Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Regeringens el-fiasko

    Rataxes skrev 2023-01-14 12:09:32 följande:

    Det är enormt underhållande när debilvänstern går bananas för att Ulf och Ebba får låna varma kläder.
    Men nu vet hela världen att gästerna på ishotellet får låna varma.kläder. 
    Wolods kräkheter och aftonlatrinen gav omedvetet gratisreklam till Jukkasjärvi


    Kungen nöjde sig med hatt och rock eftersom det bara var en minusgrad medan marionettregeringens representanter valde expeditionskläder, men de fick säkert duscha av sig svetten efteråt. Men var befann sig Åkesson? I ett "inre kabinett" på hotellet?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2023-01-14 20:18:15 följande:
    Att göra vinterkläder vid besök i ishotellet i Jukkasjärvi till en politisk fråga ...

    Tänk då hur tomt det är på annat för oppositionen att angripa.
    Klart det småskrattas åt Kristersson och Busch när de kittar ut sig i nordpolsexpeditionsutstyrsel för att posera i en minusgrad. De hade ju löjligt mycket kläder på sig för en minusgrad och noll vindköldfaktor. Det hade kunnat vara lämplig klädsel, men absolut inte på vinterns mildaste dag. De fick ju plocka av sig mössa och vantar inne på hotellet för att inte smälta bort och ger inte direkt intryck av att vara några vana vinterfriluftsmänniskor, vilket man förstås inte behöver vara för att vara politiker.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Så allting gick skrev 2023-01-15 22:35:16 följande:
    Du förklara hur SD har nått upp till toppen, det är som mitt tidigare inlägg, S, C och MP har hjälpt Åkesson att bli den man han är idag, en profet.
    När partier börjar mörka och gå sina egna vägar utan att lyssna på folket kommer partier som SD o växa, dom har gjort så i10 års tid.
    Tacka Annie Lööf för Jimmie framgångar, hon kommer behöva terapi många år framåt för att bli normal igen. Avsatt av det egna partiet, på politiker språk hon valde o avgå, dvs det är samma sak som hon fick kicken.

    Svenska kraftnät berätta vad som skulle hända med SE 4 och det stämde på punkt o prick. Elpriser kommer o rusa i höjden. detta uttalande gjorde man långt innan Putin o kriget.
    Åkesson är ingen profet och kommer aldrig att bli i mer än i en liten sjukligt idoliserande klicks ögon. Den dagen han väljer att avgå, precis som Annie Lööf gjorde kommer denna lilla klick att få sammanbrott. De övriga 80% av väljarna och den absoluta merparten av SDs väljarbas skiter fullkomligt i vem som leder partiet bara hen gör jobbet.

    Se dig omkring i resten av Europa och lägg märke till att det är Putinpriser överallt. Inte ens SDs mest sjukligt inbilska kan på allvar tro sig att en svensk regering har så mycket makt utanför de egna gränserna att den kan sätta elpriset för hela Europa.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Så allting gick skrev 2023-01-16 20:07:49 följande:
    Inte alla Schweiz har inte nämnvärd inflation som vanligt.

    Annie fick sparken, hon tappa väljare, det låter som dom sluta med att avgå.
    Liknande gör man med anställda som inte sköter sig, antingen uppsagd eller att dom väljer o sluta.

    Jimmie har fått politiken att se ex ökad kriminalitet i samhället , även sossarna medger ökning nu, typ 2016-2020 blev han anklagad för att sprida osanningar inte ens BRÅ skrev om ökad brottslighet, det dök bara upp helt plötsligt enligt sossarna o gänget i rödgröna. varav Jimmie ses som en profet.
    Menar du att situationen i Schweiz också beror på någon svensk regering? Hur långt utanför Sveriges gränser anser du att svenska regeringar sätter priser i andra länder?

    Lööf hade varit partiledare i 11 år och bestämde sig för att lämna över. Politiker är inte anställda som så utan förtroendevalda.

    Var har du lärt dig att skriva på svenska? Vem är Annie och Jimmie? Kompisar till dig?

    Nej, Åkesson ses inte som någon profet förutom hos en lite klick vurmare som sällar sig till SD så som andra söker sig till sekter.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Så allting gick skrev 2023-01-16 22:00:12 följande:
    Du bad mig titta på andra länder i Europa efter deras Putin priser, titta på Schweiz insåg att du ljuger, dom har inga Putinpriser inte lönt o titta på andra om redan första landet vissa inga Putin priser.
    Titta ändå på danskarna dom handlar just nu i Sverige, skit billigt har det blivit för dom, både rea och sv-kronan skit låg, dubbel rea för dom, så nej du ljuger.
    Det är Svenska kronan Magda lagt putinpris på. antar Magda gjort att vi ska följa kuren på ryska rubeln. därför heter det putinpris hos oss.
    Ja, och inte ens det klarade du av. Det är dyrt med el överallt i Europa, fast jag kan inte uttala mig om exempelvis Vatikanstaten. Kanske har de jesuspriser där


    Idag tvåsiffriga priser i Sverige, men tresiffriga priser i Schweiz och i Danmark är priset det dubbla jämfört med Sverige.

    https://euenergy.live/?date=2023-01-17

    Vem är Magda? En annan av dina kompisar?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Så allting gick skrev 2023-01-16 23:31:27 följande:
    Du måste börja läsa mer Magdalena Andersson kallas Magda i hennes närmsta krets, hon gillar även korv med räksallad, ensamt barn i uppväxten, fråga gärna på mer om du inte förstår.
    OK. Då förstår jag att du anser dig tillhöra Magdalena Anderssons närmaste krets. Kompis, släkt, granne, kollega eller stalkare?

    Lite illa med mattekunskaperna när du tror att 62 och 126 är samma pris och att 175 är billigare än 62. Förstår om du därför har det lite tufft ekonomiskt
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Så allting gick skrev 2023-01-17 10:12:32 följande:
    Men inte runt Köpenhamn, där är priset som i Sverige, både i dag o i går.

    Här har du köp sugna danskar. man handlar mobiltelefoner osv, har aldrig varit så billigt i Sverige, dvs Magdas införda Putinpriser,  får danskarna att vallfärda till Malmö.
    -
    www.tv4.se/artikel/6f9mKMvz4vrFmPvBtaWI2R/koepinvasion-reasugna-danskar-raeddar-handeln-i-skane

    Det är tuffa tider för handeln, men Skåne har fördel just nu. Runtom i Malmö hörs köpsugna danskar, då den svenska kronan i jämförelse är rekordlåg.


    - Det var det som lockade mig och min väninna, och vi var lediga, så vi tänkte "varför inte", säger Marlene Micke som är på besök på andra sidan sundet.


    Ytterligare en sak som kan bidra är att rean är i gång. Och snart ska en kampanj sjösättas som påminner danskarna om att det är dubbel rea i Sverige.


    För varje dansk hundralapp som växlas in får man i dag ungefär 150 svenska kronor. Den danska kronan är stark då den bland annat är bunden till euron. Och det har i princip aldrig varit såhär billigt för danskarna i Sverige tidigare.


    Passa på att åka till Danmark där de rear ut elen för 126 i stället för 62 som det kostar här i Sverige och skynda sedan vidare till Schweiz där du får en kw timme för förmånliga 175, alltså en ännu större besparning. För alla pengar du sparar kan du köpa flak med öl och ett urverk!


    Är mattekursen från sama postorderföretag som sva-kursen?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Så allting gick skrev 2023-01-17 11:01:44 följande:
    Blev fel slut!
    Problemet är att Magda sitter på fel jobb, hon ska jobba för att Sverige motverkar inflation, och inte åt andra hållet.
    Ja, och även i början. Och mitten, samt däremellan. Varje gång.
     
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Rataxes skrev 2023-01-21 14:41:55 följande:

    Det lär inte bli bättre.
    Den 15 april stängs Tysklands sista kärnkraftverk. 
    Definitionen av vanvett när Europa redan lider av en  energikris som till stora delar beror på det tyska vansinnet att förlita sig på rysk gas.
    Tyskarna verkar ha tappat förståndet när det gäller mycket. Bl.a. energin och stödet till Ukraina.

    Måtte S och MP aldrig mer få något att säga till om i Sverige...


    Jaså hade nåt plötsligt nåt med ryska gas att göra. Inte "Magdas" fel?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Rataxes skrev 2023-01-22 12:44:37 följande:
    Men men 

    Fånvänstern har ju hela tiden sagt att ingen kommun vill ha kärnkraft?

    Det kan väl aldrig vara så att reptilvänstern haft fel?
    Har det det? Var då?

    Det kan väl aldrig vara så att du har fel? Igen.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Regeringens el-fiasko