Inlägg från: Anonym (Litehopplöst) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Litehopplöst)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-06-06 20:34:49 följande:

    Ja tror oron kommer sitta kvar tills man är död och begraven men det är säkert värst de första 20-nånting åren.

    Lättare sagt än gjort att inte oroa sig men jag vet själv att jag kommer bli lika ledsen oavsett om jag går och oroar mig vid en eventuell ny graviditet, och det händer nått, som om jag glatts åt det fullt ut. Men jag kommer också hur mycket jag än försöker att inte göra det, oroa mig fram tills kub som minst.

    Hugg kan va livmodern som växer. För mig kändes det mer än vad min mensvärk brukade göra.

    Har du fått någon tid för återkoppling på Sahlgrenska för tidigt ultraljud eller så? Tänker med tanke på att det är ivf :)


    Försöker att mest njuta av och ta in det faktum att jag fått ett plus.

    Ska ringa Sahlgrenska imorgon men tror inte jag får tid förrän vecka 8 eller så.
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-07 20:13:31 följande:

    Hur gick det när du ringde? Vilken vecka bör du vara i nu? :) Tycker du gör helt rätt att njuta av plusset, det är verkligen fantastiskt!


    Vecka 4+4 idag. :)

    Fick bokat vul om några veckor. Sen verkar det som att man får klara sig själv resten av tiden.
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-08 14:46:19 följande:
    Åh vad roligt! 4+4 spännande :)

    Jaså vad konstigt, trodde man blev noga övervakad en lång bit på väg efter ivf. Men eftersom problemet var att bli gravid kanske de räknar med att mvc tar över sedan och det rullar på som vanligt. Det kommer säkert gå finfint!
    Tack.  
    Ja är lite nervös att det inte ska gå vägen nu. Men detta är en milstolpe som är passerad. att få ett plus. :) 

    längtar nu till första ultraljudet
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Babymama) skrev 2021-06-09 21:13:43 följande:

    Hej allihopa! <3 sååå länge sen jag skrev här. Har varit inne och kikat då och då.

    Stort grattis till alla som plussat! Jättemånga nu ju! Och ni andra som kämpar på hoppas jag snart får sitt efterlängtande pluss <3

    Jag har nu kommit in i v29 (v28+) har alltså gått förbi alla jobbiga datum som graviditetsvecka jag insjuknande, födelse, extremprematurtiden, som jag haft sen förra graviditeten när jag blev svårt sjuk i havandeskapsförgiftning. Har inte vågat skriva här eller ta ut något i förskott och gått nästan och hållt andan speciellt sen v22(när man försöker rädda bebis om den föds). Varit livrädd att bli sjuk tidigare än sist. Blev sjuk i corona och blev riktigt dålig på gränsen att behöva bli inlagd men precis då vände det som tur var. Även blivit inlagd med sammandragningar några veckor efter som man fick stopp på med bricanyl.

    Jag tar dag för dag, vecka för vecka och hoppas komma så långt det bara går. Än ligger mitt blodtryck bra och inget protein. Går nu till mvc 1 gång i veckan men eftersom jag blir så stressad så blir mitt blodtryck på gränsen för högt (men ligger bra hemma) så har gått 2 ggr i veckan ett tag.

    I veckan fick jag se en bebis som vägde ca 1250 gram. Alltså dubbelt så stor som bebisen jag fick förra gången. Det gjorde mig otroligt otroligt lättad.

    Jag hoppas kunna börja njuta av graviditeten nu, för helt ärligt har jag inte njutit någonting än utan bara en blandning av stress och oro.


    Åh vad härligt att höra!

    Håller alla tummar och tår för att det ska fortsätta så nu
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-10 08:21:46 följande:

    Åh nej jag tror jag får missfall igen!!!!! :?( :?( :?( Hade så ont i magen när jag vaknade och nu när jag nös kände jag att nåt började rinna. Gick på toaletten och det var blod!!! Fattar inte om det händer igen! Om jag bara kunde spy nu som jag brukar på morgonen skulle jag känna mig lite lugnare. Annars är symptomen borta och då är det ju missfall. Fan i helvete skit! :( :?(


    Åh nej!!! :(

    Vad hemskt. Vilken vecka är du i? Kan du ringa barnmorska och få en tid för ul?

    Lite blod säger de ju ska va normalt i vissa graviditeter men kanske skönt att kolla upp ändå.

    Hoppas att det inte är nåt missfall <3
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-10 08:38:11 följande:

    Jag är ganska säker på att det är missfall igen, känner mig mindre illamående och har inte spytt än trots en hel kopp te, brukar bara lyckas ta mig genom halva koppen innan jag spyr. Plus att jag hade ganska så ont i magen när jag vaknade som sagt :(

    Har tid för ul på onsdag, tror det blir missfall men då får jag det väl bekräftat. Blä! 8+5 idag.


    <3 <3 <3
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-10 09:05:53 följande:

    Tack men känner verkligen att det är kört. Annars borde inte illamåendet ha försvunnit :( Vet inte hur jag ska gå vidare bara... Kan inte gärna fortsätta bli gravid och få missfall i all oändlighet.


    En kompis som nu är i V8 (och fick missfall V8 tidigare i år) fick blödningar och slutade må illa. Igår va hon på VUL och såg ett hjärta ticka. Kanske lite hopp finns. <3

    Annars finns det en klinik i Stockholm. Tror den heter fertilitetplus. Som specialiserat sig på att utreda bla upprepade missfall och problem med tex immunförsvar
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-10 12:04:30 följande:

    Ja lite hopp finns det alltid. Men tror verkligen inte att jag är en sån som blöder i graviditeten med försvunnet illamående och sen visar sig allt vara bra. Hoppas verkligen verkligen att det är så!! Men känns inte så :/ Just för att jag vaknade med ont i magen, blödde lite och spydde inte för första dagen på typ 2 veckor. Tack för din uppmuntran<3


    Du kanske kan boka ett vul imorgon för att få svar lite tidigare?
  • Anonym (Litehopplöst)

    Är det normalt att va trött tidigt?

    Är så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Sitter på jobbet och vill bara krypa ihop i en boll och sova.

    Har annars inga symptom alls. Kanske lite ömma bröst om jag känner efter och kanske liten tendens till illamående sådär i bakgrunden.

    V5+0 idag

  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-06-10 19:41:24 följande:

    Nja lite, första lilla blodet kom vid 08:30, sen igen vid 10 och sen kom det inte mer förrän 15:45 efter det har det varit lite lite varje gång jag torkar mig. Hela dagen har jag fortsatt mått illa, varit extremt trött och sovit en stund som vanligt, även haft huvudvärk som jag haft typ en vecka nu. Min mage har varit kaos och bubblat och varit gasig. Det fortsatte idag så sen där vid 15:30 fick jag jätteont i magen men liksom gasont som att man verkligen kommer behöva gå på toa snart. Sen när jag gick var det då mer blod, ganska mycket på pappret men inget i toan eller trosskyddet.

    Så klart jag hoppas så himla mycket att det bara är en normal gravidblödning. Jag har googlat och läst mycket och det verkar inte ovanligt alls. Tror det var på Trygghansas vecka-för-vecka som det t.o.m. stod att en blödning är vanligt omkring denna vecka. Tydligen finns det något som heter genombrottsblödning som kan komma när mensen skulle ha kommit om man inte vore gravid. Det är väl omkring den här veckan den bör dyka upp. Så håller hoppet vid liv samtidigt som jag vill ge upp helt så jag inte blir besviken sen. Känns som det blir ett missfall till :( :(

    Tack som frågar <3


    Hoppas det slutar blöda tills imorgon :(
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu