Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (4a) skrev 2020-11-04 19:55:58 följande:

    Åh vad spännande! Hoppas ingen mens kommer och du får ett fint plus imorgon

    Själv är jag på ÄL+6 idag och har massor av symtom denna månad, ömma bröst, lätt illamående, allt luktar annorlunda och har massa molvärk. Till och med så jag känner mig klen i svanken som vid foglossning. Har inte haft symtom innan bim ens vid graviditet tidigare så jag är nog bara skengravid haha


    Hoppas hoppas hoppas att vi får plus! =D När har du bim?

    Fick aldrig tagit nått test i morse. Va bara glad att jag ens hann gå på toa över huvud taget innan lillfisen krävde frukost hehe.

    Hur tidigt är det man kan testa nu igen med tidiga tester? Jag ska försöka hålla mig till söndag med att testa nu. (Betoning på försöka)

    Om det är positivt vill jag ge det i fars dagspressent :) annars borde mensen hinna komma till dess med tanke på när äl va.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-05 10:16:56 följande:

    Alltså så stressigt allt känns. Vill bara bli gravid nu och att allt ska klaffa. Fick helt plötsligt jobberbjudande och nu har jag känt mig stressad och vet inte vad jag ska göra.

    Har egentligen ingen lust att vara kvar på mitt jobb, men känns fel tillfälle att byta och egentligen vill jag ju inte jobba innan nästa bebis. Gaah. Gått runt med stresskänsla i flera dagar och känner mig sjukt trött alltså, så mycket tankar!!

    Och så blir jag såååklart stressad över att jag är såhär stressad och att det ska påverka chansen att bli gravid. Känner typ skjut mig typ haha :) (:

    Hur känner ni kring allt?


    Jobbigt när man känner sig stressad :( jag hade så med första barnet, alla vänner runt mig hade fått eller blev gravida. Sen har jag fått veta i efterhand av både en och två att de hade haft det väldigt tufft att få till sin/sina bebisar. Nu har vi tidspress på att skaffa ett syskon eftersom jag inte har så många ägg kvar men samtidigt är jag lugnare nu för blir det inte fler så är jag ändå nöjd med det exemplaret vi har (som för övrigt precis kommit in i någon sorts frustrerad ålder då ett nej resulterar i tjut å gråt).

    Hade jag fått erbjudande om ett jobb jag vill ha så hade jag nog slått till. Är själv inte jätteförtjust i mitt jobb. Precis gått tillbaka på föräldraledighet igen efter att ha jobbat 5 månader. Ska bli mysigt att vara hemma i vinter. Jg kollar efter andra jobb nu men är rätt kräsen. Det får vara något riktigt bra ändå för att det ska kännas värt att byta.

    Jag hade riktigt jobbig foglossning så blev sjukskriven på deltid från v 23 med ändrade Arbetsuppgifter och två månader innan gick jag hem med gravidpenning. Lär väl bli något liknande nästa gång också.

    Lycka till i grubblandet! Det kommer lösa sig! <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-11-05 20:16:14 följande:

    Ja jag jobbar. Är lika i mitt yrke, väldigt få som jobbar i slutet av graviditeten i mitt yrke. Men jag tycker inte det är något problem att byta jobb och gå hem så dyker det upp något tar jag det. Men känner du så kan det kanske vara bra att avvakta :)

    Ja stressen är absolut värst!

    Ikväll har jag mått ovanligt illa och har värk i hela svanken och så går det runt till molvärk på framsidan. Trött, tagit en tupplur nu på kvällen till och med. Illamåendet och denna hemska molvärk är inte vanligt för mig så jag hoppas verkligen det är symtom!


    Å så olidligt spännande! Hoppas du får positivt på stickan. Och att illamåendet är övergående. Nyfiken på om du har samma kön på benen sen innan? Vissa påstår att man mår mer illa med flickor och andra med pojkar :)

    Jag är på bim+2 och fick en flytning idag vilket jag typ bara hade när jag va gravid så jag hoppas här med. Men ja jag ska hålla mig till söndag. Är så rädd att bli besviken denna gången om det är negativt nu så väntar en dag till eftersom min mens varit rätt oregelbunden sen den kom tillbaka.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (En till) skrev 2020-11-06 15:06:11 följande:

    Hej!

    Här har ni en till ????

    Vet bara inte när jag har äl , mens eller något.

    Jag har ätit cerazete och i vanliga fall när jag bara glömmer ett piller. Ibland med några timmar så börjar jag blöda direkt . Väldigt lätt. Nu slutade jag med dom för två veckor sen . Blödde inget alls. Fick bara väldigt ont i magen 2 dagar efter piller stoppet .

    Tänker att man inte borde kunna bli gravid några dagar efter piller stopp va?

    Än så länge ingen blödning/ mens. Hmm. Vill bara ha mens så jag kan utgå från något . Spännade ????


    Visst går det att bli gravid direkt om det va då du hade ägglossning :) har flera kompisar som blivit gravida när de gått på cerazette för att de missat ett piller vid ?rätt? tillfälle under menscykeln.

    Men det kan också vara hormonerna som ställer om i kroppen. För mig tog det lite över en månad från att jag slutade med mina cerazette innan jag fick min första riktiga mens. Sen tog det ett par månader innan den blev regelbunden.

    Härligt om det tar sig innan ni knappt försökt! =D
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-06 15:51:16 följande:
    Åååh så spännande! Hoppas jag platsar in här även om jag inte är i riktigt samma situation som er andra tror jag. Min son är endast 4 månader, vi började ?försöka? när han var 7 veckor. Jag vet att det antagligen dröjer flera månader innan det blir något eftersom jag helammar och inte fått min mens tillbaka. Men både jag och min man vill ha barn tätt och jag tyckte varken graviditeten eller förlossningen var särskilt trevliga så vill helst bara få det överstökat haha.
    Jag letar också symptom hela tiden! Hade foglossning nästan hela graviditeten och känner att det kommit tillbaka, ont i tjejmagen, mår illa när jag äter och lite känslig för lukter. Men misstänker att allt detta är inbillning och kanske lite dålig sömn inblandat! 
    Det är riktigt spännande att vänta och hoppas, tror jag kan njuta av det mer denna gång också för att vi redan har en bebis just nu och är helt okej med att det dröjer lite även om vi hoppas väldigt mycket nu 
    Det är ju rätt mycket hormoner i kroppen så det kan ju ta sin lilla tid innan allt blir som vanligt igen. Jag hade kvar min foglossning i minst tre månader efter min knodd. Började jobba igen när hon va 7 månader och insåg då varför de flesta väntar ett år med att börja jobba. Men det gick bra! Nu är hon 11 månader och jag har precis gått hem igen och vi håller tummarna för ett plus.

    Hoppas ni får ert plus snart! Kan ju faktiskt va en graviditet ändå :) har du kollat?? Jag är testnarkoman i vanliga fall men inte denna månaden.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2020-11-06 17:19:20 följande:

    Här är ytterligare en som hoppar in ????

    Jag har följt denna tråd i typ 1 månad utan att våga ge mig in i den. Men lite extra pepp kan alla behöva ibland.

    Mannen och jag började förra månaden att aktivt försöka men vart inget då, så vi är inne på andra försöket denna månad. Inga barn sedan tidigare så är nästan mest oroliga över om vi kan få barn överhuvudtaget.

    Hoppades så innerligt att det skulle gå på första försöket även fast jag vet att det kan ta många månaders kämpande innan plusset kommer. Men jag vart ändå väldigt besviken och nästan tom på känslor och ville ge upp direkt.

    Men nu tar vi nya tag och jag går in med en helt annan känsla den här månaden. Äl vilken dag som helst nu och hoppas denna gång att det tar sig.


    Välkommen!

    Jag vet hur det är! Det tog många månader för mig å sambon med vår första och det va rätt jobbigt. Vi gick till en privatklinik tillslut och kollade upp oss. Vi hann ta alla test och veckan efter skulle jag kolla mina äggstockar men fick ett plus istället =D Allt hade sett bra ut på testerna men vi fick veta att jag inte hade många ägg kvar :/ så nu kör vi för att få syskon rätt tätt för att vi ska ha en chans.

    Det kommer gå vägen för er! Men ja, risken är stor att det tar mer än ett eller två försök. Men håller tummarna för er att ni ska slippa kämpa så länge iaf! Kul att följas åt :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-06 18:56:44 följande:

    Ni som tagit ältester -hur många dagar har det skiljt att få positivt månad till månad?

    Testa förra mån för första gången och fick positivt den här dagen i cykeln. Denna månad drog älflytningar igång senare än vanligt men är igång nu, dock neg test än så länge. Lär väl komma i dagarna, hoppas jag..


    Iom att min cykel varit så oregelbunden sen den kom tillbaka har det kunnat skilja sig rätt många dagar. Men när mensen va regelbunden kunde det diffa 1-3dagar och sen kom mensen nästan alltid prick 11 dagar efter äl.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-11-06 20:38:47 följande:

    Tack för svar! Då är det inget tokigt iaf. Mina tidigare barn har jag bara kört när jag haft älflytningar och plussat direkt.

    Har mensen kommit senare då? Så jobbigt att det blivit oregelbundet!!

    Hur går det för dig nu?:)


    Ja när min äl är sen kommer mensen senare, i vanliga fall. Nu vet jag inte vad mensen håller på med. 4 dagar sen men negativt test nu på morgonen :( om jag verkligen ville kunde jag skymta ett tunnt extremt svagt streck till men jag tror det bara är för att jag vill se det. Jaja! Bättre lycka nästa månad.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-11-07 08:56:45 följande:

    Fy vad jobbigt! Förstår att du ser ett streck när det gått så många dagar, då känner man att det borde vara ett sträck! Yes, håll humöret uppe, snart blir det ett stort fint plus! :D


    Tack :)

    Jag chansar på ett nytt test imorgon. Hade ju varit så perfekt att kunna ge det som farsdagspresent! Hehe
  • Anonym (Babymakeing)

    Kunde inte hålla mig, hittade ett gammalt utgånget test i badrumsskåpet så va väl inte det bästa att använda men tyckte mig få ett spökstreck på det också. Imorgon testar jag ett clearblue och är det negativt inväntar jag mensen.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu