Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2020-11-07 11:58:35 följande:

    Håller tummarna för dig att det är riktiga sträck och inte bara en inbillning! :)


    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-07 12:08:17 följande:

    Spännande!! Håller tummarna


    Tack :) <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-08 06:53:34 följande:

    Hur gick det? :) hoppas på plus!!


    Tog en teststicka och där va strecket lika svagt som igår men tog ett digitalt också som visade gravid! =D men blir nervös över att det andra visade så svagt.

    Gav det digitala tester inslaget till sambon tillsammans med en present från vår dotter. Och han blev chockad men jätteglad :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-08 09:17:48 följande:

    Åh grattis :) Underbar present på just denna dagen!


    Tack :D va beredd på att det skulle ta längre tid med tanke på hur lång tid det tog sist. Nu ska man komma på anledningar till varför man inte dricker igen då hehe
  • Anonym (Babymakeing)

    När har alla sin nästa Bim här?? Hoppas att alla får plus innan året är slut :)

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-08 10:12:05 följande:

    Lite lättare nu när man kan skylla på Corona och tyvärr inte umgås alls. Om det är tillställningar där man tar med egen dricka så kan du ta med något alkoholfritt men låtsas som att det är alkohol, i dessa tider ska man väl ändå inte smaka av varandra 


    Ja men precis! Så tråkigt bara att vi va ett litet tjejgäng som ska ses nästa lördag och jag hade så sett fram emot det. Två ska gå ändå trots de nya restriktionerna och jag är i valet och kvalet. Isåfall är det på restaurang och mat involverat också. De vet att jag älskar ost och charkbricka och sällan missar ett tillfälle för ett glas bubbel eller rött. Inte så att jag super men jag uppskattat ett glas till maten om jag är ute och äter :)

    Och ja stället vi skulle/ska till har just mycket ostar och grejer.

    Hmm lutar mer å mer till att använda Coronaursäkten ändå kanske. Vilket väl egentligen är det rätta under de rådande förhålllanderna.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-08 14:01:47 följande:

    Fick positivt ältest idag. Så räknar bim vid 22/23 nov.

    Fick neg ältest igår vid kl 08. Positivt imorse kl 06. Glömde såklart igårkväll och kom på när jag kissat färdigt. Så rätt stort mellanrum nu. Vi myste igår och blir en gång idag. Sen får vi hoppad hoppas


    Å håller tummarna då! :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-08 22:27:09 följande:

    Typiskt! Kanske inte värt att riskera att bli sjuk, eller påkommen om du måste tacka nej till ost och vin. Haha förstår hur du menar! 

    Annars om du föreslår att ni istället är hemma hos någon av er?


    Tror inte det är aktuellt heller tyvärr. Har avbokat nu iaf. Bestämde mig för att följa rekommendationerna. Det kommer ju att finnas möjlighet att gå ut å äta om två veckor också om det rättar till sig :) och då kanske jag kan dra halsbrännekortet. (Jag går på utredning för problem med magmunnen så inte helt orimligt kanske ändå?)
  • Anonym (Babymakeing)

    Jag börjar bli lite nervös. tog test i lördags som knappt va positivt, i söndags tog jag ett digitalt och fick det svart på vitt. Testade att kissa på en sticka nu på morgonen igen och det är så svagt streck att det knappt syns. Nästan så att det blivit svagare sen i lördags :( 


    Skulle det kunna bero på att testen närmar sig utgångsdatum? Ska förbi ett apotek idag och köpa nya test och se om det är lika med dom. Om det är så har jag inga höga förhoppningar. Vad ska man göra isåfall? bara vänta på mf eller kontakta mvc?

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-06 08:25:18 följande:
    Har olika kön på barnen men minns faktiskt inte vilken jag mådde mest illa med haha skulle tro flickorna faktiskt, men som sagt är jag inte helt säker.

    Ååååååhhhhh men det låter ju superpositivt!! Att du till o med gått över ett par dagar är ju ännu bättre så spännande!

    Tog test i morse på ÄL+8 men negativt såklart
    Ja hur har det gått? Är supernyfiken! 
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-11 13:50:10 följande:
    Det kanske kan vara så att det är skillnad från test till test, eller t.o.m. olika på olika märken av test. Jag tycker dock att du ska vänta och se vad som händer, du kanske är låghormonare denna graviditet och att det kommer bli starkare sträck om ytterligare några dagar. Men är det så att du känner dig väldigt orolig så tycker jag absolut att du ska ringa till mvc bara för att få höra vad dom tror.

    Hoppas verkligen att allt är som det ska!

    Tack för peppen! Hade kvar gamla test från förra graviditeten så använt dom nu. Knappt fått streck där. Gick ut och köpte nya för en stund sen och det är fortfarande svagt men det är tydligt positivt iaf. Nu känns det lite bättre, ska avvakta ett par dagar och ta ett nytt test och se om det händer nått annars ringer jag mvc på måndag. 


    Kan det skilja sig från olika graviditeter hur snabbt hormonet utsöndras? man är inte purung längre och har fått besked om att äggen börjar ta slut så lite nervös och orolig är man ju, vill ju gärna ha ett syskon.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu