• Inalina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Jenzia skrev 2021-03-13 08:08:13 följande:

    Blev inget för oss denna gången, fick negativt imorse på RD12 med en tredagars Känner mig så tom nu. Men vi har iaf en i frysen, så det blir ett nytt försök i nästa vanliga cykel. Får hoppas på plus i mag istället <3


    Hejsan vännen, åh vad ledsen jag blir :( faaan!!!! Att det ska vara så jäkla svårt när man ändå går igenom allt som vi gör, då ska det ju liksom bara funka kan man tycka, men icke:( jättebra ni har en i frysen och får göra nytt försök snart!! Stor kram!
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-03-13 08:21:03 följande:

    Tog också ett test lite tidigt pga att jag känt mig så konstig i kroppen. RD10 med tvådagars, så negativt det bara kan bli, både med vanligt och early detection test. Så bara att hoppas att vi får hoppa på nästa IVF i maj eller hur man nu tänker.


    :(

    Än är det väl inte 100 att det inte blev något..? Jag förstår om du inte vågar hoppas men kanske ta ett test om 2 dagar igen? Stor kram <3
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-03-13 18:07:11 följande:

    Ja, det är jäkla skit, piss och mög! Man önskar ju att det fanns en garanti för IVF, ?gör du precis så här så får du ett barn?. Men icke! Ja, kanske bara 6-7 veckor kvar tills jag ruvar igen!

    Vilken ruvardag är du på nu? 5? Det är väl nu det börjar klia i testfingrarna? <3


    Hej!

    Ja man är ju absolut tillåten att vara förbannad och ledsen i den här processen, på något sätt får man ju upp hoppet igen till nästa gång..

    Ja precis idag är RD 5, har redan testat negativt idag men tänkte såklart testa igen i morgon bitti... Har dessutom åkt på en jäkla kräksjuka så hela natten var förstörd och jag mår sjukt dåligt idag med, men men, glad att det hände nu och inte innan återföringen i alla fall.. återkommer imorgon och ser om minuset består eller om det finns hopp för min enda lilla blastis.. kram!
  • Inalina

    Testade idag på RD6 med 5dagars blastis.. toknegativt, inte ens skymten av en skugga :( vet att det är ?tidigt? men har själv kunnat se 2 streck de 2 tidigare gångerna jag fått plus på den dagen. Ska ska testa imorgon igen såklart men känner mig rätt uppgiven att det ska bli nåt denna gången :(

  • Inalina
    Katizi80 skrev 2021-03-15 07:28:30 följande:

    Testade mig imorse, tyvärr var det negativt. Jag som hade en känsla av att det skulle gå vägen denna gången. Men jag har två kvar i frysen så det blir att planera in en fet.


    Vad tråkigt :( det är ju lite av ett lotteri detta känns det som så får hoppas du har bättre tur nästa gång, 2 i frysen är i alla fall skönt att höra! Fick också neg i morse men har inga i frysen denna omgången, tror mina ägg hunnit bli dåliga sedan vår senaste IVF för 3 år sen :( <3 kram
  • Inalina
    Jenzia skrev 2021-03-14 20:16:51 följande:

    Ja, just nu ser jag bara fram emot att vara tillbaka i min vanliga och stabila cykel. Varit så mycket hormonella svängningar i denna artificiell cykel, gillar det inte alls. Heller inte att jag inte känner igen min kropps signaler. Så kanske är FET i naturlig cykel precis det som behövs för att det ska bli ett plus!

    Men usch vad tradigt! Både att du fick negativt test idag (även om det är extremt tidigt) och den hemska maginfluensan Visserligen himla tur att du hann med insättningen innan du blev sjukt, men usch vad jag ogillar kräksjuka Krya på dig och hoppas på positivt test imorgon! Kram!


    Hejsan, jag har själv inte märkt av så mkt av hormonerna faktiskt, vet att jag tyckte det var jobbigare 2018 när jag gjorde detta men då blev det ju bebis också.. denna gången verkar det inte bli något alls tyvärr :( jag är inte helt knäckt (förmodligen då vi har dottern) men såklart är man väldigt besviken ändå, men kändes som att ett enda embryo som klarade sig var lite väl dåliga chanser på för oss.. får se vad kliniken säger att de tycker man ska göra annorlunda till en nästa gång.

    Tack, Ja kräksjukan är ju det värsta tänkbara, är fortfarande rätt sänkt och har vrålont i huvudet pga vätskebrist troligen :/

    Kan absolut stämma med din teori om FET i naturlig cykel, hoppas du får köra snart då :) när var din officiella testdag igen? Min klinik vill att jag tar ett blodprov på fredag, så antar jag att man tar en diskussion efter det men maj skulle ju ev kunna bli nästa omgång.

    Kram
  • Inalina
    Annna84 skrev 2021-03-14 15:31:44 följande:

    Hoppas att det är ett gott tecken! När satte du in och vilken dag brukar du få din mens på? Inte långt kvar tills testdag :) Jag håller tummarna!

    Min testdag är den 18e men jag förstod redan 7e att det inte blivit något och mensen kom för några dagar sedan. Nu har jag börjar se framåt mot ivf nr 4 i mitten/slutet på april.


    Hej, precis som du så testade jag också tidigt med min blastis men är säker på att det inte gått vägen.. :( ska du köra igång ett helt nytt försök nu? Har du redan pratat med läkarna om ni ska ändra något med mediciner och doser etc?
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-03-15 08:17:42 följande:
    Åh nej vad tråkigt! :( Hoppas såklart att det kan ändras. Det är verkligen långt ifrån alla som får positivt så tidigt. Men förstår att känslan inte är att det tagit sig.

    Himla jobbigt med kräksjukan också. Hoppas du hämtar dig snart och mår bättre. Kram!
    jo precis det skulle vara en liten segis i så fall;) men jag tror ju ändå inte det, så det blir nog att ta nya tag..

    ja kräksjukan mitt i allt detta var ingen hit, har ju gått o oroat mig för det sedan förra måndagen då lillan kräktes hela natten och är mest tacksam att jag klarade mig så pass länge! tack för omtanken,

    jag läser att du sprutar just nu, spännande med ultraljud på fredag! =)
  • Inalina
    Dibella skrev 2021-03-15 08:36:02 följande:
    Gud vad tråkigt Hjärta man kan hoppas att blastisen är en liten segis och att det fortfarande finns hopp om positivt. Men annars så hoppas vi att vi är några  stycken som lyckas på rond två istället. 
    tack Hjärta ja ett litet hopp finns det eventuellt men ställer nog hellre in mig på att det inte blev något ändå. ja får se vad kliniken säger om vad de skulle vilja ändra till nästa gång, målet måste ju vara att vi kan få ett par till frysen också då, för oss båda!!
  • Inalina
    Clemmentina skrev 2021-03-15 08:56:13 följande:

    Förstår att du ställer in dig på det...alltid lättare att hantera det då på något sätt.

    Förstår att du känner dig lite tacksam över det mitt i eländet men kräksjuka är aldrig kul!

    Ska bli väldigt spännande men börjar bli sjukt nojig över att jag ska lyckas dra på mig någon förkylning eller något.


    Ja jag känner igen nojan.. jag drog ju på mig en förkylning veckan innan ÄP och var så SJUKT nojig att jag inte skulle gå komma in men det gick bra! Innan är ju det knappt något man funderat över men i dessa tider när en förkylning kan vara nåt mkt värre är ju allt mkt svårare :/ för min del var det oundvikligt då lillan var förkyld ändå, kunde ju liksom inte hålla mig borta från henne direkt ;) du får väl försöka isolera dig litegrann, kan du jobba hemifrån?
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021