Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hopeforaplus skrev 2020-12-13 10:58:08 följande:

    Okej trodde glada gubben skulle garanterat vara borta idag med tanke på att den dök upp torsdag kväll men även idag vid 9:30 var den kvar. Blir förvirrad????


    Har du tittat på stickorna så du har jämfört sträcken också och att du sett en stegring/peak?

    Jag har aldrig använt dom slags testen så kan inget om hur dom funkar, jag går enbart på om jag ser en stegring på vanliga äl test och kan jämföra dom senare (tar kort på alla test) gör att hitta vilken dag reser är positivt.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-13 11:14:48 följande:

    Visst vore det underbart om t.ex ömma bröst och illamående=gravid, ont i magen=mens. Eller något sådant haha! Hoppas du blir gravid nu! Inte långt kvar i alla fall :)


    Ja oj så lätt och skönt det hade varit då. Men nej nu ska det ge huvudbry och tankarna byter av varandra hela tiden. Hade varit skönt med en av och på knapp till alla tankar också :)

    Får ta en dag i taget så är bim dagen snart här. När har du bim?
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-13 11:27:45 följande:

    Ja tiden går ändå rätt snabbt såhär års :) Enligt min cykel innan förlossningen så är bim någonstans mellan 14-18, så start imorgon, den kunde diffa 4 dagar. Men eftersom jag bara haft en mens sen förlossningen så kan den också vara oregelbunden har jag förstått. Tror Babymakeing sa att hennes var allt mellan 20-45 dagar i början. Så jag hoppas på att börja känna symptom nästa vecka som jag gjorde förra graviditeten annars blir det en väldigt jobbig väntan med mycket hopp och förtvivlan!


    Det låter jobbigt att inte ha så stor koll på hur kroppen beter sig alla gånger. Jag kan ju bli nojig när det bara skiljer 1-2 dagar på både äl och mens, men har alltid haft en väldigt stabil och jämn cykel. Hoppas inte väntan blir för lång för dig och att symptomen börjar komma och att det blir ett plus på stickan :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-14 09:58:25 följande:

    Ja det är inte så kul, min cykel brukade vanligtvis diffa 2 dagar men sista cykeln innan jag blev gravid var helt plötsligt ytterligare några dagar längre, funderar om det kan ha varit ett tidigt missfall eftersom det kom som en fors direkt vilket det aldrig gjort tidigare, men det får jag aldrig veta! :P

    Tack! Jag hoppas så mycket! Ingen mens än men känns ändå som att jag inte är gravid... Vet inte varför men känner mig redan besviken haha


    Det kanske man på sätt och vis inte vill veta heller. Jag har ju aldrig fått missfall men kan tänka mig att man kan bli ännu mer ledsen och besviken om man fått reda på det än man blir när mensen kommer.

    Jag kände precis som du förra cykeln. Jag va säker på att jag inte va gravid även fast det va långt innan bim. Det klart man blir besviken även fast man inte kan veta om man har rätt. Det är ju ändå en negativ tanke och tankar har väldigt stor kraft på känslor så det är inte så konstigt.

    Visst va det så att du inte vill testa innan symptom, utan väntar hellre till mensen kommer?
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-14 10:57:35 följande:

    Håller helt med, vill absolut inte veta för tidigt eftersom det är väldigt vanligt med missfall i samma veva som mensen skulle kommit. Det är precis därför jag inte vill testa för tidigt och börja hoppas och tro, för mig känns det bättre att vänta på förhoppningsvis icke mens och tydliga symptom. Om jag känner någonting i veckan testar jag tidigast på torsdag. Har mått illa i några dagar men har även ätit väldigt mycket julgodis och pepparkakor haha så vågar inte lita på det för fem öre!


    Det är samma här, vill vänta in eventuell mens för att inte bli allt för besviken och stressad över att testa massa innan bim. Jag trodde innan vi började försöka att jag skulle vara en sån som vill testa massa innan bim men det är nog så stressigt i hela den här processen att jag inte orkar med det mentalt.

    Ja det är ju väldigt lätt att bli illamående av allt för mycket av det goda :)
  • Anonym (Första)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-14 14:26:28 följande:

    När hade du BIM? Nära för er båda nu (lillskrutten med)! Håller tummarna för positiva test!


    Tack!

    Bim 21/12 så 1 vecka kvar.

    Hur gick det för dig med äl testerna? Fick du någon klarhet i när du förmodligen hade äl?
  • Anonym (Första)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2020-12-14 16:56:32 följande:

    Hej, 

    Hoppar in i tråden. Grattis till er som har plussat!

    Har försökt sen i mars utan ens nästan ett plus. 

    Sjukt regelbunden mens och verkar ha ägglossning men inget händer. Står i kö till ivf men pga corona är det extra lång väntetid. (gjort undersökning och oförklarlig barnlöshet än så länge)  Har gett upp många gånger under året och trots att jag tänkt att det är lika bra att vänta på ivf så blir jag  likförbannat ledsen varje månad mensen kommer. 

    hade ÄL 10-11/12 enligt både ÄL test och temphöjning (kör NC) BIM 24-25/12

    Har slutat med koffein vilket gjorde endometriosen mycket bättre, börjat knapra ännu mer vitaminer, MittLiv kvinna, D, Magnesium, Järn+C, Selen+zink, omega3 och extra B. Hoppas såklart ändå på ett plus till jul men är besviken på förhand. :)

    sorry för deppen.


    Välkommen!

    Låter väldigt jobbigt att ni försökt så länge utan resultat. Hoppas verkligen att ni lyckas få plusset snart oavsett om det är med eller utan hjälp <3

    Inget att be om ursäkt för :) Det är just därför vi alla är här för att vi behöver få ur oss deppen och få peppen av dom som är i samma sits. Är så skönt att ha någon att prata med om allt detta.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-14 19:41:22 följande:

    Får man av nyfikenhet fråga i vilka delar av landet alla befinner sig? Jag bor i Göteborg.


    Roligt att du frågar. Jag har själv tänkt den tanken att det skulle vara kul att vet på ett ungefär vart alla befinner sig i landet :)

    Jag bor i Umeå
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-15 10:35:35 följande:

    Oj va dålig bilden blev. Testar en ny. Kan ni se? Hoppas verkligen inte på spökstreck :(


    Jag kan se så det är nog inte ett spökstreck.

    Grattis!! <3
  • Anonym (Första)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-16 07:17:59 följande:

    Har så mycket tankar i huvudet kring detta. Först och främst trodde jag lite naivt att det skulle gå direkt så som det gick förut, jag ville gärna få en bebis under sommaren så att jag skulle få 2 somrar i rad ledig med mina barn och jag ville gärna inte hinna fylla 30. Inget av detta har gått eller kommer vara möjligt. Nu i efterhand så känns allt det där dumt, nu är jag bara glad OM jag kan bli gravid. Spela roll när bebisen kommer, spela roll hur gammal jag är. Bara jag får ett friskt barn så är jag mer än nöjd.


    Det är inte alls naivt att tänka så, som du sa så gick det ju direkt förut så det klart du tänkte det skulle bli samma nu. Jag tänkte likadant även fast jag inte varit gravid innan och det är inget man ska klandra dig själv för.

    Och vad gäller dina andra tankar så är inte det heller dumt att du tänkt så. Det klart att du precis som dom flesta av oss vill drömma och planera och det är verkligen inget fel i det. Sluta inte drömma om hur du vill ha det, jag tror det är bra man visualiserar sina drömmar för att på något sätt kunna fortsätta vara positiv till en sån stressad sak som denna :) Snart så har vi alla plussat och får behålla våra små!
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu