• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Iväntanpåivf skrev 2021-05-04 10:00:32 följande:
    på onsdag är RD7 

    Idag trillade jag i  ett negativt hål av diverse anledningar. Tror att mensen kommer komma torsdag/fredag så kanske struntar i att testa. 
    Jag tempar ju varje morgon och i morse blev det lite knas då jag vaknade av att hunden spydde så tempade väldigt ofokuserat och hastigt iof med, men fick en väldigt låg temp och det brukar betyda att mensen är på ingång. :(  
    Får se hru det känns imorgon bitti men just nu känns det väldigt hopplöst.
    Hoppas innerligt det bara va mätfel trots allt. 
    ja jag håller ju med om den känslomässiga bergochdalbanan i den här processen.. vad jag förstått kan det vara bra att veta om embryot ändå fäste innan man får mens, därför försöker jag alltid testa innan BIM.

    då kan de exempelvis sia om att det kanske var ett livsdugligt embryo som kroppen av någon anledning stötte bort om det blir ett tidigt mf, och då kan man få medicinering mot det nästa gång. 
    men ja balansen är sköt mellan hopp och förtvivlan och så länge mensen inte är här tycker jag vi fokuserar på hoppet Hjärta
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-05-04 17:39:09 följande:
    Hua, vi har verkligen Coronan att tacka för att det är möjligt att genomföra alla behandlingar och besök, som du säger så hade det varit en logisk mardröm att försöka parera jobbresor och möten med ursäkter om tandläkarbesök :)

    Lika bra att ta extra lutinus, jag har gjort som du, jag tog 3st istället för 2 som var ordinerat.. 600mg, innebar det att du tog 6st tabletter om dagen i Prag då?

    Din lilla segis ligger nog där inne och växer för fullt nu :)

    Jag tar letrozol nu och sedan är det ägglossningstest som gäller, så naturligt men ändå inte. Tidigare har jag alltid tagit ovitrelle inför FET och några gånger även menopur.
    ja precis i Prag skulle jag ta 2 x 2 x 2 vad jag minns på senaste protokollet så jag kör på det nu istället (dvs 600mg). jag tror inte det skadar med lite extra progesteron och jag tror min lilla segis behöver all näring och skjuts på vägen som går.. som någon skrev, vi kör curling all in på denna! 

    ok spännande att det finns så många olika program för FET, jag håller alla tummar att det blir en tydlig ägglossning så du snart får tillbaka din blastis! blir roligt att följa bland annat dig o clemmentina!!Hjärta 
  • Inalina
    Dhalia skrev 2021-05-04 19:19:28 följande:
    Men den brukar tjocka till sig lite till efteråt äggplocket också. Hoppas de ska bli bättre den här gången.

    Vi mår bra och jag kan njuta mer nu :D. Oroar mig inte så mycket för symtom längre har lite illamående då och då och de drar lite i sidorna ibland typ veckovist dyker de upp. Har inga ömma bröst längre så de skönt egentligen men dem är större än förut. Ganska törstig numera och mår ganska bra :) vi gjorde igår NIPT och fick se en jätteaktiv bebis som rörde sig massor :D kändes så overkligt och så fick sambon fick följa med. Vi fick med oss klipp också så de va värt allt :) nu väntar vi bara på analyssvar så hoppas allt ska vara normalt lite nervöst så klart men ja känner mig hoppfull.
    men åh så underbart att höra om er resa och att ni redan kommit så långt. kan tänka mig att det var underbart att se den lill* på VUL igen!!ska ni ta reda på kön på NIPT? så rolöigt att din sambo fick följa med också, jag tror det är extra häftigt för dem när de får se bebisen på skärmen för första gångenHjärta
    låter ju som att du har en ganska behaglig start på graviditeten i form av ditt mående i alla fall, gud så skönt att du inte mår jättedåligt utan kan njuta lite av första trimestern också {#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-04 14:15:46 följande:
    <3 

    Det va en bra anledning att testa innan. 

    Så skönt med alla er i denna gruppen som går igenom samma sak och har erfarenhet från era försök att dela med oss nybörjare. 
    hur blev det idag, kunde du hålla dig från att testa..?Hjärta 
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-05-04 14:18:56 följande:
    Aha intressant, känns eventuellt som det kan vara annorlunda i Sverige där det inte känns så vanligt att man går utanför några standardramar för behandling. Tar till mig det du skriver, så länge mensen inte är här fokuserar vi på hoppet! :)
    Jo det är ju inte säkert att kliniken ser det så givetvis, utan kör med 'bad luck' förklaringen. men finns det något litet man kan justera till nästa gång och man har lite belägg för det så tycker jag man ska försöka prata med läkarna. 

    Men nu är jag nyfiken hur det går för dig, ingen mens i sikte?? och inget test ännu??heja heja!!!Hjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-05 08:27:13 följande:

    Fick för mig att jag känt mig lite udda, så testade för skojs skull med ett "early detection" test imorse, CD9/RD 7, men var lika blankt som alla andra test man gjort. Så där droppade hoppet, men får testa en gång till till helgen igen innan jag drar igång domedagsklockorna ordentligt.


    Hej, jag tror inte vi ska dra för stora växlar på ditt 2 dagars på RD 7.. på fredag tror jag att det skulle kunna visa men eventuellt så fäste det ju inte förrän RD 4 och då är det vääääldigt tidigt med RD7.. Kram, lämna klockarna så längeHjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-05 08:35:30 följande:
    Nej jag vet Hjärta jag går in i crazymode. Men när jag kollade testet nu för att kasta det, så är det fan en linje? Oerhört svag och efter 5 minuter ska man ju inte kolla. Men det har aldrig hänt innan.
    Åh ska man inte kolla efter 5 min, det visste jag inte!!! även en svag linje är en linje!!! Förvånad kan du fota och lägga in?? =)
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-05 08:45:09 följande:

    Kanske är Ovitrellen dock? Tog den lör kväll, vet inte hur den håller.


    Men wow ja den där syns ju!!!!! jag trodde man SKULLE vänta 5 min, det är ju positivt!!!! aaaaahhhh!!!!! grattisHjärta!!!! så häftigt!!!
  • Inalina
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-05 09:00:05 följande:
    Nej testade idag men tyvärr negativt.  inte en tillstymmelse till streck. :( 
    Så får nog räkna denna gång som misslyckad. 
    Obestämd ledsen att höra, vet att det inte är kört ännu, alla testar positivt på olika dagar men förstår att man blir nedslagenGråter  loppet är INTE kört ännu, har du bim på fredag? 
  • Inalina

    Alltså nu med alla som testar så började det ju klia i mina fingrar också, tror det är alldeles för tidigt med mitt sega embryo, men precis som Dibella så får jag ett (dock ljusare) streck efter 5-10 min. Det är inte alls tillförlitligt kanske? Ska testa i morgon med (ehhh såklart..) men har någon annan fått positivt på testet flera min senare som sedan visat sig vara negativt ändå?

    Känns lite despo här givetvis och hade loooovat mig själv att inte testa förrän fre tidigast. Men men fortstättning följer imorgon antar jag... ;)

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021