Inlägg från: Hopeforaplus |Visa alla inlägg
  • Hopeforaplus

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-23 18:34:18 följande:

    Nej usch vad tråkigt att höra!! Jätteledsen för din skull.. Håll ut, snart kommer det att gå!  Hur gammal är ditt barn?


    Tack snälla snälla du. Han är 1,5år. Vi sa alltid innan att vi skulle börja försöka i juni men så kom flytt och livet emellan. Nu är det 3e misslyckade försöket. Men ett misslyckande är alltid ett misslyckande. Lika tungt hur många försök man gjort. Hade en dröm om att få berätta på julen för familjerna. Så blir det inte. Jag hoppas vi alla plussar snart!!
  • Hopeforaplus
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-23 22:02:34 följande:
    Åh men skönt, då är han liten fortfarande! Verkligen, besvikelsen är lika stor varje gång. Men tänk att varje misslyckande tar dig närmare plusset, allt händer av en mening. Det hade varit fint till jul men nu blir det kanske lagom att berätta till påsk istället eller en fin alla hjärtans dag-hälsning beroende på hur tidigt ni vill berätta i så fall! :)
    Tack för dina ord, verkligen. Behövde läsa det här idag! :)
  • Hopeforaplus
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-24 19:30:48 följande:

    Läst om pco men tycker inte det stämmer in. Har ju ändå mens varje månad och testat med äl stickor och får positivt. Stod att vid pco så uteblir mens längre tider och ingen äl.

    Ja har tänkt ringa men så blev jag sjuk och kan knappt prata så då väntar jag tills det går över. Hoppas man får tid fort! :) och att allt ser bra ut.

    Jag hoppas verkligen på bebis snart. Min ålder tänker jag inte så mycket på än iallafall. Är 27 år. Men allt är ändå en stress i sig


    Har samma problem som dig. Får ägglossning varje månad men mensen har börjat ?krångla?. Förr hade jag alltid 28 dagar mellan. Nu kan det vara allt från 23-33 dagar! Hade velat kolla att allt ser ok ut då jag har mensvärk från dagen jag äl till bim..
  • Hopeforaplus
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-24 19:39:30 följande:

    Förlåt lite lost när alla här äl/bim nu kan ni inte uppdatera :D

    Tror min äl kommer nån gång nästa helg, 4e-7e


    Bim 26/11. Därefter äl 12/12 om mensen håller sig till appen!
  • Hopeforaplus
    barnlängtan2021 skrev 2020-11-24 21:06:58 följande:

    Hejsan!

    Jag har fått hjälp med letrozol och ovitrelle för att få ÄL. Så har förhoppningsvis haft ÄL för ca 1 vecka sen så hoppas att ingen mens dyker upp nu så jag kan ta ett test under nästa vecka! :)


    Håller tummen stenhårt för dig! :)
  • Hopeforaplus

    Måste säga att det är så skönt att ventilera sig för er då ingen av mina vänner vet om att vi försöker igen. Som ett gäng peppande vänner som man aldrig har träffat :)

  • Hopeforaplus
    Anonym (Första) skrev 2020-11-25 05:11:33 följande:
    Jag håller helt med! Vi har inte heller berättat för någon att vi försöker, tror det skulle stressa ännu mer bara. Så det är väldigt skönt att få skriva av sig här när det behövs för att få pepp från alla er grymma tjejer som sitter i samma sits :)
    Ja exakt så känner jag. Det blir bara mer stress och press om  dom i våran närhet ska veta om att vi försöker:)
  • Hopeforaplus
    Anonym (4a) skrev 2020-11-25 11:25:35 följande:
    Hur har det gått? Kommit någon blödning än? Hoppas inte :)
    Hopeforaplus skrev 2020-11-25 08:40:23 följande:

    Vilka av er var det som har Äl nu i dagarna?


    Jag har när som helst. Har fått äggvitesekret så inväntar positivt ÄL test nu bara. Har bara ett test kvar i form av sticka såg jag nu. Fick akutbeställa nyss så hoppas de hinner komma imorgon.
    Ingen mens än men haft massa mensvärk nu till och från sedan förra veckan, bim imorgon men sedan vi började försöka har den kommit hur och när den vill så man vet aldrig riktigt när bim är:/

    Tog ett nytt test imorse för att se och det var negativt det med. Med första plussade jag på ÄL+11, vilket är idag som jag hade plussat isf. Bara att vänta till nästa ÄL och hoppas att det tar sig då! :)
  • Hopeforaplus
    Anonym (4a) skrev 2020-11-25 14:18:03 följande:

    Såhär såg ÄL stickan ut nu. Inte långt kvar va? Är inte jättevan stickor utan kör bara CB med glad gubbe istället :) cd 13 idag.


    Det där ser ut att vara positivt eller väldigt nära! Mys idag för att säkra upp det extra mycket kanske? :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu