Inlägg från: Anonym (4a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4a)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-30 17:16:04 följande:

    Fortsätt köra på din beprövade metod! Tror även det rekommenderas varannan dag för att många kanske har svårt att få till varje dag eller inte vet när ÄL är. Känns inte som att mer sex kan skada när man vill ha barn ;)


    Ja känns som om man missar det om man skulle köra varannan dag haha. Men så är det säkert som du säger, att varannan dag rekommenderas för att folk inte hinner med. Det låter rimligt:)
  • Anonym (4a)

    ÄL+5 idag, på fredag kanske jag ska våga mig på ett test :D

  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-01 15:24:06 följande:

    Visst låter det rimligt 

    Men du vad spännande med test! Känner du någonting än?  Jag tror att anledningen till att jag inte gillar att testa mycket är för att tar jag ett test är det som att erkänna att jag tror att jag är gravid och skulle blir så otroligt mycket mer besviken. Väntar jag på mensen/symptom känns det lindrigare. Skulle jag ta ett test skulle jag 100% tro att det skulle bli positivt oavsett när jag tog det haha 


    Förutom den berömda molvärken så har jag bubblig mage och brösten har stuckit och kliat emellanåt senaste dagarna. I oktober när jag var gravid hade jag samma känsla i brösten, minns att jag sa till maken jag hoppas det är ett symtom på graviditet och det måste det ju varit :) hoppas verkligen!! Har så höga förhoppningar nu då jag käkat q10 tabletter också, och om Gud finns så borde han ge mig en fin julklapp efter detta helvetesår...suck...

    Är det kanske dags för ÄL för dig snart? :)
  • Anonym (4a)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-01 21:21:45 följande:

    Ja men precis. Men någonting säger mig att jag inte kommer få mensen, kan inte beskriva det riktigt!


    Så spännande att följa :) hoppas verkligen ingen mens kommer nu :)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-02 09:40:13 följande:

    Å det låter ju riktigt lovande! 

    Jag har bim på onsdag men ska hålla mig fram till måndag med att testa tänkte jag. känns som en eeeevighet! Men min dotter fyller år på lördag så det blir lite som händer inför det så kommer förmodligen ha fullt upp. Även om vi inte har något stort kalas så insisterade far och morföräldrarna på att de ville fira henne. Blir att baka tårta och ses i en park om vädret tillåter. 


    Ja jag hoppas det!

    Ja vi har väl bim nästan samtidigt denna månad, men jag har inget tålamod längre att vänta med test haha.Vad skönt att du har annat att tänka på i helgen med din dotter, då går tiden ännu snabbare. Ni gör helt ett i att kalasa ute nu i dessa tider, otäckt hur Coronan far fram...
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-02 11:56:46 följande:

    Åh vad spännande! Låter verkligen lovande  Du förtjänar ett plus i år och en bebis till nästa år, hoppas att det blir så nu!

    Ja precis, enligt appen i måndags så förhoppningsvis har den varit här i dagarna omkring om cykeln är någorlunda lik hur den var innan förlossningen. Vi kör på med sex varannan dag nu så vi inte missar om äl är jättesen hehe 


    Håller tummarna det är tidiga symtom :D tack, ja efter denna hemska sommar önskar jag verkligen ett plus nu. Hoppar vi inte behöver vänta alltför länge någon av oss :)

    Ah okej, så då har du nog redan haft ÄL alltså. Dags att känna efter symtom snart då :D haha
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-02 17:34:11 följande:

    Ja fy bubblan för viruset. Jag va beredd på att inte ha kalas alls i år men ja, när hennes farmor och mormor ber om det så fixar man ett helt enkelt. Just hennes far och morföräldrar träffar vi regelbundet ändå. och iom att hon inte går på förskola eller har kontakt med så många människor utom mig och sambon så känns det rätt safe. Men ja allt på behörigt avstånd.

    Jag har nånstans redan bestämt mig för att jag kommer få ett positivt besked när jag tar nästa graviditetstest. Så kommer det inte vara positivt kommer jag bli så sjukt besviken. Så dumt när man bygger upp en bild av något innan man har det svart på vitt, för inte ens då har vi ju fått erfara sitter man säkert i båten.


    Ja var försiktiga nu, det sprids så himla fort nu så jag blir mörkrädd... vi har inte känt någon innan som haft det men vet nu flera som har och haft.

    Haha då känner vi lika ^^ har också bestämt mig för ett positivt test nästa vecka: :D så kommer också bli riktigt besviken om det inte blir något nu... men som du säger så behöver det ju inte bli bra för man får ett plus, men ett plus som håller är vad vi vill ha nu!!
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-02 17:48:44 följande:

    Vi får alla önska för varandras  skull

    Jag misstänker det! Var även väldigt illamående och ont/hugg i magen häromdagen, maken min trodde att jag var gravid men jag sa att det är nog snarare så att jag känner äl i såna fall! Sånt kan förändras efter en förlossning som jag förstått. Visst kan man inte låta bli att leta symptom haha, känner redan stick i brösten och ont i tjejmagen men det är nog mest inbillning eller helt enkelt så det är runt äl för mig nu. Förra gången vet jag att jag kände symptom ca 2 veckor efter förmodad äl.


    Ja <3

    Nej symtom är ju det man går och känner efter hela tiden nu haha. I mina graviditeter har jag fått symtom senare, typ v 6-7 som ömma bröst och illamående, men aldrig känt något speciellt innan. Så är ju bara dum som går och känner efter :D det visar sig ju sen i vilket fall :)
  • Anonym (4a)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-03 17:36:51 följande:

    Nu fick jag lite rosa flytningar på toapappret så mensen dyker nog upp vilken dag som helst nu :(


    Oh no! Hoppas det inte blir något mer!
  • Anonym (4a)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-04 07:02:15 följande:

    Tack. Mensen har kommit nu så nu är det nya tag med letrozol igen.


    Neeeej :,( jag som var så säker du var gravid när du gått över bim....beklagar :( det blir nog en nyårsbebis istället <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu