• Always choklad

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Kronärtskocka skrev 2022-08-02 09:29:32 följande:

    Min första IVF 2020 känns långt borta nu. Hade gärna varit någon som plussat och lyckats långt tidigare. Men fint att vi är fler som kämpar på med detta elände. 


    Gott att vara i försökandet. Hoppas det ser bra ut på fredag! 


    Hej ja samma här. Tackar,  ja håll tummarma stenhårt. 
  • Always choklad
    AndraSladdis skrev 2022-08-02 16:07:32 följande:
    Samma här! Första IVF 2020 för mig. Lycka till på fredag!
    Tack
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-08-03 07:25:16 följande:
    Håller tummarna hårt!

    Här känner jag mig ödmjuk inför min kropp. Den kämpar på trots motgångarna, all medicinering och den kemiska graviditeten är nu ägglossningen som vanligt. Synd jag varken har spermier eller något i frysen för att nyttja den. Men gott ändå att menscykeln rullar på som den ska. Det känns ändå hälsosamt och normalt. 
    Hej, håller helt med det är ett friskhetstecken att kroppen tickar på som den ska. Själv har jag trötthetsyndrom typ av G
    Femaesten, vill bara rulla ihop mig till en liten boll likt en katt och sova sova..zzzz 
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2022-08-04 08:04:03 följande:
    Tur du vet att det nog beror på hormonerna. Men segt ändå.
    Ja så är det plus lite huvudvärk och förstoppning nu när jag ska ta 2mg × 3ggr per dag.. mrg, lunch och kväll
  • Always choklad

    @Andrasladdis, går inte svara igen med...
    Om allt är grönt blir det + Cyclogest × 2 och en spruta Klexane imorgon. Blir bara mer och mer. Kollat på en video hur den ska tas idag, usch ogillar sprutor, men lutinus är nog värst tror jag..

  • Always choklad

    @Alla
    Tack för pepp! 
    Allt såg bra ut så på Tisdag bär det av igen till Mallorca. Har just fått bekräftelse från kliniken. 
    På onsdag blir det FET!! JA! 
    Då är det bara invänta upptining och att det ser lika fint ut som idag. 
    Puuh slut i huvudet av all info. 
    De kommer och hämtar mig på flygplatsen denna gång, känns skönt då man har hormonhjärna. Rädd jag skall typ gå vilse nånstans..

  • Always choklad

    @Andrassladdis.
    Ja ruva är jobbigt. Är försiktigt optimistisk men gjort allt jag kan nu i min makt med mina egna ägg för att få så bra förutsättningar som det bara går.  Vill bara spola frammåt till typ 6mån graviditet typ..så jag känner helt ärligt. 

  • Always choklad

    @Alla Tack för allt pepp! Imorgon reser jag själv till Mallorca, lite nervös är jag. Blir ju så hastigt pä man får planera på jobbet och privat. Har övat på och ta Klexanesprutan först med hjälp av 4 händer och igår tog jag den själv för första gången i mitt liv, lite stolt ändå. Försöker packa smart så jag inte behöver med mig så mycket att släpa på på hemvägen. Onsdag lunch så är det insättning. Kommer bo i samma område som sist för att underlätta att jag ej kommer bort, hormohjärna delux! och nu har man en till sak å tänka på utöver C-19 och Sikavirus, Apkoppor! Ska man inte få lugn över nått? Jaja nu bara packa så hör jag av mig igen antingen före eller efter. 

  • Always choklad

    @Alla nu har jag gjort insättning! Var jätteskumt de gjorde ett contractions ultrasound. Tydligen har jag för snabba sammandragningar. Fick medecin i armen via kanyl som saktade ned tempot. Ger bättre förutsättningar för att fästa.  Sen var det bara och sätta in. Helskumt! Men jag testar allt. Nu har vi gjort allt i vår makt för att förbereda för denna lilla blastocyst.

    Är det bara och hålla tummarna.

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021