• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Annna84 skrev 2021-05-02 07:43:27 följande:
    Hej!! Vad bra att embryot fortfarande delar på sig, hoppas hoppas!! Jag har inte heller hört att de fryser på dag 7 tidigare. Spännande att höra vad de säger på måndag. Kram
    ja precis tydligen finns en del studier inom området när kvinnor har väldigt långsam delning på embryon där det finns bra chans för en fullgången graviditet med 7 dagars blastisar, så får se vad de säger i morgon. 
    Ringde de idag? hur många blastisar blev det? Hjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-04-30 10:51:35 följande:

    Men känns ju som att det är oerhört viktigt att föra en dialog och dessutom dela med sig av funderingar, även som läkare. För att se vad man kan göra annorlunda. Sen ibland är det slumpen såklart. Skönt att ni ska få vaccinet! Det hade jag nog också kört om jag blev erbjuden :) Verkar vara OK ändå.


    Mirakel kan ju hända, jag håller verkligen, verkligen tummarna för din lilla segis! Annars så får det bli mer vitaminer och lite mer akupunktur för dig. Sen tror jag sommaren överlag gör att kroppen mår bättre, så får man hoppas det i sig gör att det går bättre Solig


     


    hejsan! hur var det fick du besked om dina andra ägg som de skulle odla vidare på? vet inte om jag missat det nånstans i tråden.. 

    jag väntar på att de ska ringa från kliniken o säga om min segis på labbet fortsatt utveckla sig, börjar redan göra planer i huvudet för nästa försök som får bli efter sommaren ja, då vi får dra till Prag och se vad de kan åstadkomma för mirakel där.. 
    KramHjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-03 11:07:42 följande:
    Hej! Dom ringde här precis, det blev en till frysen! Jag är besviken och överlycklig på samma gång. Ville ha fler men glad att det ens blev ett. Vette fan om man ska använda det i väntan på landstinget i höst/vinter eller om man ska tänka att det är ett framtida syskon ifall mitt AMH fortsätter sjunka haha, konstanta dilemman.

    Hoppas de ringer snart så du slipper gå runt och vänta, såg att du hade läst studier om segisar/blastos som blev friska barn, det är ju definitivt lite tryggande. Håller tummarna för er. Kram <3
    Men åh det är ju ett jättebra resultat på 5 ägg!!! wow! det tycker jag du ska vara nöjd med, som sagt de fryser inte dem som inte är tillräckligt bra!!Solig 

    ja haha jag får hoppas på min segis i magen så länge, kliniken brukar ringa runt 11:30 så får se om de gör det idag me... tack för tumhållningenHjärta
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-05-03 13:08:45 följande:
    Ja, det får man nog vara nöjd med ändå. De andra hade inte blivit blastocyster men hade även fragmentering? Vet inte riktigt vad det innebär, får läsa på.

    Fortfarande inget samtal?
    Krizty88 skrev 2021-05-03 11:44:59 följande:

    Heeej!

    Vad skönt med något till frysen Dibella.

    Bävar för att behöva göra långa protokollet varje gång nu bara för att det gick bättre än korta för mig. Tiden bara går.

    Är på RD 12 idag med min tvådagars. Har lite lätt mensvärk som kommer och går. Haft så egentligen sedan i onsdags. Blir deppig och säker på att mensen ska braka loss. Sen försvinner det och inget händer och hoppet stiger lite igen. Så håller det på så, upp och ner. Har inte officiell testdag förrän om en vecka!! Ruvardag 19! Känns väldigt sent.

    Hoppas på en bra vecka för alla!


    Tack! Verkligen skönt att de blev något, inger också lite hopp om att den 2 dagars vi fick kanske också fortfarande lever.
    hej! nej ingen som ringt ännu.. så antagligen kunde de väl inte frysa mitt lilla segis och förhalar sitt samtal till mig, men vem vet, de kan ju inte bara låta bli att ringa hellerTungan ute
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-05-03 11:44:59 följande:

    Heeej!

    Vad skönt med något till frysen Dibella.

    Bävar för att behöva göra långa protokollet varje gång nu bara för att det gick bättre än korta för mig. Tiden bara går.

    Är på RD 12 idag med min tvådagars. Har lite lätt mensvärk som kommer och går. Haft så egentligen sedan i onsdags. Blir deppig och säker på att mensen ska braka loss. Sen försvinner det och inget händer och hoppet stiger lite igen. Så håller det på så, upp och ner. Har inte officiell testdag förrän om en vecka!! Ruvardag 19! Känns väldigt sent.

    Hoppas på en bra vecka för alla!


    RD 12 låter lovande tycker jag, måste ju vara BIM nu i vanliga fall då? eller har du väldigt lång cykel? hehe ja låter som en galet sen testdag, men kör när du är redo, vi alla väntar med spänning Solig!!! 
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-05-03 15:15:54 följande:
    Jag håller tummarna för dig! Hur mår du? <3

    Jag fick mitt besked igår, var så orolig, men tillslut ringde dom och meddelade att vi fått 3st till frysen. Blev så otroligt lättad och glad, men mest lättad över att slippa att bryta mot ihop.

    De första två behandlingarna fick vi inget till frysen, så det är verkligen ett lotteri. Nu lever hoppet igen <3

    Hoppas att ni sov ruvar nu plussar som på löpande band här inom kort :)
    hej! jodå jag mår fint, pratade med kliniken idag och min segis hade visst utvecklats till en blastocyst idag men var ändå för dålig kvalitet för att frysa ner.. hmm så positivt i det hela att den inte la sig ner och dog men synd att de inte trodde den skulle klara en upptining.. så ja hoppet ligger hos den lilla i magen nu!

    Men wow 3 till frysen är ju fantastiskt! det måste du vara nöjd med! vet att du haft återföringar innan som inte blivit men detta är säkert guldäggen denna gången!!!Hjärta förstår din lättnat o glädje, känner helt med dig för din skull, gud så skönt! man vet ju hur fort det går i svängarna här! 

    börjar närma sig för återföring förstår jag? Kram!! så glad jag blev över ditt resultat!
  • Inalina
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-03 15:45:12 följande:
    De kanske har fullt upp att frysa den lilla. Den kanske måste curlas lite extra. 
    Håller tummarna att de ringer snart med pos besked. 
    hehehe tack för peppet! den hade faktiskt utvecklats men tydligen curlade de inte tillräckligt för den var lite för dålig kvalitet för att de skulle våga frysa den, men men jag hade inte förväntat mig något annat, är ändå positiv till att de väntade ut den till dag 7 och den jag fick tillbaka var liiite bättre kvalitet så kanske finns det hopp trots allt. kramHjärta
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-05-03 16:10:42 följande:
    Jag har en ganska kort cykel i vanliga fall, brukar som en klocka få mens 12 dagar efter ägglossning. Så om kroppen uppfattar äggplocket som ägglossning borde det ha varit i lördags. Men när jag fick avbryta första behandlingen fick jag inte mens sen på 4 veckor så vet inte hur känslig jag är för att man varit inne och meckat med hormoner och även nu fyller på med progesteron. :)
    ok jag förstår, ja man kan ju inte lita på sin vanliga cykel i dessa fall men åh vad jag hoppas du får ett plus här i dagarna!!!!{#emotions_dlg.flower}
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-05-03 21:07:32 följande:
    Tack fina du! Du är så fantastiskt på att peppa alla här inne :)

    Jag är så glad för att jag fick till frysen, det gjorde verkligen att jag fick upp hoppet igen efter att ha varit långt nere i källaren och trampat. Nu hoppas jag att det blir återföring om 3veckor ungefär. Så mycket planerande och dribblande med dagar fram och tillbaka -haha! Tänk när det tillslut fungerar för oss alla och vi slipper fundera över vilka dagar vi måste vara hemma för att gå på VUL, återföringar, ägguttag, sprutor, dagar när mensen ev dyker upp och det blir katastrof osv osv. Underbart!

    Jag önskar så att det går vägen för den lilla som ligger i din mage <3 Jag misstänker att du kommer att testa så snart det bara går? :) Kramar!!
    det var fint sagtHjärta ja jag är tacksam att det är plikt att jobba hemifrån i Schweiz så ingen kan fråga vart man tar vägen en förmiddag eller alla 700 klinikbesök man gör.. det hade vart en logistisk mardröm! Tungan ute

    ja jag räknar nog med att om min lever så är det en blastis som fäster typ igår eller idag så då borde jag kunna testa i helgen.. tar dubbla doser med progesteron nu för jag tänker att det inte borde kunna förstöra något i alla fall. på min klinik i Prag skulle jag ta 600mg om dagen fram till v 12, men kliniken i Schweiz har bara gett mig en sån där dos med typ lutinus (heter nåt annat här) som man ska trycka upp en gång om dagen. 

    kör du helt naturlig cykel eller få du någon medicin nu inför FET?
  • Inalina
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-03 21:12:50 följande:

    Är det nån som är inne på att testa snart eller kommer alla hålla sig till helgen?  :) 
    Funderar på att testa på onsdag men är rädd för att bli besviken samtidigt som det skulle va skönt att slippa leta symptom =D


    hej! vad spännande, vilken RD blir det på ons?
    Jag är själv inte så bra på att dra ut på det där testandet hehe, så jag kör nog första testet på fredag morgon.
    Då är det RD 8 med 3dagars segis, så eventuellt skulle det ju kunna bli positivt om den fäste igår.. 
    några symptom tror jag är lite svårt att få innan BIM ändå, skulle vara molvärk då vilket man ändå misstar för mensvärk...Drömmer
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021