Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-19 10:10:06 följande:

    Testa neg imorse och nu när jag gick på toa var det blod? Skulle ha mens om 3-4 dagar. Aldrig hänt att det kommit tidigare.. Usch så trött på detta.


    Va jobbigt :( Har det kommit mer? Eller kan det va en nidis?
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-20 11:28:10 följande:

    Aa en lite mer imorse och nu bara blodblandadeflytningar. Fortfarande neg, så jag tror inte det är något tyvärr :( haft värk hela natten och känns av nu med. Men än är det ingen typisk mens..


    Va skumt, kanske är ett tidigt mf då ändå. Eller så är det bara hormonerna i kroppen som slår bakut. Jag åt bisolvon en cykel för Slemhosta och min mens blev jättekonstig den månaden. Om du ätit nån medicin eller naturpreparat som du inte tar annars som kroppen kanske reagera på?
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym skrev 2020-11-21 22:28:18 följande:
    Va?
    Blir man gravid av att mysa... 
    Beror väl på vad man definerar med mys? För dig kanske mys är tacos en fredagkväll, för nån annan kanske det betyder något annat Flört
  • Anonym (Babymakeing)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-21 20:54:15 följande:

    Tack för svar alla! Ska ta ett nytt test på måndag eller tisdag och se.. är lite av en testoman så det kryper i fingrarna.

    När får äl är det säkrast att få till det dagar innan och själva äl dagen eller hur ska man tänka??


    Å så spännande! Vet inte hur det testet ska se ut när det är positivt eller negativt så vågar inte svara. Hoppas det blir tydligt plus!


    Jag plussade inte förrän bim+4 eller 5 nu senast. tyvärr fick jag mf en vecka senare men menar mer att det inte alltid det syns tydligt ens på bim. Vet dock hur svårt det är att inte testa! 


    Själv gissar jag på att jag har äl till helgen så har förberett med äl-tester nu. hoppas på att få ett nytt plus i december som håller i sig till augusti :) 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-22 17:13:01 följande:
    Men ja! Satt PRECIS och tänkte på hur yngsta blir äldre och äldre. Förstår att det är tufft för dig :( du har kämpat längre än mig.

    Känner mig så dum och naiv att vi började så sent. Och sen att allt blev oregelbundet plus att jaf ofta har molnande värk i tjejmagen mest hela tiden.

    Nästa gång är sista försöket sen är det dags att söka förskola, för längre än det kan jag inte lösa tyvärr..

    Ringde gyn men det är långa köer. Funderar på att söka privat. Se om man kan se så allt står rätt till så slipper man tänka på det med!

    Så gjorde vi inför första bebisen, att vi sökte till en privatklinik och testade vår fertilitet för att se om det va nån ide att fortsätta köra på som vi gjorde. Men veckan efter vi hade vårt första besök fick vi äntligen plusset =) Alla test visade på bra värden men att jag hade lågt amh-värde. Så att om vi ville ha syskon skulle vi inte vänta för länge tyckte dom. Försöka ett halvår på egen hand innan de rekommenderade ivf. 


    Nu har vi inte många försök kvar till dess och jag vet inte om jag pallar ivf med alla sprutor och hormoner det innebär så jag hoppas att vi får till ett syskon innan jag hamnar i klimakteriet. Är inte "mer än" 35 så va lite som en chock när man fick höra det förra året att man inte hade långt kvar på sina barnafödaår.


    Med det ville jag säga att även om allt visade okej så kändes det sjukt värt att få veta att allt såg okej ut, och för min egen del att vi inte fick vänta för länge med att försöka få syskon. Annars hade jag nog kanske viljat njuta liiite längre av att bara ha en bebis men syskon väger tyngre :) 

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-22 23:14:43 följande:
    Åh förstår det men vilken tur ändå att få komma direkt så ni inte stod i långa köer och stampa och behandling sen på det. Håller tummarna för er! :)

    Ja jag ville mest ha en koll och se om molnvärken beror på något för under månaderna vi försökt så har jag insett att jag inte har många dagar utan värk. Vid vårt första försök så hade jag extremt ont hela månaden.

    Men hon jag prata med prata bara om att skulle jag söka för att jag vilö ha hjälp då skulle jag ringa efter 12 mån och läggas på en lååååång kö och du har barn sedan innan så du hamnar ännu längre bak då.

    Fick hålla mig för att inte gråta då fast det inte ens var därför jag ringde men det var så hårt upplagt.

    Samt att dessa besvär skulle ta 4-5 månader att få en koll.

    Ska ringa en privat på måndag och se vad dom säger.

    Bara skönt och veta hur det ser ut. Har ju ett akutsnitt i tidig gravidvecka och hört att det kan bli fulare än fullgånget, det skrämmer mig lite.

    Dom kan verkligen vara galet okänsliga inom vården. 


    Det låter rimligt att kolla upp när du har så ont :( Man ska ju inte behöva gå runt och ha värk fler dagar än inte under månaden. Och ärret kan ju va bra och kolla då ifall det kan ställa till något =/


    Bra att kolla privat då istället. Hoppas du får hjälp med värken och att det inte är något som påverkar möjligheten till fler bebisar.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-24 20:43:43 följande:

    Så spännande :))) tycker du/ni det är svårt när äl kommer mitt i veckan? Vi har haft "tur" att det blivit äl på helgen hittils. Annars känns det stressigt med jobb osv


    Beräknad äl är på lördag och jag är väldigt tacksam för det. Inför första barnet va det inga konstigheter med att få till det oavsett dag i veckan, men nu känns det nästan omöjligt! Hon har tandsprickning nu också så man vet inte alla hur kvällen ser ut :/ så jag bara hoppas att hon kommer må bättre inför helgen så vi kan lyckas få till det utan att va två vrak.
  • Anonym (Babymakeing)

    Om allt följer samma mönster som innan mf nu i november så borde jag ha äl till helgen.. men nu börjar jag bli osäker på om det kommer ske för jag har inte fått några som helst utslag på äl-testerna än. så får kanske fortsätta vänta ett tag till på äl. skulle sååå gärna vilja va gravid till jul. 


    Hopeforaplus skrev 2020-11-25 08:40:23 följande:

    Vilka av er var det som har Äl nu i dagarna?Hjärta


  • Anonym (Babymakeing)

    Ja då va det nog postivt inatt kanske? Jobbigt när stickorna tar slut. Jag har bara 6 stycken kvar men kör cb advanced så man ska räkna med 10 st per cykel typ. Börjar man testa för sent så kommer den inte hitta hormonändringen och man blir utan glad gubbe =/ Dumt men man får utslag på när det närmar sig också och då brukar jag köra två test om dagen. Sen jag fick barn har jag en väldigt snabb stegring. Kan va negativt som idag, testar imorgon bitti och då visar det att det kommer hända inom närmsta dagarna, tesetar på kvällen och då är det positivt. 


    Hoppas allt gick vägen iaf för er! <3 Nu återstår bara den härliga väntan på bim då. längtar tills man inte lever två veckor i taget.


    Anonym (4a) skrev 2020-11-26 15:06:50 följande:

    Nu kom mina nya test och det var negativt:



    Visst borde det väl varit positivt igår kväll/i morse då som det såg ut igår? Isf ÄL idag!


  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-26 22:09:17 följande:

    Ja jag tror också det borde varit positivt inatt. Tog ett nu ikväll som också var negativt. Ah du kör med de testen. Visar de alltså en blinkande gubbe när ÄL är på gång och sedan fast gubbe när lh är som högst? Aldrig testat dem, men verkar dyrt att få lov att vara ute i tid och göra av med ett paket i månaden haha. Fast hade kanske varit bra i mitt fall? Då hade det antagligen blinkat om ÄL var på g och negativt om det var över alltså?

    Ja jag längtar också sååå mycket!


    Ja precis! Jo de är svindyra men jag tycker de är enklast. Upptäckte att det finns ett refillpaket på apotea (säkert på fler ställen) som funkar. De stickorna är egentligen för ett annat cb digitaltest, sån monitor eller vad den heter. Men funkar lika bra till den jag använder.

    Jag hade visst inte fel om äl till helgen! Hoppade över att ta test igår eftersom jag fick negativt häromdagen och så himla svaga streck på vanlig äl-sticka. Tog precis nu och fick en fast glad gubbe =D vi fick på nått konstigt sätt till det igår kväll så nu hoppas jag som tusan! I värsta fall har jag 5 test kvar till nästa månad eftersom det räckte med två denna :)

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu