Inlägg från: Anonym (4a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4a)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Jag blev lite smått bitter i morse när testet var helt negativt, så tog ett test från annat märke en stund senare och tycker nästan det ser ut som det ska bli något där. Dock torkat men åååååhhh jag vill så gärna så överanalyserar alla test haha

  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-05 16:46:33 följande:

    Va tråkigt :( Men det är ju inte bim än så det finns chans i några dagar till :) Hur har det varit vid de tidigare graviditeterna? har du plussat tidigt då? inte för att det behöver betyda att man alltid gör det, förstått det som att man kan ha olika mängd hormon vid olika graviditeter?


    Jo det är ju tidigt än... första två var jag lugn och väntade mens som inte kom på några dagar, tredje plussade jag dag 25 på ÄL + 11, fjärde svagt på dag 24 på ÄL + 10, femte negativt dag 25 och positivt dag 30 som blev missfall. Men jag har aldrig varit sånt testfreak heller förut som jag är nu :/ jaja jag fortsätter hoppas!

    Känner du något ännu? Hur har du tänkt testa?
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-05 18:03:06 följande:

    känns som jag börjar få lite molvärk men det känns som det vandrar runt i magen emellanåt så förmodligen är det bara gas efter all kakao och socker man har satt i sig i dag. Charmigt va hehe. Socker och min mage gör sig inte ihop men det är ju så himla gott så har svårt att låta bli. Sorry för tmi!

    Tog ett test igår och det va tokblankt men det va ju  på typ äl +7 så förväntade mig knappt nått annat heller. Ska hålla mig imorgon också och ta ett nytt test på måndag. är det blankt blir det ett nytt på onsdag och sen inväntar jag mens. Det är min strategi för tillfället men vi får väl se om jag klarar av att hålla mig. Beror på vad jag börjar känna. Vid graviditeten förra månaden kände jag rätt tidigt, bim ungefär, att det drog i ligamenten redan. Efter mf så avtog det rätt snabbt så letar efter liknande känsla denna gången nu men det är ju några dagar kvar än. 

     


    Haha så du tål heller inte socker?! Inte jag heller, får ont i magen, värk i kroppen och blir nästan skakis om jag också satt i mig en massa :D men det är ju så gott :D

    Ja är det så tidigt så får man nog vanligtvis blankt. Du är så duktig och håller dig ett par dagar åtminstone, spar på några test i alla fall:) hoppas pluset kikar fram imorgon!
  • Anonym (4a)
    Anonym (Skye) skrev 2020-12-05 19:39:06 följande:

    Tusen tack <3 Ja, jag har kommit så långt att jag inte längre är rädd för att bli gravid eller för att föda.

    Ja, kul tråd!


    Det låter ju toppen. Tur du inte fick traumatiska konsekvenser så du skulle få förlossningsrädsla efter som väldigt många får. Och skulle du känna att någon inte klaffar under nästa förlossning så är det fritt fram att önska en annan bm/usk :)
  • Anonym (4a)

    Morgonens ÄL+10:



    Tror baskemej jag får en julklapp! Om den vill vara kvar...

  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-06 09:28:32 följande:

    Åå va kul!! Jag skymtar nått på stickan! :D när blir bf då? 18-19 augusti eller liknande?

    Största anledningen till att jag klarar mig från att testa är att jag ofta glömmer direkt på morgonen, för jag måste skynda mig när jag har ett hungrigt troll som kräver sin uppmärksamhet. Och iom att jag inte fick plus förrän bim+4 sist så vill jag inte testa på nått annat än morgonurin för bästa chans att se nått. Men fick Iof mf då så jag tror det va därför jag plussade så sent. Längtar verkligen till imorgon! Då är det äl + 9.


    Ja och inom tiden var det också! Men nu syns det knappt men det har ju egentligen ingen betydelse... bf borde bli ca 19 augusti men jag räknar med tidigare pga jag antagligen kommer få havandeskapsförgiftning och kommer få planerat snitt. Men ropar inte hej än...ska gå förbi rul först!

    Ah ja det är en klassiker! Liten springer först och så blir det kiss i all hast. Sen som du säger så är det egentligen ingen idé att testa innan bim. Jag fick ju också plus sent i september men missfall efter en vecka och säkert lika där att det inte var riktigt fräscht så därför missfall. Håller verkligen tummarna för dig imorgon <3
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-06 10:38:45 följande:

    Åh ett solklart plus!!! Grattis! Håller tummen att det fortsätter utvecklas!!


    Tack! Hoppas nu den vill stanna...kommer inte kunna slappna av innan rul...
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-06 14:53:36 följande:

    Du har säkert skrivit om det förut men tråden har ju hållt på ett tag nu så jag har glömt. Hade du havandeskapsförgiftning med de tidigare också? Är det mer troligt att man får det vid nästa graviditet också då?

    Blir det ca 16 veckor kvar till rul då. Det kommer förhoppningsvis gå fort. Kommer du göra kub eller liknande innan?


    Jag fick det med tredje barnet bara. Dock är det vanligast att man får det med första, och varför det blev såhär kan ingen svara på. Kanske att det blev att annat kön? Kommer göra Nipt så snart det går (från v 10) pga mitt bagage, och funderar på ett tidigt ul i typ v 7 också...

    Hur har du tänkt göra kommande graviditet?
  • Anonym (4a)

    Nu är det tydligt iaf så det blir starkare :) Tog detta vid lunch ca

  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-06 19:58:41 följande:

    Å ja testet går verkligen åt rätt håll! <3 så härligt!

    Aha, ja så kan det säkert vara. Är ju väldigt mycket runt graviditet som är mytomspunnet och utan vettiga svar :/

    Ah det förstår jag då.

    Kommer göra kub och innan det försöka boka in ett privat ul/vul så snart det går. Mycket för att min partner ska få vara med på första ultraljudet men också se att det finns nån där inne med ett tickande litet hjärta. Där jag har kollat upp kan man göra ett tidigt ul från v 8+0 så det blir nånstans efter det.


    Ja just nu känns det bra när det ökar, som jag kommer fortsätta hålla koll på nu i början för senast gjorde jag inte det. Var som en kniv i hjärtat när jag 5 dagar efter gravid 1-2 får inte gravid på digitalt...och samma kväll kom blodet så skönt att slippa vänta på det ändå.

    Det låter som en bra plan du har :) lite lika, men för att undvika fler traumatiska händelser i graviditet kommer jag få göra Nipt istället för kub. Och fler ul kontroller, känns iaf som en trygghet.

    Känns så skönt att få prata av mig med er, tack för att ni lyssnar :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu