• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Jenzia skrev 2021-03-09 17:53:13 följande:

    Åhh vad kul att du också ruvar nu på en härlig blastocyst När är testdag? Hoppas verkligen du får en till frysen också, det hade ju varit en lättad!

    Haft molvärk till och från under dagen, inte mycket utan mest som en diffus känsla av aktivitet i livmodern. Men mensvärken i morse var rätt rejäl, kändes verkligen som mens på ingång

    Har önskar så att jag kunde njuta av tanken av att vara gravid tills motsatsen är bevisad! Jag har nog hakat upp mig på att vi fick tillbaka en tredagars med bara sju celler. Men! Vi har kommit så här långt och om bara tre dagar vet vi om det tagit sig eller inte. Vi kan bara hoppas och samtidigt vara beredda på att vi behöver fortsätta mer fler behandlingar.


    Jag har haft mer mensvärk/molvärk när det tagit sig än när det inte gjort det. Vi tror på det till motsatsen är bevisad! Håller tummarna!
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-03-10 13:05:28 följande:

    Ja härligt att vara ruvare, men tyvärr ringde de från kliniken och sa att det andra embryot slutat utveckla sig så gick ej att frysas :/ så det är verkligen all in på det lilla pyret där inne nu! Jag frågade även om det var ett naturligt eller ICSI som jag fick tillbaka och det var ett ICSI.

    usch alltså man vågar ju knappt hoppas att det ska gå vägen men jo det är ju det sista som överger en... hehe ja gravidillamåendet och andra åkommer relaterat till det får man ju bara se till att överleva ;)


    Åh nej vad tråkigt! :( Nu hoppas vi det är ett riktigt guld-embryo du bär på. Det kan absolut gå, chansen är ju så bra som den kan bli med en blastocyst. Håller mina tummar!
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-03-10 18:13:38 följande:

    ja precis får hoppas det är vår lilla champion som ligger o fäster därinne just nu....har en vän som också gjorde IVF och hennes enda överlevare till blastocyst blev en son så jag håller fast i solskenshistorierna!


    Det gör du rätt i! :) Det behövs ju faktiskt bara ett enda bra embryo. Åh vad jag hoppas få starta snart nu när jag läser om alla i tråden som ruvar.
  • Clemmentina
    ace86 skrev 2021-03-11 07:45:04 följande:

    Tack!

    Den här oron är hemsk! :(

    Gjorde en akut VUL igår pga att smärtan kom tillbaka, och de var väldigt tydliga med att de inte var en vanlig graviditet då ?vi inte misstar oss kring vilken vecka du är i? och då ska de där säckarna synas tydligt. Så har slutat med Lutnius nu och tar ett till blodprov idag för att följa upp hcg-värdet. Vet inte ens vad jag hoppas på att det ska visa. Kan det finnas en minichans att säcken gömt sig och att hcg-värdet ökar som det ska, eller ska jag hoppas på att den sjunker för att det då åtminstone är MA och inte utomkveds.. :( ?

    Att sortera ens egna tankar är ju minst lika svårt som ovissheten..


    Usch vad jag lider med dig! Låter precis som det jag drabbades av i november-december. Förutom att jag inte hade mens under ruvardagarna utan började småblöda först en vecka efter testdag. Fick sen en större blödning precis efter jag hade gjort vul och tagit första blodprovet. Mig följde de med blodprov. Hcg minskade men väldigt långsamt. Läkaren har i efterhand inte helt säkert sagt om det var ett utomkvedshavandeskap (som återbildades eller stöttes ut i livmodern), ett vanligt missfall eller något annat. Tog nästan en månad till hcg var nere på noll. Hoppas du slipper genomgå samma och att det inte är utomkveds.
  • Clemmentina
    ace86 skrev 2021-03-12 17:20:05 följande:

    Det var utomkveds på höger sida som befarat och opererades igår kväll! Nu hemma och ska vila och återhämta mig!

    När skulle du testa dig enligt kliniken? Kram


    Åh nej vad tråkigt! :( Kunde de lokalisera det innan operationen? Som du skriver förmodligen bra att de ändå tog bort äggledaren för att undvika samma igen. Ta hand om dig!
  • Clemmentina

    Igår kom min mens så nu drar vi igång med Menopur i helgen. Någon annan som är i startgroparna för behandling? :)

  • Clemmentina
    ace86 skrev 2021-03-12 18:23:08 följande:

    :((

    Tror inte jag riktigt förstått allt som skett de senaste dagarna mer än det praktiska..

    De kunde lokalisera en blodansamling på höger sida, men inte exakt var den satt.

    Det är också oklart att veta om blödningen kom igår eller tidigare. De andra sa dock inget om det på VUL i tisdags och onsdags.


    Så märkligt! :( Men då var det förmodligen där den satt i alla fall. Vila nu ordentligt! Kram
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-03-12 19:43:28 följande:

    Äntligen :) Skönt att du får komma igång igen efter en lång väntan. Jag måste vänta i en månad innan jag kan starta igång med 4e behandlingen


    Ja det känns verkligen jätteskönt att vara igång! Lite krångligare med menopur men nu är första sprutan tagen. Segt att behöva vänta en månad men det är nog bra på ett sätt om kroppen får en paus. Kram
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-03-12 20:56:45 följande:

    Skönt att första sprutan är tagen nu :) Ja, den är lite krångligare än Gonal, men den luktar iallafall ingenting. Min sambo tar alla sprutorna på mig, så jag har blivit förskonad från att lära mig.

    Det ska bli spännande att följa dig nu i väntan på mitt nästa försök. Kramar


    Precis samma här! Jag är spruträdd så blundar när sambon tar dem, haha. ;) Ser fram emot att följa dig sedan. Kramar
  • Clemmentina
    Dibella skrev 2021-03-13 08:21:03 följande:

    Tog också ett test lite tidigt pga att jag känt mig så konstig i kroppen. RD10 med tvådagars, så negativt det bara kan bli, både med vanligt och early detection test. Så bara att hoppas att vi får hoppa på nästa IVF i maj eller hur man nu tänker.


    Jenzia skrev 2021-03-13 09:28:51 följande:

    Usch då! Samma för dig? Så tråkigt! Stor kram! Jag har ju haft molvärk sedan ca 5 dagar tillbaka, som jag aldrig känt tidigare när vi försökt hemma, så trodde verkligen att det tagit sig. Men både testa tidigt och vanligt gravtest var helt blanka här med Jävla piss och skit och blä! När ska ens tur komma?!?


    Fy vad tråkigt att läsa om detta! :( Ni får bryta ihop...helt okej att vara ledsen ett tag. Sen är det nya tag som gäller! Kram
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021