Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2020-12-05 09:01:02 följande:

    Tack. Det syns ju helt klart ett streck, men även en sned skåra precis över strecket som jag tror förstörde lite tyvärr. Idag var strecket så blankt det kan bli så det fick inte ens vara med på bild :( tror det där blev falskt pga skåran så är nog inget :( så besviken...


    Åh nej :( hoppas verkligen att det visar sig vara ett plus iaf och att det kommer bli synligt någon dag framöver :)
  • Anonym (Första)
    My19 skrev 2020-12-05 10:01:33 följande:

    Hej hörni! Nån som kan det här med temp? Jag har ju aldrig tempat för att se ÄL osv. Men jag vet att jag har en normaltemperatur på 35,8-36,2 ungefär, brukar pendla lite däremellan. Nu har jag 37,1 och normala fall så är jag sjuk när jag har det, ont i kroppen osv. Men nä, inga sjukdomssymtom så långt ögat når. Så min undran:

    Hur funkar de där med temp? När ?ska? tempen vara vad och när ändras den osv?


    Det är väldigt individuellt med tempen. Jag har tempat i ca 1,5 år och mina kurvor ser lite olika ut varje cykel, men generellt så ligger min temp på ca 36,3 till 36,5 från mens till äl. Sen vid äl så kan den dippa ca 0,05-0,1 (för min del) för att sedan höjas igen efter det. Tempen kan då ligga på ca 36,5-37,1 från äl till nästa mens.

    Det generella för äl är att tempen ska göra en liten dipp för att sedan höjas dagen efter och ligga där i minst 3 dagar. Då vet man att dagen man hade äl var då dippen inträffade. Är lite osäker på hur mkt den höjs med efter äl men har för mig att det är mellan 0,3-0,5 men kan ha fel om de siffrorna. Kanske lättare att googla om det gör att få mer exakta siffror. Hoppas det hjälpte lite iaf :)
  • Anonym (Första)
    My19 skrev 2020-12-05 18:23:00 följande:

    Okej. Så när du får din mens så sjunker tempen igen till det ?normala?? Är det på dagen eller nån dag innan eller när mensen är över?


    Ja oftast så sjunker tempen samma dag som mensen börjar eller dagen efter. Vissa cykler så sjunker den långsamt över några dagar med start på cd 1 och ibland så sjunker den ganska lågt direkt på cd 1. Men det är som sagt olika från cykel till cykel och olika från person till person, man lär sig sitt mönster någorlunda efter några månaders tempande.
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-06 19:16:22 följande:

    Nu är det tydligt iaf så det blir starkare :) Tog detta vid lunch ca


    Grattis! Så glad för din skull :) hoppas att det går hela vägen nu och att lilla knytet vill stanna.
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-12 10:19:14 följande:

    Idag i v 4+2 fick jag fortfarande gravid 1-2, är sååååå orolig... :(


    Du ska inte prova att testa med stickor som har linjer ist? Kanske kan vara lättare att se ökningen i styrka på ett sträck för att känna dig lugnare.
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-12 13:28:50 följande:

    Hade ÄL 26/11, så det är 16 dagar sedan idag. Ska beställa nya och testa i veckan när de kommer...Jo har gjort det också och där syns det i alla fall ökning sedan igår.


    Ja där är det ju skillnad. Det måste väl ändå vara lite betryggande :) Hoppas verkligen för er skull att det håller hela vägen så ni slipper ett till missfall!
  • Anonym (Första)

    Måste få skriva av mig lite.

    Äl+5 idag och har haft ont/ömma bröstvårtor i 7-8 dagarna nu. Jag brukar få ömma bröstvårtor dagarna innan äl och sen går det över direkt efter äl, men inte denna cykeln. Igår och idag har smärtan även börjat på sidan av bröstvårtan på högra bröstet och jag börjar tappa hoppet för denna månad. Hade ont på nästan samma ställe och samma bröst förra cykeln också, då började smärtan på äl+6, och det blev ju inget då så tror vi bommar nu också.

    Vill självklart inte tänka negativt då jag verkligen hade en bra känsla innan äl att den här gången så händer det. Men det är samtidigt svårt att tänka positivt när det nu börjar kännas som förra cykeln då inget hände. Oavsett så hoppas jag ju självklart att det blir ett plus!

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-12 20:25:38 följande:

    Men om dina bröstvårtor ömmar och de inte brukar göra det annars så kanske något annorlunda har hänt i kroppen? Håller tummarna! Vissa går i flera månader utan att märka att de är gravida och andra får supertydliga symptom så det är svårt att veta hur det kommer bli för en själv vid en viss graviditet. <3


    Självklart hoppas jag ju på det. Samtidigt så tänkte jag så första gången vi provade också för då gjorde brösten väldigt ont ca 1 vecka efter äl. Och det blev ju utan resultat. Sen kände jag liknande smärta cykeln efter och då visste jag att det va kört och det stämde ju. Så jag vågar inte tro nu heller då kroppen beter sig lite annorlunda efter varje äl de senaste 3 cyklerna.

    Ska dock försöka tänka positivt och inte analysera det och helt enkelt se om mensen kommer på bim eller inte :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-13 07:59:53 följande:

    Jag har ju haft lite lätt klåda på brösten kort efter ÄL både sist jag blev gravid som slutade i missfall och nu denna graviditet, så visst landet vara ett tecken :) sen behöver man ju inte ha symtom heller, mina tidigare 4 graviditeter har inte haft några som helst symtom förrän ca v 6.

    Håller tummarna nu :)


    Ja det är bara att hoppas och hålla tummarna!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-13 10:47:58 följande:

    Tyvärr tycks symptomen för mens och graviditet i många fall vara nästan exakt samma så ge inte upp hoppet! När är bim nu igen? :)


    Ja det verkar ju som att det är väldigt lika på gravid symptom och ?PMS? symptom. Ibland önskar man att det kunde vara olika som natt och dag ;)

    Bim 21/12
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu