Inlägg från: Hopeforaplus |Visa alla inlägg
  • Hopeforaplus

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-10 17:32:58 följande:

    Okej jag kunde inte hålla mig till imorgon!

    Tog precis ett test och ett svaaagt streck dyker upp. Knappt tre timmar sedan senaste toabesök då borde kanske hållt mig lite längre.

    Är försiktigt hoppfull nu iom hur det gick förra månaden. Men är ändå sååå glad! =D

    Ändrade kontrasten lite för att det ska synas tydligare.


    Gud vad kul!!! Grattis!!!!!
  • Hopeforaplus

    Okej nu behöver jag eran hjälp. Min app sa äl måndag men anade att den skulle komma imorgon. Nu på kvällen fick jag klassiska molvärken och fick en glad gubbe. Strecken är ju inte superstarka än och kommer nog imorgon bli ännu starkare. Så till min fråga, för oss krävs det rätt mycket planering för att hinna ligga så vilken av dessa dagar skulle ni helst säga att vi skulle ligga. Idag, fredag, lördag eller söndag? Vi kommer nog hinna 2 gånger till beroende på sambons jobb. Vi låg igår så det var bra.

  • Hopeforaplus
    Anonym (4a) skrev 2020-12-10 20:18:21 följande:

    Ah ja det är ju smart, ni som kan vara hemma :) vi siktar på att fira med bådas föräldrar om de vågar. Maken har precis haft en lindrig Corona men jag är negativ, hur nu det gick till haha.

    Jag funderar faktiskt på att skicka sms till min mamma julaftons morgon med ett God Jul och berätta, just för hon vet att det kommer komma en till efter allt som hänt. Är i v 6+0 då så det vore väl en fin julklapp till henne? Hon har också varit mycket delaktig i min sommar och därtill har hennes mamma blivit mycket sjuk, så hon förtjänar en fin julklapp!

    Är dock ingen alkoholdrickande person så det blir inget problem :D hoppas nu våra små gryn vill stanna!!!


    Vilken fin present att ge till din mamma! Gud är så glad för eran skull! Tänk att ni plussat! Är december månaden vi alla plussar?????
  • Hopeforaplus
    Anonym (4a) skrev 2020-12-10 20:25:44 följande:

    Det ser ju inte ut att vara långt till max, och efter det är det ju dags att ha sex upp till 48 timmar. Så jag skulle gissa fredag och lördag som ni har störst chans :)


    Tack snälla för svar!! Ska sikta in mig på dessa dagar då:)
  • Hopeforaplus

    En till fråga. När man får glad gubbe men inte superstarka streck betyder det att ägget släppt eller är på väg att släppa?

  • Hopeforaplus
    Anonym (4a) skrev 2020-12-10 20:29:35 följande:

    Ja det vore så fint och jag hoppas den vill stanna nu! Det vore det tidigaste jag berättar om mina graviditeter men då är det ju ändå jul och detta år har varit allt annat än bra för oss. Dessutom har min bror fått en diagnos på en svår sjukdom så hon behöver något glatt på jul ????

    Hoppas fler plussar nu, jag hoppas sååå <3


    Ja jag förstår verkligen. Nu hoppas jag verkligen att det går vägen för er. Ni förtjänar lite extra det här efter ett tufft år. Hon kommer bli så glad över ett till barnbarn. Den finaste gåvan man kan ge!
  • Hopeforaplus

    Idag är linjerna så starka dom kan bli så ska göra som ni säger att mysa idag och imorgon och hålla tummarna för ett mirakel!:)

  • Hopeforaplus

    Har superstarka streck än på Äl testerna fortfarande. Alltså dag 3 men upptäckte min ÄL på kvällen på torsdagen så kanske att det försvinner ikväll då? Att nivån börjar sjunka. Är det fortfarande fredag och lördag som det har är störst chans då?

  • Hopeforaplus
    Anonym (4a) skrev 2020-12-12 13:28:50 följande:

    Hade ÄL 26/11, så det är 16 dagar sedan idag. Ska beställa nya och testa i veckan när de kommer...Jo har gjort det också och där syns det i alla fall ökning sedan igår. gårdagens:

    Dagens:


    Solklar ökning som tidigare säger! Det kommer nog ändras här i dagarna! :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu