• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Inalina skrev 2021-07-09 08:59:54 följande:

    hej! jag hoppas ni alla får en mysig sommar här i tråden! och att allt ser fint ut på första VUL Clemmentina! jag kommer tillbaka i augusti när det är dags för ny stimulering så häng gärna kvar (även om jag fattar att man flyttar sig till en gravid-tråd istället!) jag tar ett litet break nu då vi åker till sverige på semester i 4 veckor i morgon!

    Fortsätt kämpa alla ni som inte lyckats ännu, och försök att vara positiva eller i alla fall neutrala ni som äntligen lyckats! Det blir bebis denna gång! Stor kram!


    Låter underbart med semester i Sverige och bra med ett break! Jag kommer uppdatera hur det går här och fortsätter också att kika in för att förhoppningsvis se många fina plus efter sommaren! Håller tummarna för oss alla. Kram och fin sommar!
  • Clemmentina

    Lyckan blev kortvarig. Missfall...blöder massor. Kom som en blixt från klarblå himmel, ingen som helst förvarning denna gång. Så ledsen och förtvivlad nu. :(

  • Clemmentina
    Jez20 skrev 2021-07-11 18:55:43 följande:

    Oh nej! Såå tråkigt att höra 3 Hjälper inte i denna stund men tänker på dig och skickar massor av styrkekramar!!!


    Amiolia skrev 2021-07-12 07:00:24 följande:

    Åh :(( vännen, jag blir så ledsen över att höra det här. Förstår verkligen att du är jätteledsen. Så hemskt :( Stor kram till dig <3


    Tack fina ni! Det är så ledsamt och extra jobbigt att kliniken är sommarstängd. Hade velat konstatera missfallet på något sätt. Tar ju fortsatt Progynon och Lutinus. Tog ett test idag som var fortsatt starkt. Mvc gör inget utan jag ska testa igen om en vecka. :(
  • Clemmentina
    Amiolia skrev 2021-07-12 09:01:47 följande:

    Jag förstår verkligen det :( Så tufft. Det värsta som finns är ovissheten. Jag hoppas att du kan få ett svar snart!


    Dibella skrev 2021-07-12 13:00:19 följande:

    Vad ledsen jag blir när jag ser detta  kan förstå att du inte är sugen på att fortsätta ta medicinerna, men bra att få det konstaterat på något sätt innan du slutar med det för säkerhets skull. Jobbigt att kliniken är stängd nu också.


    Alltså, så tacksam för att ni finns här. Tack! Har bestämt mig för att ta blodprov privat (med 48 h mellan) i veckan för att se åt vilket håll det går. Blöder nästan inget idag och testen har inte minskat i styrka (men vet att det kan ta tid). Tills jag får svar på blodproven fortsätter jag med medicinerna.
  • Clemmentina
    Frida123123 skrev 2021-07-17 09:47:02 följande:

    Hur gick det med blodprovet Clemmentina?


    Annna84 skrev 2021-07-18 14:14:48 följande:

    Vännen <3 <3 Det skär i hjärtat att läsa detta. Det är så fruktansvärt orättvist och jag vet att ingenting hjälper förutom om någon skulle kunna lova att det kommer att gå tillslut. Du är en kämpe utan dess like och du kommer att klara det här. Massa styrkekramar


    Tack fina ni, guld värt att ni finns här. Missfallet är bekräftat nu. :( Hcg var 485 i tisdags och bara 82 i fredags. Verkar i alla fall som kroppen hanterar det själv. Bara att bryta ihop och hoppas på det bästa! Lär återkomma i tråden efter sommaren. Kram!
  • Clemmentina
    Dibella skrev 2021-07-19 10:19:24 följande:

    Usch vad tråkigt, men bekräftat så kan du sörja helt säkert iallafall, även  om det inte är det man velat göra såklart  Hoppas du kommer kunna få en okej sommar trots detta och ta nya starka tag till hösten!


    Annna84 skrev 2021-07-19 21:12:59 följande:

    <3 <3


    Inalina skrev 2021-07-19 23:42:01 följande:

    Åh nej vännen fan va ledsen jag blir för din skull:(

    Jäkla skit att det inte fick vara din tur:( jag hoppas du kan hitta lite glädje ändå denna sommaren så ses vi i höst igen

    Stor kram till dig <3


    Ni är så gulliga...det känns fint att ha er här. Ska verkligen försöka att tänka på annat. Inalina och Dibella, vi ses här igen i höst. Anna84 stort lycka till! Kram på er!
  • Clemmentina
    IVF2021 skrev 2021-08-10 21:43:30 följande:

    Du får berätta mer när det är dags och du vet mer. Spännande att höra olikheterna. På min klinik tror jag de går helt och hållet på när man rapporterar in LH-ökningen. Känns som ett stort ansvar som vilar på en, det där att tolka LH-testerna rätt ;)


    Så spännande att läsa att ni är flera på gång nu med behandlingar och återföringar. Jag väntar på första mensen efter missfallet och hoppas på återföring då! På min klinik uppmanar de en att testa med Clearblues rosa en gång per dag (morgonen) och rapportera in när det blir positivt. Inga tolkningar eller annat vilket känns skönt! Det spelade inte någon roll att jag brukar få positivt på kvällen utan det är morgonresultatet som gäller. Det är inte heller standard med vul innan återföring i naturlig cykel (eller cykel stimulerad med Letrozole), däremot gör de vul i stimulerad cykel med Progynon.
  • Clemmentina
    Frida123123 skrev 2021-08-11 20:24:31 följande:

    Hej Clemmentina, jag undrar vad är det för skillnad på clearblue rosa och clearblue lila? Sa kliniken något om det?


    Tror de säger det rosa för de är bara intresserade av lh-stegringen och inte något annat. Annars blir de kanske nerringda av patienter redan när de börjar blinka. ;) Sen är de ju dyra men det rosa lite billigare iaf. Har alltid kört på det lila själv så det kändes lite konstigt!
  • Clemmentina
    Frida123123 skrev 2021-08-11 20:24:31 följande:

    Hej Clemmentina, jag undrar vad är det för skillnad på clearblue rosa och clearblue lila? Sa kliniken något om det?


    Det lila blinkar alltså när östrogenet ökar några dagar innan ägglossningen.
  • Clemmentina
    Inalina skrev 2021-08-16 10:33:42 följande:

    hejsan! Hur är det med dig? och har du haft en fin sommar trots allt? Några planer när nästa FET kan bli av?

    vi har haft en toppen-sommar men skönt att vara tillbaka hemma nu med sina egna grejer, garderober och sin egen vardag. har ju bott 5 veckor med en liten resväska på olika ställen i sverige;)

    Jag är igång nu igen (även om det inte känns så innan man börjat med sprutorna..) men fick en nedregleringsspruta förra veckan som tydligen ska sätta en i klimakteriet (vilket jag inte alls märkt någonting av...) har dock inte fått min mens så den verkar ju ha gjort något med systemet i alla fall. ska göra ett VUL på måndag för att se om jag kan börja med sprutorna då!

    Kram och nu kör vi så det ryker!


    Hej! Fint att se dig här igen (även om jag såklart önskar att vi slapp vara här). Tiden efter missfallet var tuff. Vi har funderat fram och tillbaks hur vi ska göra (är berättigade att göra en missfallsutredning men avstår för nu) men landat i att göra ett fet så snart mensen kommer (tror jag hade ägglossning i helgen). Så det borde bli i mitten-slutet av september i så fall! Spännande med nedregleringen och att du snart kan vara igång med sprutorna igen! Ser fram emot att följa dig här framöver och hoppas på att vi blir gravid båda två i höst!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021