• Soff

    Tempkurvor

    Fysio1 skrev 2021-02-11 06:36:21 följande:

    Ja, det var inget bra möte vi hade så jag var väldigt lättad över att inte behöva gå vidare. Tack, ja det känns lite lugnare och jag är väldigt tacksam för att vi har henne om det nu inte skulle lyckas med fler. Vill dock gärna ha syskon, framför allt för hennes skull


    Skönt! Jag håller tummarna för att det går bra!
  • Soff

    Har aldrig vart med om detta förut. En temp som höjs på bim men där mensen har satt igång inatt... har väl hög temp av någon helt annan anledning.. men skumt.

  • Soff
    apan95 skrev 2021-02-11 11:44:00 följande:

    Jobbigt spännande graf nu när tempen gått upp, tog dock ett negativt test från RFSU i morse så så spännande är det väll egentligen inte haha..

    vet inte om jag är äl+11 eller äl+12 då jag fick positiva test två dagar i rad, men tycker de första var mer positivt men båda klassades som lika i premom appen haha!


    Hmmm! Jag hoppas att det betyder nåt bra och det bara tar lite tid för testet att bli positivt <3 håller tummarna för det iallafall.
  • Soff
    Rumpelstiltskin skrev 2021-02-11 12:07:44 följande:

    Tydliggörande:

    Hoppas alltså att det är någon annan typ av blödning eller att kroppen inte fattat att den inte behöver mensa typ!


    Tack <3 tänkte lite så också, men tror tyvärr ändå inte det. Även om tempen är väldigt märklig. Det kom t.o.m upp på NC att ?du har hög temp? och att jag skulle skriva i om jag hade feber, var bakfull eller nåt haha. Men nåt sånt är det inte heller, så vet inte. Hade det blött lite grann och slutat så ja, men det känns precis som en vanlig mens tyvärr. Så siktar in mig på nästa försök.
  • Soff
    apan95 skrev 2021-02-11 13:38:43 följande:
    Jaaa precis hoppas också på det! Om den är hög i morgon me så kommer ja nog ta ett testa tidigt bara för att utesluta haha! <3
    Åh vad jag håller tummarna!! <3 
  • Soff
    Viola94 skrev 2021-02-11 18:57:47 följande:

    Någon som upplevt detta och är klokare än mig..?


    Hmm har ingen erfarenhet av det. Vill du skicka en bild på en normal månad, så man tydligare ser?
  • Soff

    Hmm.. skumt. Och du har registrerat positivt ÄL-test i NC? Ser inte att du gjort det nämligen. Bara dina negativa. Och du får en ordentlig temphöjning efter den förväntade ÄL-dagen? För ibland tar det ju ett litet tag tills det verkligen blivit en ordentlig höjning, men känns ju lite väl sent så som du beskriver.. hmm..


    Bekräftas din ÄL på den CD som den förväntades från början, men då efter ett långt tag, eller flyttades ÄL-dagen och bekräftades på en helt annan CD än den sa från början? 


    Viola94 skrev 2021-02-11 22:54:07 följande:

    Tack för svar! Tyvärr syns det inte i efterhand.. Men ex:


    NC indikerar på ÄL cd 16, tempen går upp cd 17 och positivt äl-test någon av dessa dagar. Men sen blir det en "klocka" ('väntar på att tempen ska stiga') och så är det fortfarande cd 26. 'Gröna dagar' skjuts därför fram hela tiden... 


    När jag loggar mens, eller ett par dagar innan, bekräftas ÄL... 


    Väldigt frustrerande, men appen säger att jag har fina tempväxlingar och fin cykel så verkar ju inte vara nåt fel.


    Viola94 skrev 2021-02-11 23:05:11 följande:


    Här kommer exempel på denna vs förra månadens. Tacksam för hjälpGlad


  • Soff

    Wow! Så tydligt! GRATTIS! 


    EMSAAN skrev 2021-02-12 09:48:53 följande:

    Min temp höll i sig imorse med.

    Våga dock inte ta ett test då jag är rädd för ett negativt eller att jag tar ut segern i förskott o de blir missfall igen.

    Käka min frukost och kolla min NC app för att se mina föregående menser. Är alltså 2 dagar sen nu så tänkte ?ÄH jag tar ett test ändå trots att det inte är morgonurin.? För att utesluta..

    Här är resultatet som dök upp efter knappt 1 minut.


  • Soff

    Hmm.. ja jag säger nog som Fysio, annorlunda med den successiva ökningen som sen håller sig väldigt stabil. Det borde vara därför som NC har problem och hitta din ÄL, eller gör det så sent så att säga. För det brukar ju vara den lite mer markanta ökningen som gör att det blir tydligt när ÄL är.  Kanske det reder sig om du bara fortsätter mäta och NC får lära känna dig bättre, men vet inte alls. Kanske du inte mäter på helt rätt sätt?! Äsch, önskar jag hade bättre att komma med. Hoppas hursom att det reder sig med tiden iallafall.  


     


    Viola94 skrev 2021-02-12 21:27:01 följande:


    Såhär ser det ut just nu, brukar se ungefär likadant ut varje cykel utom att jag har högre temp nu än vanligtvis - problemet är samma dock.. 
  • Soff
    Tryingtogetnr2 skrev 2021-02-12 22:18:45 följande:

    Min coverline ligget på 36,39 de känns högt? Har någon här lika högt?


    Min ligger på 36,53. Det är väldigt individuellt. Inga konstigheter skulle jag säga :) 
Svar på tråden Tempkurvor