Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hopeforaplus skrev 2020-12-21 11:38:36 följande:

    Tog sista testet idag som det också var tokblankt. Varför går det inte? Usch har gråtit och gråtit och gråtit. Fallen blir så otrolig hårda nu. Kan inte alls hantera dom bra..


    Fy va jobbigt :( hur länge är det ni försökt nu? <3

    jag fick inte streck förrän på bim nu så hoppet är inte helt ute även om jag vet att du vill va förberedd inför julen.

    Hur är din partner i drtta?
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-22 08:47:32 följande:

    Ja han måste ju få veta rätt eller fel ;D

    En förtjockad slemhinna och en liten hinnsäck syntes som stämde överens med antal veckor, hoppas det utvecklas som det ska!


    Å så härligt å läsa! =D <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-21 13:57:26 följande:

    Okej redan efter en dag alltså... nu har det ju ändå gått tre dagar och inget ont och inget blod, så hoppas verkligen det var fel på testet! Men som sagt, jag låtsas nu som jag aldrig tagit det testet och hoppas jag ännu är gravid:D

    Fick inte komma till KK och mäta hcg eller för tidigare vul. Har mailat min privata gyn som jag tidigare haft kontakt med och som då svarat snabbt, men hon har inte svarat ännu...men de kan ju ändå inte se något nu så vet inte om jag bara ska vänta?

    Oj familjebråk låter inte kul! Speciellt inte nu till jul och när de vet av graviditeten... hoppas det inte har något med det att göra bara ;)


    Hehe Nää inget som har med graviditeten att göra :) bara gammalt groll mellan två andra och kände att jag å sambon hamnade mitt upp i det för vi hängde med på en sak som för oss va helt harmlös men för ett par andra va det uträknande och elakt. Jag är helt oförstående för att det kunde upplevas så men ja.. vad är inte jul utan lite drama?

    Det har varit skönt med lite miljöombyte några dagar iaf så nu ska vi hem och vara i karantän igen i några dagar för säkerhets skull.
  • Anonym (Babymakeing)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-22 18:31:17 följande:

    Vi har försökt sedan september så 4 månader men det tär så jäkla mycket på en trots att det ?bara? gått 4 månader.. :( samma dag som jag fick mitt negativa besked så fick jag veta att jag skulle bli moster för första gången. Så kul men samtidigt så ledsen. Vill ju också. Kände sån avundsjuka hemskt nog.

    Tog ett tidigt test så det borde ju vista korrekt?:/

    Han tycker det är jättetråkigt men tycker inte att jag ska gräva mer mig, han förstår inte på sånt sätt jag önskat att han skulle förstå. Han säger alltid ?det går nästa gång? och det är ju bra att han är positiv men önskade bara att han kunde förstå att man kan och får må skit när det inte gått och att det är svårt att tänka så.


    Å jag förstår dig helt och hållet! När man vill nått så gärna så poppar det upp graviditeter runt en. De värsta tycker jag är med vänner som säger oops! Vi blev visst gravida trots ett vi skyddade oss när man själv gör allt rätt och det ändå inte händer något :(

    Jobbigt också om man får känslan av att man inte får känna sig ledsen över något.

    Vet de som testat med tidiga test och inte fått utslag men fått på vanliga så jag vågar inte säga nått om det. Förra graviditeten testade jag positivt först bim +4 och denna på bim så jag tänker att det kan vara väldigt olika hur snabbt hormonerna stegrar.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-23 07:20:06 följande:

    Oj så tokigt att det blev så... inte kul med familjebråk. Hoppas det löser sig :) förstår det känns skönt och ni gör helt rätt med karantäntänk! Lite komiskt ändå att min make fick Corona från sitt lilla företag han jobbar på (ca 10 pers) och jag som jobbar bland mycket människor har inte fått det. Tur kallas det :D

    Efter besöket igår vågade jag till mig ett test nyss och det visade 3+, är sååå glad och lättad!! Då måste det varit fel på testet i fredags. En sticka från graviditetskollen, rekommenderas ej!


    Men så typiskt :( ja det är svårt att veta vilket håll det kan dyka upp ifrån. Har du klarat dig undan att bli smittad hemma också?

    Åå va härligt! Vilken lättnad =D fy va mycket oro ett defekt test kan leda till :( jag är så glad för dig!

    Brukar du bli flyttad något i datum föresten när du är på rul mot när man räknar på bf efter mens?

    Fy jag är så trött nu. Va uppe halva natten och försökte läsa på om syskonvagnar. Vill inte byta vagn men tror vi måste :(
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Byta taktik?) skrev 2020-12-23 07:38:37 följande:

    Vi har ett. Men hon är nästan vuxen, och jag vill väldigt gärna ha en till. Jag tänker att ju mer ju bättre under ÄL? Fast gråta och gräla är nog en dålig taktik för att få till det. Får försöka med något annat.

    Han är inte så sugen på fler barn tycker att vi är för gamla men eftersom jag vill så är han "ok" med det. Känns väldigt mycket som det hänger på mig. Hur skall jag göra när han inte vill just då eller är trött osv. Vi har ett bra sexliv i övrigt men det räcker tydligt inte.


    För oss räckte det att ha sex en gång, kvällen före positivt äl-test. Att ha sex flera gånger om dagen är nödvändigtvis inte bättre. Ex Beroende på hur snabbt hans spermier produceras så kan det bli massa blanka skott istället om man har otur.

    Hur länge har ni försökt?

    Går han igång på peruker så kör på det! :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-23 12:13:33 följande:

    "Tomma skott" tror jag inte på. Det är isåfall mindre sekret som följer med spermierna. Läs detta

    Du kan vara helt lugn, inget illa händer fast du masturberar flera gånger per dag. Spermierna kan inte ta slut, det tillverkas ca 8 000 spermier per sekund i din kropp. Däremot kan vätskan eller sekretet som spermierna blandas med i en utlösning minska eller nästan ta slut, men det är bara tillfälligt. Det händer ibland då man får många utlösningar och kroppen inte riktigt hänger med i att tillverka tillräckligt med sekret på kort tid. Men så fort du håller en lite längre paus fylls lagren på.


    Om allt är normalt är det så :) men har man långsammare produktion av någon anledning så kan det bli ett problem. Allt under 10miljoner spermier per ml anses ge nedsatt förmåga.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Babymama) skrev 2020-12-27 13:01:06 följande:

    Åh blir så frustrerad. Har haft ett gräl i somras (helt på släktingens behag att bråka) som runnit ut i sanden och vi firade jul ihop. Jag som annars aldrig dricker och gör jag det tar jag EN cider om den är svag. Iaf så tacka jag nej på julafton. Fick sen fråga direkt av släktingen när vi blev ensamna om jag var gravid. Vi bjöds sen över dagen efter och släktingens sambo knäpper upp en cider och ställer till mig utan att fråga (ett dåligt girigt försök till att testa mig)

    Släktingen har bettet sig som skit mot mig och ska vara glad att vi ens övervägde jul med dom. Jag tycker dom beter sig riktigt pissigt att ens fråga om jag är gravid och sen testa mig. För dom ska verkligen hålla en låg profil.

    Är det inte drygt att hålla på så?

    Kan tillägga att förra graviditeten gjorde släktingen samma sak och då sa jag som det var. Och sen avslöja släktingen det för andra innan vi ens tänkt berätta, så jag hade inte tänkt berätta tidigt även om det i somras inte skulle hänt.

    Nu har jag faktiskt inte lust att berätta alls för dom..


    Men fy vilken tråkig stil av dom :( kan man inte bete sig har man ingen rätt att få veta.
  • Anonym (Babymakeing)
    Babymonitor skrev 2020-12-29 20:41:12 följande:

    Babyverkstad här med! Plussade juldagen men missfall annandagen.. blödningen börjar avta och testade negativt idag :(

    Nu längtar jag till nästa ägglossning och kunna försöka igen. Längtar så! Hur går det för er andra? Har ni barn sedan tidigare? Någon annan som varit med om tidigt missfall?


    Välkommen!

    Beklagar missfallet :( fick ett tidigt missfall i november. Galet ledsen och nere men hade bra stöd i min sambo. Blödde lite längre än en vanlig mens men sen tog det sig på nästa ägglossning redan! Vi är några här med mf i bagaget.

    Har en knodd som nyss fyllde 1 år så nu letas det syskonvagn.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu