• Always choklad

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Dibella skrev 2021-12-08 12:32:47 följande:

    RD6 idag, så ändå inte supertidigt för att testa. Har haft så konstiga hugg i nedre delen av magen så trodde verkligen det var något. Nu är jag mer nojjad över att något är fel, satt sig fel eller är något galet. Hoppas det går över..

    Jo, sambon börjar bli uppgiven han med, han som innan verkat näst intill opåverkad är oerhört frustrerad, mest på sjukvården då han tycker att man borde kunna göra något mer... inte bara säga att allt ser bra ut och sen blir det inget.

    Hoppas du mår bra och får se fortsatt fin utveckling på nästa UL 


    Hej hoppas det vänder. Testa på nytt testdag, som nån annan sa kör ett digitalt. Har visat best för mig i alla fall. Håller tummarna!
  • Always choklad
    tedlin skrev 2021-12-08 08:20:19 följande:

    Jättetråkigt att höra Dibella <3

    Tyvärr är det samma för mig, det blev inget den här gången heller. Har haft som mensvärk i några dagar nu. I söndags rosa flytning. I måndags lite brun flytning och likadant igår. Tog ett testa tidigt imorse - helt blankt. En timme senare kom mensen. Jag hör vad ni säger kring all oro med mf men jag skulle så gärna ens vilja plussa en endaste gång. Jag är så ledsen och besviken.


    Hej som jag sa till Dibella. Hoppas det vänder. Testa ett digitalt när det är dags. Håller alla tummar och tår!
  • Always choklad
    Sanathalie skrev 2021-12-09 00:23:39 följande:

    Hej!

    Nykomling kliver in i tråden ????

    Ruvardag 3 har just passerat här och jag gör allt jag kan för att försöka att inte tänka för mycket.

    Blev överstimulerad av hormonerna vilket resulterade i ett fruktansvärt smärtsamt äggplock, men 6 st blastocyster till frysen!

    Vi fick pausa till nästkommande cykel pga överstimuleringen och eftersom min ägglossning är oregelbunden (men mensen regelbunden) har jag fått äta progynon (2 morgon + 2 kväll) sedan tre veckor samt lutinus sedan en vecka tillbaka för att stimulera en ägglossning.

    I måndags blev det alltså till sist dags för FET och nu är vi mitt i livets längsta vänteperiod ???? Testdag 21/12 (som att jag kommer kunna vänta så länge)

    God natt allihop!


    Hej välkommen!
  • Always choklad
    Znickers skrev 2021-12-09 08:16:48 följande:

    Jahapp? lyckan krossad. Mensen kom, som brev på posten. Exakt samma dag som den var förväntad. Tog ett gravtest för att försäkra mig, tog RFSUs early detection, 6 dagar innan förväntad mens och hade jag varit gravid skulle den definitivt visat plus.

    Så jävla trött på detta. Har haft 3 FET och 1 färskt på 1 år. Hur mkt mer ska man orka med?!

    Ringt kliniken iaf, väntar på deras samtal. Vill nu bara köra på och hade hoppats på att kunna få en insättning innan de stänger för julen (har 3 blastisar kvar i frysen). Men tror det kan bli tight för de stänger 23 dec.

    Och nu kommer hela julledigheten kännas så jävla tung att ta sig igenom.

    Jag kommer nog hoppa ut från FL tillfälligt men jag hejar på er andra som SKA plussa nu i dagarna! Jag håller tummarna för er! Kramar


    Hej förstår det är tungt nu, ta hand om dig kram!
  • Always choklad
    SilverDarling skrev 2021-12-10 00:34:09 följande:

    Ja jag blödde fler dagar än jag brukar (brukar bara blöda lite i 3-4 dagar max) och denna månad känner jag att hormonerna inte är i balans (tror jag har östrogen-dominans vilket jag inte brukar) eftersom kroppen fick kämpa för att ägglossa, jag har ömma bröst sen ÄL, och jag har fått massa finnar vilket jag inte heller brukar... så det är kanske lika bra att kroppen fick vila en månad emellan. Håller tummarna för dig! Hur många insättningar har du gjort och är det ditt första riktiga plus? <3


    Hej är 7 insättningen, peppar peppar.

    3 plusset.
  • Always choklad
    IVF2021 skrev 2021-12-10 12:27:36 följande:

    Hua. Detta plock var verkligen inte roligt jämfört med de andra som varit helt ok. 10 ägg ut denna gång, så ingen risk för överstimulering! Känns ?snålt? när man är van vid 20, men jag skulle tro att de kanske fått lite bättre kvalitet.

    Grattis till plus!! Hoppas verkligen det håller i sig för dig denna gång.

    Precis på väg hem efter insättning av en liten 4 celling. Det är med Lutinus är nytt för mig. Hur har det funkat för dig? Jag tänkte man kunde använda lite glid för att lättare få in den men fick idag skärrade miner på kliniken som sa att det fick jag absolut inte..


    Hej

    Ang. lutinus är ett helvete känns som man kissar på sig konstant! Enda som funkar är bindor med vingar. Är det torrt och svider en dag, tryck upp den med ett finger så långt det går!

    /Emma
  • Always choklad
    Kronärtskocka skrev 2021-12-11 09:00:47 följande:

    Grattis Bmört och Steeph som plussat!

    Always choklad: Snart VUL, hoppas allt ser bra ut så du kan andas ut lite iaf. Även om hela graviditet är en lång och orolig väntan.

    Dibella, Tedlin och Znickers: Trist att det inte gick för er heller denna gång. Ta hand om er. Hoppas 2022 har goda nyheter med sig och att ni kan få fina juldagar trots avsaknad av det efterlängtade plusset.

    Sanatalie, AndraSladdis och IVF2021: Håller tummarna för era ruvningar. Måtte dagarna gå fort för er!

    Spännande Clemmentina med nya försök och klinik med andra grepp.

    Jag fick negativt test på testdagen förra veckan. Så nu är försöken med mina ägg slut och jag tar en paus i väntan på att min nya klinik ska hitta en äggdonator till mig. Är slut efter detta år. Har gjort tre hela IVFer. Inget till frysen någon gång. Haft allvarliga cellförändringar som opererats och akut behövt läggas in pga rejäla blödningar därefter. Så nu ska själen få sörja ett tag och kroppen få vila. Förhoppningvis kommer det ett barn till mig via donerade ägg i framtiden. Och gör det inte det kommer jag iaf ha gett drömmen om ännu ett barn en rejäl chans.

    Önskar er alla en fin jul!


    Hej önskar dig bättre lycka nästa år. Detsamma god jul
  • Always choklad
    Frida123123 skrev 2021-12-11 20:53:05 följande:

    Nu är jag inte en ruvare längre för imorse plussade jag!! Jag är GRAVID :).


    Tjoho! Grattis!
  • Always choklad
    Frida123123 skrev 2021-12-13 10:51:13 följande:

    Tack snälla! Stort lycka till imorgon! Det kommer gå bra ska du se!! Vilken vecka + dag är du idag?


    Hej Blir V8. Satte in en 5 dagars 11 nov. Så lite osäker på vad mer..Det var ju en torsdag. Tackar mycket tankar som snurrar, fick inte ned frukost imorse. Mådde inte illa men tittade på min havregrynsgröt och kunde inte förmå mig själv att äta den där gråa klibbiga smörjan. Köpte yoghurt och russin + nötter att kunna äta på 9 fikat. Kanske funkar bättre imorron. Idag blev det en lussebulle och en kaffe med mycket mjölk typ 1/3 mjölk.
  • Always choklad
    chislin skrev 2021-12-13 11:29:27 följande:

    Jag ringde och fick en tid för tidigt ultraljud imorse och man kunde hitta både fostret och ett tickande hjärta! Vilken lättnad! Blödningen kom från slemhinnan som antagligen hade spruckit lite, tydligen vanligt att det händer.

    Tack för att du delar med dig och för uppmuntran!


    Hej åh vad glad jag blir, så härligt!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021