Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Håller tummarna) skrev 2020-12-16 10:10:40 följande:

    Efter en liten stund, såg nu att det gick ut för 4 månader sen :,( kan de va falskt positivt då? Någon som har erfarenhet av utgången test?


    Grattis! Underbart med så många plus den här månaden :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2020-12-18 07:40:56 följande:

    Tempar ni?

    Min temperatur är så instabil efter ÄL.

    Går upp-ner-upp-ner. Mellan typ 36,8-36,4-36,65-36,75-36,4. Brukar inte va stabil direkt men detta är ju knas.

    Har dock nästan alltid en jättedipp några dagar efter äl och sen massa mindre men inte flera stora som nu.


    Jag tempar också. Min brukar gå lite långsamt upp och hålla sig på runt 36,8 hela tiden efter äl fram till mens. Denna cykeln så har min kurva också gått upp och ner från dag till dag. Dock inte lika stora förändringar sin dina mätningar med det är definitivt inte som den brukar. Vet inte va det beror på alls men sen vet jag inte hur mycket vikt man ska lägga vid tempen efter äl om man vill veta om det blev en graviditet eller inte. Har höra alla möjliga historier om temp kurvor för dom som blivit gravida så allt beror nog på hur ens egen kropp beter sig i olika lägen :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-18 13:55:50 följande:
    BIM-lista
    5/12 ingenaning (okänt?)
    9/12 4a (PLUS)
    10/12 Babymakeing (PLUS)
    20/12 Första
    20/12 babymama (PLUS)
    21/12 Håller tummarna (PLUS)
    24/12 Hopeforaplus
    25/12 Litehopplöst
    31/12 Barnlängtan 2021
    16/1 Lillskrutten

    Det börjar närma sig för Första nu, hur känner du dig? :) Håller tummarna här!
    Bim vart framflyttad en dag så 21/12, men ja det närmar sig. Redan på äl+5 så vart jag ganska säker på att det inte tog sig den här gången och jag har hållit fast vi den tanken mest bara för att inte bli så besviken om mensen kommer på måndag. Men självklart hoppas jag ju att den inte dyker upp :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-18 14:51:25 följande:

    Vad är det som gör att du tror att det inte tog sig? Men förstår dig absolut! Lättare att ställa in sig på det istället för att bli motbevisad åt andra hållet.


    Mina två cykler innan denna så fick jag otroligt ont i mitt högra bröst från några dagar efter äl fram till mens. Och det har varit samma nu, ont i högra bröstet från äl+5 och har fortsatt ont så därav tron om att det blir samma denna gången.

    Sen vad gäller andra symptom så som illamående och yrsel så är det inget jag kan gå på då jag är van vid att det brukar dyka upp lite till och från mellan äl och mens.
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-18 19:48:31 följande:

    Jag mår inte bra alls, tror jag håller på att få missfall igen :?( tog ett test tidigare idag, dock inte hållt urin mer än 30 min men borde vara starkare för det, men testet var svagare än tidigare. Tog mitt sista digitala och det stod dock gravid 2-3 fortfarande. Men iom det lite svagare testet är jag säker jag snart kommer blöda igen... är helt förkrossad :?(


    Åh nej!!! Mår du inte bra som i att du inte mår bra kroppsligt eller är det pga testen du inte mår bra?
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-18 20:30:45 följande:

    Mår inte bra psykiskt pga testet, fysiskt har jag varken ont eller mår dåligt...


    Ok jag förstår! Du får försöka tänka positivt att det va pga att du testade utan att du höll dig så länge innan. Självklart fattar jag att du är livrädd för ett till missfall och den oron kommer finnas hos dig länge. Jag är ingen expert på hur man kan hantera såna känslor men tror du kanske kan känna dig lugnare igen om du tar ett nytt test senare?
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-20 08:55:16 följande:

    Väntat på bim för att ta ett cb test och idag var det dags :) känns så bra även om det var många dagar sedan vi plussade från början :)


    Så härligt! Grattis igen <3
  • Anonym (Första)
    Anonym (Xbel) skrev 2020-12-20 13:08:06 följande:

    Hej,

    Följt den här tråden ett tag då vi också har bebisverkstad. Behöver hjälp att tyda detta testet.. är detta positivt?


    Hej!

    Det ser väldigt positivt ut :) Grattis!
  • Anonym (Första)

    Och så kom mensen precis som jag ställt in mig på. Det känns såklart tråkigt och är besviken, men kände ju på mig långt innan bim att det inte blev något. Bara att ladda om och ta nya tag inför nästa försök.

    Den ända jobbiga idag är att berätta det för min man när kan kommer hem på lunch. Han blir lika besviken varje gång jag säger att mensen kommer och det gör så ont i mitt hjärta att se hans besvikelse. Han är dock väldigt positiv i detta ändå så jag vet att han kommer säga att vi ska fortsätta försöka och hoppas på nästa gång bara. Grattis igen till alla som plussat :)

  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-21 11:15:27 följande:

    Åh vad ledsen jag blir för din skull, beklagar. Men ?skönt? att du ställt in dig på negativt, det dämpar besvikelsen lite... Det positiva är att du har en man som vill det här lika mycket som dig och stöttar dig, inte alla som har. Sen är det väldigt tråkigt att han blir så ledsen men det får du inte ta på dig för det är inte ditt ?fel?, det är så det fungerar ibland. Ni får kämpa lite hårdare än vissa men belöningen kommer vara tusen gånger värt det för er båda.

    Tycker du/ni har en bra inställning! Det kommer ett nytt försök om ett par veckor, det gäller att tänka framåt och inte älta det som varit. Snart har ni er bebis. Vi kör nästa försök tillsammans så gott om pepp kommer att finnas i tråden haha :)


    Anonym (4a) skrev 2020-12-21 11:56:44 följande:

    Men nej, beklagar :( men säger som Lillskrutten att det är positivt och så fint att din man vill det lika mycket som du! Och att han visar känslor. Kan säga att min man vill för att jag vill, annars är han väldigt nöjd som det är... ni har varandra och kämpar tillsammans, det gör er starkare tillsammans <3 ert plus kommer snart<3


    Tack för era ord!

    Det tog ett tag för honom att vänja sig vid tanken på barn men när han väl gjorde det så tror jag nästan han vill det mer än mig :) Det klart det är skönt han är så positiv till det och vill det så mycket, hade varit extra jobbigt om så inte va fallet, då hade jag verkligen inte haft någon att prata med det om.

    Hur konstigt det än må vara att prata med totala främlingar om allt detta så är det väldigt skönt att göra det <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu