tränga igenom.

    Men visst måste man fortsätta med lutinus fram till testdagen? har ni fått mensen direkt när ni slutat sen?

    Lycka till ni andra och tack för all pepp denna omgången <3


    Hej vännen, så ledsen för din skull :( förstår besvikelsen (vart där några gånger tyvärr...
    det är ju även ok att bryta ihop för att sedan ta nya tag när man orkarHjärta alla reagerar så olika i den här processen men jag tycker det är vitkigt att sörja en stund i alla fall. 

    jag tror nog att mensen/bortfallsblödningen kommer trots att du tar Lutinus, det har den gjort för mig de gångerna i alla fall. jag vet att klinikerna säger att man ska fortsätta till testdagen men jag har alltid vetat med säkerhet att det är kört så jag har slutat på eget bevåg. (men klinikerna är känsliga med det där så jag skulle inte säga till dem att jag slutade innan...) 
    Stor kramHjärta
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021