• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Inalina skrev 2021-03-05 11:39:13 följande:

    ja precis, de verkar tycka att man ska köra dag 5 ändå.. får hoppas de vet vad de gör men i morgon har de ju ett tydligare resultat i alla fall vilka som utvecklat 2-4 kärnor. jag vill ju helst ha tillbaka en blastocyst då det är tydligare då att de kommit en bit på vägen givetvis, men men verkar ju också konstigt om jag ska bestämma/ifrågasätta när det blir återföring så jag låter kliniken köra på sin expertis ;) 

    blev glad att hon erbjöd sig att ringa i morgon också i alla fall. denna helgen ska jag bara njuta av goda vänners sällskap och lite vin för sen vet man ju inte när det blir igen! (vinet alltså)!


    5-dagars är såklart bättre. Kliniken vet garanterat vad de gör och varför. :) Men skönt att de ringer imorgon med. Ska också ta ett glas vin i helgen och sen invänta mensen.
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-03-06 13:16:42 följande:

    Åh idag ringde de och sa att nu hade 5 stycken börjat dela sig som de skulle!!

    Så någon var väl lite långsam i starten men det var ju så positivt det kunde vara ändå! Hoppas hoppas de fortsätter fint nu till på tisdag. Drömmen vore att få ha 2 blastocyster efter den här behandlingen, men får jag en tillbaka på tisdag är jag också tacksam givetvis!


    Åh men det låter ju bra! Nu håller vi tummarna för att flera utvecklas bra till på tisdag. :)
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-03-07 19:07:40 följande:

    Jag går på en av livio-klinikerna i stockholm, men nu när mina försök är slut (usch, har redan räknat med att det inte blir något pga av minus idag) så ska vi fortsätta på en klinik i Uppsala har vi tänkt. Gjorde du äggfrys när du var singel? Fy vad tufft att nya av äggen klarade upptining. Det är säkert äggen som delvis är problem för oss också, eftersom vi fått ut så många men det inte har blivit så många embryon. Av 46st har det blivit 3st blastocyster.. Nu håller jag tummarna för att det ska gå bra för dig! Kram


    Att plussa dag äl+10 är rätt ovanligt tror jag, vilket ju dag 5 motsvarar ungefär. Ge inte upp ännu utan testa igen om några dagar! Håller tummarna för pluss längre fram. <3
  • Clemmentina
    Dhalia skrev 2021-03-08 12:51:58 följande:

    Blev 13 ägg och du de stämde att dem ringde för att säga att dem återför bara 1 embryo eftersom jag gjort 3 ggr operation i livmodern så är dem oroliga ifall det skulle bli tvillingar att det blir för stor påfrestning för livmodern :( försöker ha hoppet uppe men vi får inga till frys å kunde ha varit ren tur man blev gravid sist så kändes sådär :/


    13 ägg är ju toppen! Nu hoppas vi på många befruktade. Men tråkigt att de ändrade sig angående att återföra två. Får du besked imorgon om det blir återföring på onsdag eller lördag? :) Håller tummarna för att de utvecklas fint i labbet!
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-03-08 11:22:25 följande:

    Det kommer gå bra, och jag håller tummarna för att det är fler starka rackare :) Usch, väntan är fruktansvärd innan beskedet kommer.

    På 5st insättningar har jag blivit gravid en gång, det var förra gången, dock kom det en blödning 1 vecka efter positivt graviditetstest. Usch så jobbigt det var. Den gången gick det att se en antydan redan på RD5 (nu pratar vi riktigt manisk avläsning med ficklampa bakom testet) Jag testade igen idag och det var heeelt blankt. Så jag tror tyvärr att det inte blev något den här gången, men hoppet är det sista som överger en som sagt :)

    Nästa steg blir att gå privat till en ny klinik, vi har redan bokat in en tid om ca 1månad.

    Vad skönt att du får ligga kvar en timme efteråt och spännande med tabletten. Vad var det för preparat?

    Här i Sverige är det bara att hoppa upp och ge sig iväg hemåt direkt, ingen vila alls. Tänk så olika det är.

    Lycka till nu!


    Precis, fortsätt hoppas. Med tanke på hur svaga streck jag fått testdag (typ 16 dagar efter äggplock)...tror jag knappast att jag hade fått positivt redan på ruvardag 5 eller 6. Men ändå skönt att ni har ett möte bokat om det inte skulle gå vägen nu! Kram
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-03-08 14:36:13 följande:

    hehe ja jag hoppas inte vi behöver stirra i oändlighet utan att det funkar nu!! när ska du testa? =)

    om jag får tillbaka ett imorgon så tänker jag nog testa på tisdag nästa vecka, eller när det känns som att det kan passa ;)

    har ingen aning om hur det funkar med min mens nu då jag sköt på mensen när jag började med sprutorna, så dagen för äggplock var egentligen (enligt min app) dagen då min mens skulle startat...så jäkligt oklart om den bara är 2 veckor förskjuten då aja jag hoppas jag inte får se skymten av den på länge!


    Håller tummarna idag! Kram
  • Clemmentina
    Dhalia skrev 2021-03-08 15:01:25 följande:

    Dem återför på dag 2 onsdag för dem vill inte riskera att jag inte får tillbaks något alls tanken på vår historia så de nog bäst så. Hoppas bara vi har en som ser riktigt bra ut då och att dem inte ringer mer tills dess heller hahah :)


    Låter som en bra plan! Nu hoppas vi på riktigt många befruktade och bra utveckling på dem.
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-03-09 10:08:27 följande:

    tack snälla! hade en mardrömsnatt med lillan som kräktes mellan 23-05  så vi har inte sovit en blund och nu är jag ju livrädd att börja känna någonting innan min återföring 11:45. än så länge är det lugnt men är ju sjukt trött så ögonen går i kors. dessutom blev det ju inget jobb idag då hon måste vara hemma från förskolan, men men, detta ska nog gå bra ändå.... orkar åtminstone inte vara nervös och eftersom  jag ska ligga och vila en timme där efteråt så lär jag ju somna gott  


    Åh fy vad jobbigt! Håller tummarna för att du klarar dig även efter återföringen. Sov sött sen då! ;)
  • Clemmentina
    Aya2019 skrev 2021-03-09 08:55:07 följande:

    Hade testdag idag blev negativt :/ 2 försöket


    Fy vad trist! :( Hur ser planen ut framöver?
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-03-09 14:58:06 följande:

    allt gick bra idag på kliniken och än så länge känner jag inte av något illamående men har svårt att tro att man ska klara sig när man ändå blivit så utsatt en hel natt :/ 

    jätteskönt att äntligen få vara ruvare och idag är väl dag 0 då hehe! l

    äkaren trodde ev att de kunde frysa en också, skulle få besked i morgon bitti! är mensen på väg nu tror du?

    blev inget sovande men däremot några timmar lyssnande på ljudbok, härligt med tid för sig själv utan att kunna jobba så man slapp dåligt samvete hehe!


    Åh vad härligt! Grattis till att vara ruvare. Nu håller vi tummarna för att det också blir en till frysars och för att du börjar spy först om några veckor av helt andra anledningar. ;)
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021