Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    hopeforaplusa skrev 2021-05-11 07:58:46 följande:

    Jag förstår, så härligt att du känner symtom. En liten bekräftelse på att det händer något där inne i magen <3

    Sedan ultraljudet förra veckan så känner jag mig så himla rädd. Oerhört rädd vad som kan hända. Trodde jag skulle känna mig lugn då jag fått se dom men kan bara räkna dagarna till 24e då jag får se dom igen.. Så oerhört jobbigt att konstant känna denna enorma rädsla att något ska hända med den ena eller den andra.

    En fråga till er som varit och är gravida, har ni gjort NIPT?


    Förstår din oro. Vi har tvillingar i familjen och allt blir som mer nervöst. Men hoppas verkligen att allt går bra! Hur ofta kommer du få göra ultraljud?

    Aldrig gjort nipt tyvärr. Bara kub men förstått att det inte ger korrekt resultat när det är tvillingar.
  • Anonym (Babymakeing)

    Tänker att vi inte ska mata trollet? Så himla trist när nån förståsigpåare hoppar in och försöker förstör trevlig stämning så tänker att hen tröttnar snart om hen blir ignorerad?

  • Anonym (Babymakeing)
    hopeforaplusa skrev 2021-05-12 09:17:34 följande:

    Hur mår ni lillskrutten och babymakeing?:)


    Tog ett test i morse som såklart va tokblankt. Men det är för tidigt egentligen så borde väntat till imorgon minst. Men lite molvärk emellanåt och lite yr. Men behöver ju absolut inte betyda nått. Kan va att mensen dyker upp imorgon likväl som att det blir positivt test i övermorgon. Men ska verkligen försöka hålla mig nu från att ta nått mer test innan söndag men får se om jag lyckas :)
  • Anonym (Babymakeing)
    hopeforaplusa skrev 2021-05-12 13:32:03 följande:

    Åh men du hade bim 16-17 va? Jag plussade först 1 dagar innan min BIM så än finns det hopp. Jag håller tummen! <3 Jag förstår att det är svårt att hålla sig. Jag var en testoman och tog test varje dag. Månaden där jag väl plussade så tog jag ett tidigt test 5 dagar innan bim och det var toknegativt. Bröt ihop och trodde det var helt kört, därav tog jag inte ett nytt test förrens 4 dagar senare då jag kände mig så energilös och trött och där fanns det ett fint streck! :)


    Har egentligen Bim på fredag redan :) men iom att cykeln va längre förra månaden la jag på ett par dagar. Fick iof äl vid samma tidpunkt som jag brukar nu så cykeln kanske redan normaliserats.

    Har aldrig testat positivt tidigare än äl+12 och idag är äl+11.

    Är testjunkie i vanliga fall men använde så himla många sist för att kolla att det stegrade som det skulle (vilket det knappt gjort när jag fick mf) så nu har jag inte så många kvar så ska försöka hushålla med dom lite :)

    Vill hoppas att det kan visa plus när jag testat nästa gång men vågar inte lägga för mycket hjärta i det ändå.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-13 10:04:30 följande:

    Åh fy jag drömde att jag fick missfall i natt :( Det började som förra gången med färgade flytningar sen blod och sen var det över, som en mens :((


    Fy va jobbigt :( stressande med sånna drömmar. Hoppas det händer nått trevligt idag som kan ta bort tankarna från drömmen.

    Här började mensen nu på morgonen trots att den inte borde starta förrän tidigast imorgon. så ska ta mig ett glas vin i helgen och tröstäta salami.
  • Anonym (Babymakeing)

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/5 Lillskrutten (PLUS)

    26/5 Barnlängtan2021

    2/6 Litehopplöst

    9/6 Babymakeing

    ?? Minitvåan (utebliven mens)

    ?? Första (paus)

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-13 13:09:56 följande:

    Tack, jag ska försöka i alla fall. Vore kul att kunna berätta för min man lite tidigare än vecka 12 och då veta att ett hjärta slår där inne.

    Tråkigt att höra, påverkar jättemycket i huvudet. Ja otroligt vad kroppen fixar! Den ska nu bära på era tvillingar, hoppas det kan hjälpa att tänka så. Det är även en ganska kort tid sen får du din kropp tillbaka! :D


    Vet inte hur det är där du bor men vi löste ultraljud privat nu senast. Vi fick va ute i rätt god tid. Bokade det nästan så fort jag plussade men då kunde jag få så tidigt som vecka 8-9 men vi väntade till 10+0. Kanske kan va nått om inte mvc vill ge dig ett ultraljud?
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-16 09:22:30 följande:

    Usch i natt drömde jag att jag fick missfall igen :( Tror det kommer förfölja mig till första ultraljudet åtminstone.

    Idag tog jag ett nytt test och det visade på en ökning så känns jättebra! :)


    Jobbiga drömmar :( men det är nog stor risk för det. Men skönt att det kändes bättre efter du tagit testet <3

    Hoppas du Träffar rätt person när du ringer och får hjälp med ett tidigt ultraljud! Det är egentligen skamligt att man ska behöva gå privat för något som tar dom 2 minuter att genomföra på mvc men som gör så mycket för ens mentala hälsa.

    Vi va vid minneslunden idag. Sån fin plats men så mycket det väckte till liv. Sovit ett par timmar nu sen vi kom hem så känns lite bättre. Vill bara bli gravid igen samtidigt som jag är livrädd för vad det kommer göra med mitt psyke.

    Pratade med kuratorn om det och kom väl fram till att jag egentligen inte är redo men jag är för rädd för att gå miste om syskon helt och hållet om vi väntar.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2021-05-16 18:00:13 följande:

    Kan inte tänka mig in i hur det måste ha varit för er att gå till minneslunden idag men vill bara skicka kärlek till dig. Du är så stark som kämpar på <3 Vad gäller om du är redo för en till graviditet eller inte just nu vet nog säkert du bäst. Men det kanske var nyttigt att få höra det från någon annan. Du kommer säkerligen inte att gå miste om ett till barn bara för att du väntar till du är redo. Skickar massa kramar till dig :)


    Tack för kärlek och stöttning <3

    Är väl att jag inte vet om jag nånsin kommer bli det heller samtidigt som jag vet att jag vill ge min dotter ett syskon och få en revansch till en bättre förlossning. Är 36 nu med få ägg kvar (enligt fertilitetsutredning) och det tog närmare året att få till vår dotter. Så vågar inte vänta heller om det skulle ta ett år att lyckas igen. Hennes lillebror gick iof snabbt (Fjärde försöket) men vågar inte hoppas på att det ska gå så fort igen.

    Kram till dig med! Hoppas allt går bra med vaccinationen nu och att ni får ett plus så snart er paus är över <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-05-17 11:28:47 följande:

    Blä det blev precis som jag förväntade mig. Spydig, otrevlig. Inget vul, då får man sitta på akuten eller ringa privat. Hon var verkligen inte tillmötesgående med något jag sa. Känns skit nu! Vill inte ens gå dit :(


    Tråkigt att höra :( Ledsen för att du fick sånt dåligt bemötande.


    Det va samma för en kompis, hon fick veta att hon hade ett ma på ultraljud i v 12. Gången efter va hon tvungen att gå privat för att få ett ultraljud tidigare. Visst att man inte ska slösa på resurser och tid osv. men det tar 2 minuter och om bäraren av barnet mår 1000 gånger bättre då än innan så borde det inte vara så svårt att göra i de fall där det finns befogenhet. 


    Hoppas det finns något ställe nära som har tid för privat ultraljud då för att kunna stilla oron <3 och få lite bättre bemötande. Det kostar lite (runt en tusenlapp) men har man resurserna är det värt det! 


     


    Sant det kanske är just en gaviditet som behövs för att komma vidare. för att avvakta med att försöka blir jag stressad av. Kanske tar ett år innan det blir något igen och tills dess kanske en del av det är bearbetat. Eller så tar det sig om en vecka. <

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu