Inlägg från: Anonym (Litehopplöst) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Litehopplöst)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-07-06 08:26:57 följande:
    Fick veta att en kollega ska få barn nu i augusti :( är såklart glad för honom men blir samtidigt väldigt ledsen för min egen del. Jag skulle inte jobbat nu, skulle varit höggravid å stånkat över min foglossning å njutit av sommaren med min familj. Så det känns absolut. Inte så att jag börjar tåras direkt men när jag fick påståendet ?då är det snart dags för en till? så blev jag väldigt väldigt ledsen :( de fick veta hur det ligger till å va väldigt stöttande.

    Och som nu när mensen kommer blir jag också ledsen, ännu ett misslyckande att få ett syskon. Vi ville ju ha tätt och istället för 19 -20 månader emellan blir det över 2 år. Nu börjar jag hoppas att det ska ske innan trollet fyllt 3 iaf.

    Nu håller jag tummarna för 30/7 att det blir ett plus då så jag inte är ?tom? vid bf i augusti.
    Usch måste kännas så jobbigt. 
    Håller tummarna för dig. 
    <3
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (4a) skrev 2021-07-31 12:17:10 följande:

    Hej på er. Längesen nu så gör en liten uppdatering från min sida.

    Vattnet gick helt oväntat i 36+3 så 36+4 föddes vår lilla kille drygt tre veckor för tidigt. Men stor som en fullgången som tur är, så himla fin <3 allt har gått bra och vi mår fint.

    Hinner inte läsa igenom allt som skrivits men jag hejar på er och hoppas verkligen det tar sig och går vägen för er alla snarast. Det har varit toppen att få stöd från er kära anonyma cybervänner, det ska ni veta! Kram på er <3


    Grattis!!!

    Skönt att allt gått bra.

    Njut av bebislivet <3
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-08-10 12:34:37 följande:
    Hur går allt för dig? :)<3
    Det går bra. Går in i vecka 15 på torsdag. 
    Mår bra men fortfarande jättetrött hela tiden och har börjat nojja över att jag i övrigt märker så lite av graviditeten. 
    Såg bebis senast på ultrajudet för NIPT v11 och det är lååångt kvar till RUL v20. 
    Så konstigt att de dragit in på tidigt ultraljud bara för att det är sommar.... Om det är nåt knas vill man väl veta det INNAN v20? Eller?  :o 

    Men förutom oro och nojja så är det toppen. :) 
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Hopeforapulsa) skrev 2021-08-18 12:56:43 följande:

    Hur mår ni alla?

    Hur var RUL lillskrutten? Såg allt fint ut? Tog ni reda på kön eller ska ni vänta tills bebisen kommer ut?:)

    Har du fått någon ÄL babymakeing?

    Hur går det för er andra?

    Har varit på nytt ultraljud denna vecka, är i V27 nu. Varje vecka är en milstolpe. Bebisarna är lite mindre men skillnaden mellan dom är inte så stor utan båda verkar vara lite mindre bebisar! Alltså oron som alltid finns där, blir tokig av den.


    Går fint. V16 nu och bebis ser frisk och fin ut. :)

    V27! Häftigt. Då är det inte så långt kvar ändå.
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-24 17:53:03 följande:

    Jag tror jag plussade precis...

    tog ett test i morse som va helt blankt, tog ett test till nu precis för det kändes som att det ändå kunde va nått. Så onödigt att ta ett nytt test samma dag men det visade två streck. Om än ett väldigt svagt teststrecket så är det där =D ska nog våga ta ett digitalt imorgon bitti


    Åh! Vad härligt!!!!

    Grattis

    Hoppas det håller sig <3
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Första) skrev 2021-08-25 16:11:10 följande:

    Tack så gulligt av dig att du hoppades på det för mig <3

    Det stämmer, vi tänkte vi skulle söka nu så får vi se vad det visar. Är ju rädd för både bra och dåliga nyheter men att inte stå och stampa på samma ställe känns skönt nu. Hoppas bara att vi inte behöver komma på en utredning utan att vi lyckas plussa innan dess.


    Så tråkigt att det inte tog sig för er.

    Bra att ni söker utredning. Kan säga att för mig/oss va det skönt att veta att hjälpen va på väg och gjorde att man kunde slappna av ett tag. Sen tar också den processen väldigt mycket tid vilket såklart är frustrerande och mentalt påfrestande men ändå skönt att veta att man får hjälp. Sen om det blir ivf så finns väldigt stöttande forum här på FL som man kan vara med i.

    Jag hoppas innerligt att ni slipper ge er in i den svängen men ge inte upp, det finns hopp och det finns hjälp och stöd.

    Jag fortsätter hålla tummarna att det tar sig innan dess. <3
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-08-30 16:45:33 följande:

    Man ska väl inte måla fan på väggen men det är svårt alltså. I morse så va strecket svagare igen :( blir så orolig att det är mf på gång.


    Styrkan beror också på så mycket andra saker. Som hur mycket du druckit innan osv.

    Har du tagit ett digitalt test? Vad säger det?

    Förstår att du testar, men kanske bättre att inte göra det?

    Kramar. Håller tummarna för dig.
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-09-02 10:13:00 följande:

    Det har blivit starkare igen =D Men vågar ändå inte glädjas helt.. försöker att inte tänka på det förmycket samtidigt som det såklart tar upp nästan hela min tankeverksamet. Och när det hänt grejer på jobbet eller andra ställen som normalt skulle gjort mig måttligt arg eller irriterad så blir jag så fruktansvärt arg nu. Så arg att jag nästan skakar och får nästan svårt att uppföra mig, och jag kan inte bli kvitt känslan. Den sitter i i flera timmar. Igår fick jag avbryta ett samtal för jag va rädd att jag skulle säga saker jag hade fått ångra. Jag vill egentligen bra krypa ner under täcket och ligga där tills jag vet om hen stannar hos oss och är frisk nog för att få ett okej liv.

    Mysigt! Ja men precis det är en bebis :) För oss som bär på det är det ju en bebis så fort man fått veta att man är gravid, oavsett hur utvecklad hen är. 


    Härligt att läsa.

    Hur är det idag? Fortfarande starkare/starkt och fint?

    Jag tror det kommer gå fint denna gången.
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-09-06 13:59:16 följande:

    Tog nytt test i morse då visade det digitala på 3+ och det vanliga va starkare än tidigare. Men fick mig ett rejält skräms först när jag kollade på det digitala testet. Tittar man på det i viss vinkel så ser man texten "inte" lika tydligt som allt annat. men så när jag såg testet framifrån så visade det tydligt Gravid 3+ utan några konstigheter. Nu vågar jag gå ner till att testa en gång i veckan tror jag.

    Men idag är dagen jag fick mf i november så jag känner mig lite mer hoppfull för den biten iaf. 

    Ska prata med kurator imorgon och på måndag nästa vecka så har jag hälsosamtal med bm. Så hoppas jag får hjälp därifrån hur jag ska gå vidare. En bekant fick precis ett X så nu är jag såklart orolig för det också.

    Hur går det för dig?


    Hur är det idag?

    För mig går det bra. RUL i nästa vecka och vill bara se att allt ser ok ut. Men tyvärr har en av mina bästa vänner nyss hittat en avvikelse på sitt RUL och det visade sig vara så allvarligt att hon måste avbryta. Jag försöker vara stöttande för henne samtidigt som jag får lätt panik för egen skull. Så svårt och hemskt allt ihop. Så rädd och tacksam (att mitt TUL såg bra ut) och ledsen på en gång och vill bara att allt ska va bra och att finnas där för henne. :(

    Så svårt och har skuldkänslor för att jag mår bra och att hon inte mår bra.
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-09-08 08:13:04 följande:

    Det va skönt att prata med min kurator. Kan ju inte prata med så många i min närhet om hur jag känner om mina rädslor och hur det påverkar mig, eftersom knappt ingen vet att jag är gravid igen. 

    Men jag är så disträ och vill bara krypa ner under mitt täcke hela dagen.

    Å den är tuff, när man sett fram emot att ha barn ihop också och vara föräldralediga samtidigt :( 

    Du har själv kämpat för att få ditt plus med ivf å allt vad det innebär så du har ingen skuld att bära, även om det såklart kan kännas annorlunda i situationen. Jag vet ju inte hur hennes historia är, hon kanske också kämpat =/ 

    Det finns inget någon annan kan göra i den situationen förutom att bara finnas där när man behöver prata, om allt och inget. Själv ville jag sällan prata om det som hänt, inte ögs mot öga iaf för det gick inte. När vi träffades ville jag prata om annat som kunde få mig på andra tankar för en liten stund. Kan säkert vara olika också hur man känner, jag hade/har inga problem att vara runt vänner och bekanta som fått småttingar i samma veva nu som vi skulle haft. Det va mer att vara med människor i allmänhet som jag tyckte va jobbigt. men vet andra som kan tycka att det är jättejobbigt att se någon annan med det man själv skulle haft men inte fick. Vi fick mycket stöttning i form av blombud och en choklad/te-leverans. Mamma kom med matlådor till oss och det va väldigt uppskattat när vi va för utmattade att orka göra mat. Vet inte om det är något din vän skulle uppskatta?

    Det finns en grupp på fb också som heter "Livet efter en avbruten graviditet". Där vi är fler som varit i samma sits som kanske kan ge svar på saker hon undrar över, eller bara känna att hon inte är ensam om det hon upplever. Den är privat så bara medlemmar kan se vad man skriver eller att man är medlem.

    Jag förstår att det din vän går igenom skrämmer upp dig eftersom man inte har några garantier, men det är väldigt ovanligt att saker kommer fram så sent i graviditeten. Risken att något ser dåligt ut på ditt rul är väldigt litet så vi håller alla tummar och tår att det ser bra ut <3 så att du slipper gå igenom samma sak. 


    Hej.

    Tack för ditt svar och för tipsen. <3

    Känns ändå lite tryggare att jag gör det jag kan för henne.

    Jag ska tipsa henne om gruppen så småningom.

    Ja det känns tufft på många sätt men mest tufft för henne och hur jobbigt detta måste vara för henne och hennes kille.

    Ja risken är liten och bara en del av mig är orolig för egen del.

    Ska ändå bli skönt när RUL är klart och allt ser bra ut.

    Tack.

    Jag förstår att det måste vara en massa olika känslor och tankar för dig nu när du är gravid igen. Bra att du har din kurator att ventilera hos.

    Jag tror och hoppas att det kommer gå bra denna gången. <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu