Inlägg från: Anonym (Lillskrutten) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lillskrutten)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-04 12:25:39 följande:

    Tack! 

    Ja det är jätteroligt. Kände mig lugn och avslappnad i ca 4 timmar och sen började jag nojja över vad som kan gå fel. och minsta lilla hugg i magen. Haha. oron och väntan tar aldrig slut liksom. och lär väl inte göra på en tjugo år eller så nu. 


    Så är det absolut. Men tycker du ska försöka glädjas åt minsta känsla och symptom. Enligt min erfarenhet är hugg och sånt ett mycket bättre tecken än ingen känsla alls! Det ska nog gå bra det här ska du se. Man får försöka njuta och glädjas så gott man kan och stressa så lite som möjligt :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-05 15:48:07 följande:

    Å va jobbigt! Sen kan det skilja mellan könen och mellan olika graviditeter också. Jag mådde knappt illa alls när jag väntade vår dotter. Inte förrän i v 11-12 iaf och i v 13 började jag kräkas. När jag väntade sonen nu mådde jag mer illa från start å hade svårt att äta på dagarna men gick över runt v 12. Kräktes aldrig men det va inte långt borta.tänkte flera gånger att det va så mycket som kändes annorlunda å att det kanske va en kille då och det va det ju med.


    Jag tror också det blir bättre efter första ul. Tack!

    Intressant, jag mådde också konstant illa med min son utan att spy. Nu mår jag inte lika illa och absolut inte hela tiden men jag spyr varje morgon. Igår mådde jag rätt bra hela eftermiddagen och kände mig pigg till skillnad från senaste tiden, det gjorde mig lite orolig. Idag vaknade jag och mådde inte alls illa först, kände mig pigg också. Sen kom lite illamående och jag spydde ändå.

    Illamåendet och lite håll-känsla i magen när jag vänder mig på natten är enda symptomen jag har så känner mig ganska stressad. Med sonen hade jag fruktansvärt ömma bröst och konstant mensvärk-känsla och ökade flytningar i flera veckor. Sprang hela tiden på toa och trodde jag fått missfall pga det. Så känns lite jobbigt att inte känna igen symptomen alls :/
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-05 15:49:25 följande:

    Glömde säga att va jobbigt med mardrömmarna :( det blir nog bättre när du fått kommanpå ultraljud och sett att allt är som det ska <3


    Det
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-05 15:49:25 följande:

    Glömde säga att va jobbigt med mardrömmarna :( det blir nog bättre när du fått kommanpå ultraljud och sett att allt är som det ska <3


    Det vill säga om allt är som det ska. Vill inte ta ut segern i förskott, särskilt när symptomen är så annorlunda.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-05 20:48:39 följande:
    Ja jag håller verkligen tummarna för att allt det ut som det ska! <3
    Tack Hjärta

    Snart bim för dig eller blev den senarelagd? Hur känns det?
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-06 00:05:40 följande:

    Trodde ju att vi missade äl helt å hållet men tror 9/6 stämmer ganska bra. Men ska verkligen försöka hålla mig med att testa fram till fredag och se om mensen dyker upp eller inte. Känner inget speciellt. Är skittrött men kan ju lika gärna vara värmen nu. Lite ont i livmodertrakten men vet också att min mage varit lite halvkass så kan lika gärna vara tarmarna eller bara början på mensvärk.

    Så ja det kan visa vad som i nästa vecka. Även om jag såklart hoppas så tror jag inte att det tagit sig. Tänker så iaf för att inte bli för ledsen när mensen kommer:


    Så tråkigt att man alltid känner av massa symptom oavsett, blir väl så när man vill så gärna! Hoppas du lyckas hålla dig till på fredag, inte ens em vecka kvar! :) Förhoppningsvis har du fått massa symptom tills dess.
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-06 12:24:17 följande:

    Har känt lite på min tapp å den är långt ner å mjuk så det tyder på att mensen är på gång. Om den inte drar sig uppåt snart.

    Ja och vad som i vanliga fall är typiska symptom kan ju va vanlig vardag när det är så varmt det är nu


    Åh trist i så fall men hoppas kan man ändå, annars är det äl snart igen! :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-06 21:23:04 följande:

    Försöker att mest njuta av och ta in det faktum att jag fått ett plus.

    Ska ringa Sahlgrenska imorgon men tror inte jag får tid förrän vecka 8 eller så.


    Hur gick det när du ringde? Vilken vecka bör du vara i nu? :) Tycker du gör helt rätt att njuta av plusset, det är verkligen fantastiskt!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-08 00:07:13 följande:
    Vecka 4+4 idag. :)

    Fick bokat vul om några veckor. Sen verkar det som att man får klara sig själv resten av tiden.
    Åh vad roligt! 4+4 spännande :)

    Jaså vad konstigt, trodde man blev noga övervakad en lång bit på väg efter ivf. Men eftersom problemet var att bli gravid kanske de räknar med att mvc tar över sedan och det rullar på som vanligt. Det kommer säkert gå finfint!
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-06-08 15:17:35 följande:
    Tack.  
    Ja är lite nervös att det inte ska gå vägen nu. Men detta är en milstolpe som är passerad. att få ett plus. :) 

    längtar nu till första ultraljudet
    Förstår det verkligen! Det är nog alla som vill ha ett plus och sedan plussar, men antagligen särskilt mycket om man kämpat länge som ni har. Hoppas symptomen kommer igång för dig snart så du kan känna dig lite lugnare Solig
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu