Inlägg från: Anonym (Första) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Första)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-03-07 11:36:36 följande:

    Tänkte att jag kan skriva och uppdatera här lite nu när det inte hänt så mycket i tråden på ett dygn.

    Så i fredags fortsatte det komma stora klumpar och rinna blod kanske 2-3 timmar nånting, efter det minskade det rejält. En del "mensvärk". Inte så mycket mer under natten. På morgonen började jag få ganska rejäl mensvärksmärta som ökade hela tiden, kändes som eftervärkar. Började nästan känna mig yr och ville helst vara framåtböjd. Gick och kissade och ut kom en jätteklump på 1x0,5 dm typ. Den såg väldigt köttig ut, tänker att det kanske var en eventuell moderkaka. Efter det kände jag mig lite yrslig ett tag men det avtog stadigt. Sen har jag mått mycket bättre, blödigt väldigt sparsamt och det känns som att jag ändå fick ett smidigt missfall om man nu kan säga så.

    Imorgon tänkte jag ringa gyn och berätta läget. Vet inte om jag borde be om att få komma in och kolla så allt ser bra ut eller om jag ska lita på att kroppen tagit hand om allt. Får se vad dom säger. Så var den sagan över.

    Känns skönt att den här tråden inte är en sån man behöver lämna pga missfall, snarare tvärtom hör jag väl ännu mer hemma här igen nu. Det har blivit en fin gemenskap där alla är välkomna och det är jag otroligt tacksam för. Jag har verkligen fått underbart stöd här nu när jag behövde det.

    Tack alla 


    Lider och sörjer verkligen med dig <3 Massa kramar till dig!

    Kan bara hålla med om det du säger om just den här tråden. Så skönt att vi alla har en sån fin gemenskap och att vi kan peppa varandra, glädjas och sörja tillsammans genom allt och inte behöva lämna varandra oavsett hur det än går för var och en av oss.
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-03-07 17:27:44 följande:

    Tack! :)<3

    Det är underbart och häftigt!

    Hur går det för dig, snart bim? Hur känns det? <3


    Är ju bim om ca 1 vecka så äl+6 idag. Har varit lite nervös och stressad över om dom onda brösten kommer den här cykeln också som jag haft de senaste cyklerna som slutat med mens. Dom har ju börjat ömma runt äl+5-7 tidigare cykler så dom borde komma nu isf. Har bara lite, lite ont i ena bröstet men lång ifrån så som det varit tidigare. Så hoppas innerligt att det inte blir så den här gången och att det såklart beror på en graviditet. Men det är bara att vänta och se :)
  • Anonym (Första)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-08 08:13:25 följande:

    Känner med dig. Är precis som du ÄL+7 idag och börjar känna av molvärken som jag alltid brukar få 6-7 dagar innan ÄL. blev deppig och känner redan att det är över.. Testade ta ett tidigt test som visade negativt. 6 dagar till BIM.. Blir så fruktansvärt arg och förtvivlad varför det inte går. Vi har ju fått barn förut. Varför varför varför går det inte nu?


    Känner igen den känslan, det sänker en direkt man får minsta lilla känning av att mensen kommer dyka upp så småningom. Iofs så har jag tänkt när det blir så att jag åtminstone är beredd på att det inte tog sig, så jag hinner sörja innan mensen ens kommit och på så sätt redan laddat om för nästa försök. Men vi får båda hålla tummarna för att det tog sig den här gången oavsett vad vi känner eller inte känner nu <3
  • Anonym (Första)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-08 11:00:31 följande:

    Ja precis. Känns som att man inte ens hinner få upp hoppet innan den sänks. Jag hoppas trots mina symtom på mens att det ska bli något den här månaden, att jag snart får se ett plus. Håller tummarna för dig med! Har du bim 15/3?<3


    Ja det är bara att hålla hoppet uppe så kanske plusset kommer snart ändå :)

    NC tycker jag ska ha bim 14/3 men jag är säker på att det blir den 15/3. Har alltid bim 14 dagar efter äl. Har du också 15/3 eller tidigare?
  • Anonym (Första)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-03-09 13:11:17 följande:

    Idag va vi inne och fick provsvaren. De visade inget avvikande vilket känns rätt jobbigt men nu har vi iaf svar på det.

    Ultraljudet idag bekräftade mindre fostervatten och visade även på att njurbäckenet va vidgat och att det börjat samlas vätska kring hjärtat. Lårbenet mötte till v 15+6 medan huvudet mätte till 14+4. Båda är i minsta laget för var jag borde befinna mig.

    Med det vi vet så tog vi ett beslut idag. Det värsta beslutet jag varit tvungen att fatta i mitt liv men känns skönt att ha tagit det nu. På måndag ska jag in och ta första tabletten för att avbryta graviditeten. Sen blir det igångsättning på onsdag nästa vecka. Känns som en evighet samtidigt som jag inte vill släppa vår lilla pojke ifrån mig. Även om det som sagt känns skönt att beslutet är taget och vi får möjlighet att börja sörja på riktigt och gå vidare.

    Jag skulle få ett återbesök om 5-6 veckor till någon av de två läkare jag träffat de senaste för att gå igenom provsvar från obduktion och lägga upp en plan för när och om jag blir gravid igen. Känns skönt ändå att få en plan för som jag kommer oroa mig nästa graviditet. Kommer inte kunna slappna av tror jag.

    De har tagit väl hand om oss och väldigt måna om att vi ska få ställa alla frågor och inga frågor är dumma. Att allt sker på våra villkor och ingen stress med att fatta några beslut och vad vi än hade bestämt hade de hjälpt oss bäst de kunnat oavsett om vi ville avbryta eller se vad naturen gör med vad vi blivit tilldelade.

    Men Glenn ska få hamna i en minneslund med andra bebisar snart. Och vi ska få gå vidare...

    Är helt förkrossad men det hade bara blivit jobbigare att skjuta på beslutet.

    Kommer nog ligga lite lågt här ett tag men kommer kanske tillbaka snart med nya krafter. Förhoppningsvis kan jag få hjälp från gravidförsäkringen med krishantering.

    Tack för allt stöd ni gett mig <3


    Fy vilket hemskt beslut att ta, lider nå otroligt med er och tänker på er. Finns säkert inga ord i världen som kan trösta just nu så jag ska inte ens försöka. Skickar massa kramar till er iaf <3
  • Anonym (Första)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-13 15:22:17 följande:

    Hade inte tänkt ta test men har känt mig så trött så tog ett.. är så chockad.. kan inte ta in det. Som vi kämpat..


    Stort grattis! <3 Du ser det kom till slut för er :)
  • Anonym (Första)

    BIM-listan

    9/12 4a (PLUS)

    20/12 babymama (PLUS)

    21/12 Håller tummarna (PLUS)

    15/3 Hopeforaplus (PLUS)

    9/4 Litehopplöst

    12/4 Första

    14/4 Babymakeing

    23/4 Minitvåan

    ?? Lillskrutten (missfall)

    ?? Barnlängtan2021 (missfall)

  • Anonym (Första)
    Anonym (Minitvåan) skrev 2021-03-21 22:49:08 följande:

    Sorry Första, antar att det inte tog sig för dig heller den här omgången?

    Får se om min mens kommer imorgon som förväntat.... Man slipper i alla fall bli överraskad av mensen vid olämpliga tillfällen när ma hat sån här järnkoll på cykeln.... Ingen risk att man råkar ha vita jeansen på sig hehe


    Nej det tog sig inte det här försöket heller, och den här gången slog det väldigt hårt så orkade inte skriva här. Men nu 1 vecka innan äl så känns det bra igen som alltid vid den här tiden på cykeln :)

    Haha ja det har du helt rätt i, går att planera livet lite iaf när man har koll på vart man är i cykeln.
  • Anonym (Första)
    hopeforaplusa skrev 2021-03-22 13:47:30 följande:

    Åh nu håller jag tummen stenhårt att det får bli eran tur!<3


    Tack! Hoppas verkligen det jag med :)
  • Anonym (Första)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-04-06 12:57:45 följande:

    Hur går det för alla?  

    Här börjar det närma sig mens tror jag. Hade väldigt oklar ÄL denna gången. 

    Är i en period när jag känner mig så trött på hela processen. Så motigt liksom och känner mig mest tjurig och deppig och tvär. Borde vara lite gladare, har ju ett embryo som väntar i frysen och för återföring så fort nästa ÄL men känns som det ändå kommer misslyckas så kan inte gläjda mig åt det heller. 

    Kanske bara är PMS ändå. 


    Här är det bim till helgen och har samma pms symptom som alltid innan mens nu mer så tror det inte vart något det här försöket heller. Men försöker ändå tänka att det kan han blivit något, man vet inte innan det är motbevisat.

    Känner väl lite samma som du att hoppet sviker en mer och mer. Jag tänker att det säkert inte kommer bli någon graviditet på 1 års försök och så blir det utredning som inte visar nått och då är det bara att fortsatta den här karusellen lång tid innan det blir nått. Jag vet att det är dumt att tänka så men när man vill något så mycket och det tar tid så gör det så ont att gå igenom alla toppar och dalar.

    Jag hoppas att allt kommer gå bra för er och att det lyckas bli en lite bebis <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu