Inlägg från: Hopeforaplus |Visa alla inlägg
  • Hopeforaplus

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Okej trodde glada gubben skulle garanterat vara borta idag med tanke på att den dök upp torsdag kväll men även idag vid 9:30 var den kvar. Blir förvirrad????

  • Hopeforaplus
    Anonym (Första) skrev 2020-12-14 14:11:22 följande:
    Det är samma här, vill vänta in eventuell mens för att inte bli allt för besviken och stressad över att testa massa innan bim. Jag trodde innan vi började försöka att jag skulle vara en sån som vill testa massa innan bim men det är nog så stressigt i hela den här processen att jag inte orkar med det mentalt.

    Ja det är ju väldigt lätt att bli illamående av allt för mycket av det goda :)
    När hade du BIM? Nära för er båda nu (lillskrutten med)! Håller tummarna för positiva test!
  • Hopeforaplus
    Anonym (Första) skrev 2020-12-14 14:37:26 följande:

    Tack!

    Bim 21/12 så 1 vecka kvar.

    Hur gick det för dig med äl testerna? Fick du någon klarhet i när du förmodligen hade äl?


    Det försvann på söndagen så vi har försökt att säkra upp det rejält. Nu är det bara att vänta och vänta. Så nervös..
  • Hopeforaplus
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2020-12-14 16:56:32 följande:

    Hej, 

    Hoppar in i tråden. Grattis till er som har plussat!

    Har försökt sen i mars utan ens nästan ett plus. 

    Sjukt regelbunden mens och verkar ha ägglossning men inget händer. Står i kö till ivf men pga corona är det extra lång väntetid. (gjort undersökning och oförklarlig barnlöshet än så länge)  Har gett upp många gånger under året och trots att jag tänkt att det är lika bra att vänta på ivf så blir jag  likförbannat ledsen varje månad mensen kommer. 

    hade ÄL 10-11/12 enligt både ÄL test och temphöjning (kör NC) BIM 24-25/12

    Har slutat med koffein vilket gjorde endometriosen mycket bättre, börjat knapra ännu mer vitaminer, MittLiv kvinna, D, Magnesium, Järn+C, Selen+zink, omega3 och extra B. Hoppas såklart ändå på ett plus till jul men är besviken på förhand. :)

    sorry för deppen. 


    BIM-lista
    5/12 ingenaning (okänt?)
    9/12 4a (plussat)
    10/12 Babymakeing (plussat)
    18/12 Lillskrutten 
    20/12 Första 
    20/12 babymama
    24/12 Hopeforaplus

    25/12 Litehopplöst
    31/12 Barnlängtan 2021
    Välkommen hit!

    Absolut inget att be om ursäkt för. Så är det. Ibland deppar man och ibland är man glad. Det är verkligen en bergochdalbana att försöka skaffa barn. Därför väldigt skönt att ha er att prata med i dessa stunder. Bra som dåliga.

    Jag hoppas det blir eran tur den här månaden. Det förtjänar ni verkligen efter all den här väntan. Vi har nästan samma bim!
  • Hopeforaplus
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-14 21:26:10 följande:

    Absolut :) men med var i landet måste man inte säga stad heller kan vara mer diffust som att man bor i Götaland, Svealand eller Norrland också :)


    Sundsvall här:)
  • Hopeforaplus
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-15 10:35:35 följande:

    Oj va dålig bilden blev. Testar en ny. Kan ni se? Hoppas verkligen inte på spökstreck :(


    Jättetydligt!!!! Stort grattis!!!
  • Hopeforaplus

    Behöver eran hjälp igen ang. Äl. Räknar man Äl+dagen från första dagen man fick en glad gubbe eller då man tror ägget släppt? Alltså blir det för mig som fick en glad gubbe i torsdags Äl+5 eller Äl+2 då ägget släppte i söndags?

  • Hopeforaplus
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-15 16:50:17 följande:

    Det är verkligen hemskt jobbigt! Ingen mens än men vet inte om min första cykel tänkt vara 29 dagar lång som innan graviditet eller 45 dagar lång eller om den kommer hoppa en cykel som jag förstått att den kan göra efter förlossning och i sådana fall vara 58 dagar lång!

    Förra graviditeten fick jag ont i magen och ömma bröst samma vecka som mensen skulle kommit, alltså denna vecka. Illamåendet kom först 2 veckor senare. Nu har jag mått jätteilla i några dagar, ganska säker på att det beror på för mycket julgodis, lussebullar och kaffe men svårt att helt släppa tanken på att jag kanske är gravid... 

    Känner inget annat... Känner mig redan så besviken men utan mensen är det svårt att ge upp hoppet helt. Tror jag kommer ta ett test på torsdag oavsett hur jag mår om mensen inte kommit. Om inte annat för att utesluta en graviditet. Så länge sexar vi på eftersom äl kan vara när som helst om cykeln är oregelbunden 


    Åh förstår att det är en jobbig tid nu innan du vet. Kan lugna att jag kände absolut ingenting med min första. Dagen innan bim plussade jag och först då fick jag molvärken.

    Illamåendet kan ju fortfarande vara att du är gravid då mensen inte kommit än. Jag hoppas den fortsätter lysa med sin frånvaro och att du snart får ett plus!
  • Hopeforaplus
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-16 00:09:32 följande:

    Förlåt för spam men har sån halsbränna att jag inte kan sova, väntar på att tabletterna ska börja verka.

    Tog ett test till nu på kvällen och det blir bara starkare och starkare. Känns så skönt!

    Märker på min sambo att han är mycket mer försiktig denna månaden. Förra månaden klappade han på magen nästan direkt men nu har han inte rört den :( men förstår honom. Han va ju lika ledsen som mig.

    Men blir så pepp av att strecken blir starkare =D


    Inget att be om ursäkt för utan det är bara kul att se era positiva streck! Tänker att vi är så många som är här sedan start och det är många som plussat just denna månad, det ger mig lite hopp även om jag känner 'det har inte gått den här månaden heller'. Vågar inte hoppas för jag kommer bli så besviken. Min BIM är 24/12 men ska ta mina tidiga test redan på lördag eller söndag, helst måndag så att min helg inte blir förstörd när jag får ett negativt. Vill dock gärna se resultatet före själva BIM så att jag har hunnit bearbeta sorgen innan självaste jul OM det blir ett negativt test.


  • Hopeforaplus

    Har så mycket tankar i huvudet kring detta. Först och främst trodde jag lite naivt att det skulle gå direkt så som det gick förut, jag ville gärna få en bebis under sommaren så att jag skulle få 2 somrar i rad ledig med mina barn och jag ville gärna inte hinna fylla 30. Inget av detta har gått eller kommer vara möjligt. Nu i efterhand så känns allt det där dumt, nu är jag bara glad OM jag kan bli gravid. Spela roll när bebisen kommer, spela roll hur gammal jag är. Bara jag får ett friskt barn så är jag mer än nöjd.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu