Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2020-11-25 14:18:03 följande:

    Såhär såg ÄL stickan ut nu. Inte långt kvar va? Är inte jättevan stickor utan kör bara CB med glad gubbe istället :) cd 13 idag.


    Det ser ju näst intill positivt ut, kanske så det bara kan vara timmar kvar. Vissa gånger har jag testat två ggr på en dag, om ett test nästan varit positivt på fm så har jag testat några timmar senare och då har det varit positivt. Så kanske kan vara så för dig också?
  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-25 16:20:05 följande:

    Ja hade jag haft fler test hade jag testat ikväll igen, men hoppas jag får nya på posten imorn. Men visst ser det ut att bli positivt snart? Borde va ÄL imorn eller fredag då, som beräknat. Och så två veckors väntan sen...


    Ja det ser ut att vara positivt väldigt snart.

    Håller tummarna och hoppas att detta är gången ni äntligen får ett plus på stickan som resulterar i en fullgången graviditet :)
  • Anonym (Första)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-26 14:27:50 följande:

    Tog ett nytt test imorse. Ett tidigt test som de likt alla andra tester visade negativt. Väntar bara in mensen nu. Längtar nu när man vet att det inte gick. Vill bara att den ska komma så tankarna slipper snurra runt i huvudet. Få andas lite och hoppas att det tar sig nästa gång.

    Längtan efter en bebis är enorm


    Ja i det läget så tycker man att mensen lika gärna kan komma direkt så man får börja om på ny kula.

    Hoppas för oss alla att det tar sig snart så vi alla får våra små bebisar som vi längtar och drömmer om!
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-27 08:16:18 följande:

    Ja precis! Jo de är svindyra men jag tycker de är enklast. Upptäckte att det finns ett refillpaket på apotea (säkert på fler ställen) som funkar. De stickorna är egentligen för ett annat cb digitaltest, sån monitor eller vad den heter. Men funkar lika bra till den jag använder.

    Jag hade visst inte fel om äl till helgen! Hoppade över att ta test igår eftersom jag fick negativt häromdagen och så himla svaga streck på vanlig äl-sticka. Tog precis nu och fick en fast glad gubbe =D vi fick på nått konstigt sätt till det igår kväll så nu hoppas jag som tusan! I värsta fall har jag 5 test kvar till nästa månad eftersom det räckte med två denna :)


    Åh spännande!! Tur du tog ett nu idag :)

    Ibland blir man förvånad över hur snabbt Lh stegringen sker, från att vara nästan blankt till att 1-2 dagar senare vara super positivt.

    Nu är det snart bara den låååånga 2 veckors väntan som återstår så hoppas vi det blir ett plus då :)
  • Anonym (Första)

    Då har vi BIM

    2/12 barnlängtan2021

    18/12 Lillskrutten

    20/12 Första

  • Anonym (Första)

    1 barn 1.5år Hopeforaplus

    Har inga barn. Barnlängtan2021

    1 barn 5 månader Lillskrutten

    1 barn nästan 1 år Babymakeing

    Inga barn Första

  • Anonym (Första)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-29 10:26:14 följande:

    Hur ofta ligger ni kring ÄL, om man får fråga? Hade ju nästan positivt ÄL test onsdag em och sedan negativt torsdag em så antagligen positivt onsdag kväll/natten till torsdag. Svag temphöjning igår men idag tydlig höjning. Vi har haft sex varje dag i veckan men inget igår. Det borde väl räcka? Blir så nojig att vi legat i för lite haha ^^


    Vi har försökt få till det varje dag några dagar innan/fram till äl.
  • Anonym (Första)

    3 försök, 4e kommer nu i december Hopeforaplus

    3e försöket nu i december Första

  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-11-30 07:37:17 följande:

    Jag gjorde något dumt igår kväll. Jag gick tillbaka och kollade hur min cykel såg ut när jag blev gravid med nr 1. Jag hade tidig äl, fick positivt utslag på cd 14 redan och brukar få positivt på ca 17 annars. Hade sex på kvällen dagen innan positivt ältest.

    Nu va det nästan samma fast positivt på cd 15 men hade sex på kvällen dagen innan så nu hoppas jag att det tagit sig igen!

    Det va väl inte jättedumt men nu hoppas jag ju extra mycket så kommer bli än mer besviken när mensen kommer i december :(


    Det måste ju ändå vara lite spännande att du gjorde det, så hoppas vi på att du inte behöver bli besviken vid bim utan att det blir plus :)
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-04 07:02:15 följande:

    Tack. Mensen har kommit nu så nu är det nya tag med letrozol igen.


    Åh nej!! Hoppas verkligen nästa omgång tar sig så du slipper vänta längre <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu