Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2021-06-16 16:44:51 följande:

    Oh va glad jag blir. Har också hört flera som varit gravid med tvillingar och fått mf på bara en och som det gått bra med den som är kvar så det låter väl lovande :)


    Tack :D Ja jag har också läst det! Trist att förlora en av älsklingarna som skulle blivit men är oerhört tacksam och lycklig över att en bebis lever och mår bra!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-16 17:25:12 följande:

    Jo det har gått hyfsat. 

    Inga blödningar förutom nån strimma i måndags. 

    Dock så har jag fortsatt att tempa varje morgon och tempen har sjunkit de senaste dagarna så förtvivlan över att det kan innebära möjligt missfall slog till igår tillsammans med en massa magont och mensvärk.

    VUL känns så himla långt bort just nu och väntan på besked är rätt olidlig. 

    Är säkert ingen fara men kan ändå inte låta bli att oroa mig


    Skönt att höra att det inte kommit något direkt mer blod! :) Ajdå så tempen ska fortsätta vara hög hela graviditeten, det är inte normalt att den sjunker efter några veckor? Magont och mensvärk kan vara dåligt men det kan även vara graviditetstecken (som med allt). Hade MASSA mensvärk och ont i magen och hugg i flera veckor med min son, det i samband med ökade flytningar gjorde att jag sprang på toa och tittade efter missfall hela tiden. Men det blev det inte.

    Två veckor kvar va? Förstår att det känns länge!! Hoppas inga fler blödningar kommer och allt ser bra ut. Tänk på att mensvärk är ett jättevanligt symptom, livmodern växer osv.

    Förstår dig precis! Blir också jätteorolig för din skull, är fortfarande lite uppskakad från min blödning och vul så kan känna oroskänslan starkt. Hoppas du får samma resultat som mig, alltså en levande bebis, inte en död tvilling. Du får skriva av dig massa här så fort du känner dig orolig och har funderingar <3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-10 22:01:07 följande:

    Önskar att jag kan vakna imorgon och allt vad blödningar heter är som bortblåsta och sen på onsdag är allt som det ska vara med ett tickande hjärta, eller två. Hoppas alla här vill be en liten bön för mig eller önska på en stjärna ikväll att allt går bra!


    Minns när jag skrev det här. Jag började misstänka att det kanske var tvillingar, fick en känsla bara. Tänk att det var så? :)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-16 18:25:06 följande:

    Ja det klart att det hade varit ännu bättre om det fanns två där inne som såg ut att må bra. Men det måste ändå kännas bra som du säger att inte båda har gått förlorade! Hade ju varit en dröm att få tvillingar:)


    Ja jag har sagt sedan vi började försöka igen att jag skulle bli väldigt glad om vi fick tvillingar denna gång. Hoppades på det. Tror jag är lite besviken just för att det var tvillingar men så blir det inte det ändå. Alla känslor är tillåtna antar jag, det betyder inte att jag är mindre glad för bebisen vi förhoppningsvis får men får ändå lite dåligt samvete för att jag känner så. Jag är så glad och tacksam att en bebis lever, hoppas lill*n klarar sig hela vägen!

    Ni har verkligen varit ett superbra stöd, tack så mycket!<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-16 20:59:31 följande:

    Självklart har du rätt till alla känslor och behöver inte trycka undan någon för att det skulle vara fel på något sätt. Häftigt ändå att du kände det på dig att det var två. Vi alla hoppas att bebisen som är kvar klarar sig <3


    Ja jag har läst om kvinnor som känner att de är gravida med tvillingar. Tänkte kan det verkligen stämma nu eller är det för att jag vill det så mycket haha.

    Åh ja tack, det känns så skönt att ha sett en levande bebis och jag tror jag såg hjärtat ticka, jag är så lycklig! Känns som en evighet till vecka 18 när jag får se bebisen igen. Tror dock om det kommer igång en blödning igen och det är mycket så åker jag in till gynakuten för att se om allt ser bra ut.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-16 21:47:14 följande:

    Det kanske är så för en del att dom bara känner det på sig :) Förstår det måste kännas långt borta. Men tiden går fort och om det inte blir en jätte blödning så behöver du ju inte oroa dig allt för mycket eftersom hon sa att det säkert skulle bli en till. Bara hålla hoppet uppe nu! Måste för övning vara skönt att din man vet nu också :)


    Ja hoppas tiden flyger iväg! Nu kan morgonkräkningarna gärna börja avta lite också haha nu när jag vet att det ser bra ut :D Verkligen jätteskönt! Han verkar tycka det är jättekul, kramas mycket och får som lyckorus och säger fina saker haha

    När får du din andra vaccindos? :) Känns det fortfarande bra med en paus?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-16 22:29:56 följande:

    Men så gulligt av honom :)

    Nästa vecka på torsdag får jag den. Det har varit mycket känslor i kroppen nu de senaste två veckorna. Jag är väl inne i en period där jag tänker ganska negativt. Typ som att vi står kvar på exakt samma ruta som vi gjorde i höstas och har inte kommit ett enda steg närmare en graviditet någon av alla dessa snart 9 månader så gått. Så varför skulle det gå nu helt plötsligt efter alla dessa försök. Tankarna går ju tyvärr så långt som att vi aldrig kommer nå det där plusset. Men någon gång är det kanske våran tur ändå. Vi har bestämt att vi testar tre gånger till nu, alltså över sommaren, och har det inte blivit nått då så får vi söka till utredning. Det känns ju ändå som något positivt, som att man har ett mål att ställa in sig på så inte allt känns så hopplöst. Men det är tungt ändå vissa dagar.

    Sorry för det långa utlägget men kändes som det behövde komma ut :)


    Skönt att ha det gjort. Förstår att tankarna snurrar iväg till det negativa, tror det är vanligt att det blir så. Du har upplevt mycket negativt i 9 månader så det är väl svårt för dig att se en positiv utväg. Har du googlat något på lyckliga historier med folk som försökt ungefär lika länge som er? Hoppas verkligen ni lyckas nu när ni sätter igång! Ny energi och kropparna har fått lite paus<3 Men som du säger har du nu en klar målbild framför dig när ni tar nästa steg, så slipper det kännas som att ni ska försöka i oändlighet.

    Tänk på Litehopplöst som försökt i över ett år och nu är gravid på andra försöket ivf så kanske det ändå känns som att ni i alla fall kommer få ett plus inom en inte allt för lång framtid. Plusset kommer till er också och en liten bebis, kämpa på så kommer ni snart ha er skatt hos er och då kommer det säkert kännas alldeles självklart med allt som hänt för då fick ni precis det barn ni skulle få.
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-06-18 12:00:50 följande:

    Hej tjejer!

    Jag har haft problem att komma in på mitt konto här. Har läst allt men inte kunnat skriva. Hoppas ni mår bra alla!

    Har sett att ni båda fått små blödningar men att du nu fått se att bebisen mådde bra Lillskrutten även om det verkar som att du haft tvillingar! Hur mår du?<3 skönt att du såg en levande bebis och så kul att du berättat för din man! Vilken nyhet att få berätta för honom efter det ni gått igenom!

    Och härligt att det inte kom någon mer blödning Litehopplöst! Med min son hade jag en liten blödning i V 7 om jag inte missminner mig och det visade sig vara helt okej ändå med honom! Hoppas tiden går fort tills ditt vul!

    Hur mår du babymakeing? Jag hoppas du får ditt plus snart, håller tummen stenhårt!!

    Var på rul idag. Fick mig ännu en chock då dom tidigare sagt att det var pojkar men att det nu är flickor. Oj vilken omställning men lika kul det. Allt såg bra ut med dom än dom ser inga tecken än så länge på TTTS så jag hoppas det fortsätter se fint ut nu!:)


    Jag har funderat lite på var du har tagit vägen hehe. Skönt att höra att allt ser fint ut! Vilken vecka är du i nu? Oj flickor, kul! Är de säkra på det nu eller kan det visa sig bli pojkar sen i alla fall? Jättekul att allt går bra! :)<3

    Jag mår bra, jag känner mig pirrig och lycklig över att ha en bebis på g i magen, ser väldigt mycket fram emot en växande mage och att få berätta för alla. Tanken swishar förbi i huvudet ibland på den där tvillingen som jag önskade. Men så börjar jag igen tänka på den levande underbara bebisen vi har kvar och då blir jag sprudlande lycklig och tacksam. Hoppas allt går vägen nu denna gång. Kommer vara extra orolig fram till rul om jag inte får någon blödning innan och kollar upp den osv. Min man reagerade precis som jag trodde, ännu bättre, han är så mysig och glad nu, så kul att se! :D
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2021-06-18 12:37:07 följande:

    Jag har också funderat vart du tagit vägen men förstår varför :) Härligt att allt ser bra ut där inne och jag kan förstå det blev en chock när ni trott annat innan.

    Det har känts lite jobbigt men nästa dos vaccin får jag nästa vecka så nu kan man ju börja försöka igen. Har trotts det inga förhoppningar av någon anledning. Vet inte om det beror på att man tycker man aldrig plussat innan så varför skulle det komma nu helt plötsligt. Men nån gång kommer det, jag bara vet det, så vi kämpar på :)


    Det går verkligen inte att föreställa sig ett plus innan man fått ett. Minns att jag också kände så i första början, ett plus kändes overkligt, kan jag verkligen bli gravid och bära mitt eget barn, kändes helt galet overkligt! Vore så häftigt och underbart om ni får plus nu när ni försökt så länge! :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    hopeforaplusa skrev 2021-06-18 14:11:27 följande:

    Ja jag har hunnit bli tokig på fl när det inte funkar men har varit in och läst varje dag:) Verkligen, varje ultraljud är en milstolpe för mig som trodde att jag inte skulle få behålla någon. Är i v 18 nu och får se dom igen om 2V. Enda positiva med att dom delar moderkakan, att jag får se dom varannan vecka<3 Ja hon som gjorde ultraljudet idag letade i 20 minuter efter tecken på att det skulle vara killar iom att dom innan sagt det men sa ?nej jag är säker. Du väntar flickor? blev så OTROLIGT chockad. Man har liksom gått från ?det är nog flickor till att nej det är pojkar? så många gånger om då man fått höra olika. La för ett tag sedan upp mitt ultraljud där ?experter? kan säga vad det är. Dom sa tjej men hade ju precis fått höra kille av han som gjort ultraljudet så trodde inte på det. Könet spelar verkligen ingen roll, bara dom mår bra och är friska, det är det enda viktiga men ändå sådan chock. Blir fantastiskt oavsett!:)

    Åh vad kul att höra! Läst att du spyr mycket, är det något du gjorde med sonen också eller är denna graviditet annorlunda från din första?:) Jag förstår! Så sjukt att du ändå hade det på känn att det var två. Ja tänk att du har en liten bebis i magen som har ett tickande hjärtat. Ett syskon till din son. Håller tummen att det inte kommer mer blod nu och att bebis fortsätter växa och gro fint i magen:)


    Kul att allt går så bra! Och att det finns nåt bra ur det här också. Varannan vecka är underbart! Gud så kul! Då verkar det verkligen vara flickor, spännande! Jag känner efter det som hänt att jag inte kunde bry mig mindre om vilket kön det är heller men innan missfallet och tvillingen så kände jag att det skulle vara kul med en flicka eftersom jag har en pojke. Nu vill jag bara ha en frisk, levande bebis.

    Ja varje morgon haha! Jag spydde inget med min son så blev jättechockad första gången! Därför började jag misstänka att det kanske var en flicka, sen insåg jag att jag egentligen inte mådde mer illa utan bara på morgonen och spydde då tänkte jag att det kanske var tvillingar för hade läst nåt om det. Sen var det fler saker men det började med det haha. Helt annorlunda! Mår inte alls lika illa, inga ömma bröst, ingen ?mensvärk?. Är tacksam att jag har symptom alls annars hade jag varit jätteorolig. Men spyr ju, är svintrött och sover massa samt får som sendrag i magen på nätterna när jag vänder mig.

    Tusen tack! Önskar verkligen att allt går bra för alla här. Som ni redan skrivit bryr man sig verkligen om varandra<3
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-18 14:34:51 följande:

    Så kul att höra att du mår bra och vad spännande med flickor! 

    Hade också undrat lite och tänkt ställa frågan här :) 

    Jag mår fint förutom en galen trötthet och förstoppning man visst får av progesterontabletterna som väckte mig inatt med sån magvärk att jag kallsvettades och spydde tre gånger. Sjukt läskigt men inget blod i syne så inte orolig för missfall just nu iaf. :) 

    v6+1 idag så tiden hade gärna fått gå lite snabbare. Både till första vul och till nipt och semester. :) 


    Jag började spy i vecka 6+5 sen ökade det snabbt till varje dag så kanske du nått dit i din graviditet med. Hoppas du slipper det dock! Men allt är så jäkla värt det!! Sen blir det bebis :D När har du semester? :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu