• Sanlin90

    Tempkurvor

    Ja så är det! Jag hoppas inositolen ska hjälpa mig att få ägglossning även den här månaden! Har även tänkt prova maca root!
  • Sanlin90
    Phie84 skrev 2023-09-10 10:36:07 följande:
    Hur får du in pulsen på din graf? 
    Jag har gått in på custom data sen add your own data sen går man in p apple health och lägger till den :)
  • Sanlin90

    Börjar fundera på om jag 1. Ens haft ägglossning eller 2. Om den isf va cd 19 för jag har verkligen noll menskänningar och jag har loggat pms humör 19-20 de men sen har det varit relativt lungt och jag blir alltid helt galen, skriker, gråter och får panikångest dagen innan mens, är ju på äl+14 idag isf.

  • Sanlin90
    Ja, jag började få lite lättare mensvärk nu under em/kväll så den kanske kommer imorgon helt enkelt :)
  • Sanlin90
    Symetrical skrev 2023-09-12 06:41:37 följande:
    Jag är faktiskt inte alls övertygad om att du haft äl. Vet att jag tidigare skrev att du nog behöver komma upp i 36,9-37 för att det skall vara säkert att äl varit, eftersom du ju haft många tempar runt 36,6 även innan äl. Man ser ju också att du haft det denna cykel, vilka du förvisso dicardat. Minns du anledningen till det?

    Ja, jag var sjuk och hade feber därför har jag uteslutit dom, hade dom temparna på morgonen och sedan bara ökade dom under dagen så hade allmänt hög temp, osäker dock om blödningen jag hade skulle reggas som mens, jag bytte inositolsort och doserade fel och då kom blödningen efter några dagar men om jag tar bort den har jag haft otroligt jämn temp på inositol mot vad jag alltid haft tidigare! 


    idag har jag en hel del mensvärk så är relativt säker att jag kommer få mens idag, hade även det humöret jag skrivit om tidigare (ledsen skriker ångest) igår som jag brukar ha dagen innan en ?riktig? mens. 


    sätter in hur det ser ut om jag tar bort blödningen (den kom typ cykeldag 16 därför tror jag absolut inte det va en mens utan en reaktion på fel mångd inositol. 

  • Sanlin90



    Har uppdaterat med information jag varit för slö för att lägga in men tror ni äl KAN ha varit cd 33 och jag hade högre temp innan av okänd orsak? Har sovit lite halvdant till och från och tror jag gjorde det just då för jag va så taggad på att jag trodde jag skulle ha äl så vaknade mycket för jag va typ övertaggad, vet dock inte om det är orsaken för förhöjd temp. 


    idag har jag haft en hel del molvärk på förmiddagen som sedan lansig och sen har kommit och gått lite mildare.

  • Sanlin90

    Jag tror inte heller den varit nu eftersom jag inte får varesig det ena eller andra, jag har tyvärr ingen kurva att jämnföra med men jag tror jag brukar få lite högre temp en bit in i varje cykel utan att det är ägglossning bara att den här gången var tempen mycket högre än den brukar vara överlag, vet inte om jag haft något vajsing i kroppen nu ett tag eller om jag har nyuppkommna bekymmer men jag har haft MYCKET molvärk till och från sedan den trodde jag hade ägglossnkng men igårkväll börja det göra mycket ont när jag kissar och jag blöder ur urinröret vid varje toalettbesök så jag misstänker antingen en uvi jag gått med ett tag eller en njursten som inte vill lossna i urinröret. 


    annars vet jag inte varför min temp verkar öka lite mitt i utan ägglossning. 

  • Sanlin90

    Fick pencillin mot uvi.

    ingen idé att gå till någon läkare med något som rör fertiliteten dom gör inget mer än skriver ut provera för jag är överviktig. 

  • Sanlin90
    Cashili33 skrev 2023-09-17 05:02:52 följande:

    Bra att du får behandla UVI. Jättesynd att vården är så trångsynt , för provera löser inte hormonella problem eller obalanser. 


    hade du testat metformin? 


    Ja jag har metformin nu har även fått börja med en som heter rybelsus som smgör att jag inte får i mig så mycket mat. 


    har en fundering nu med, jag är förkyld men idag sköt mig temp upp till 37,21 och jag hade lite molvärk igår och ont i brösten som kommer och går sedan igår, tog panodil på morgonen men tempen går inte ner, tänkte först om det berodde på feber men då borde ju något hänt efter panodilen tänker jag, ska jag utesluta tempen? Jag känner mig inte febrig. Ska man passa på att ligga idag och imorgon för säkerhetskull?

  • Sanlin90

    Jag valde att sluta med alla extra tillskott för att försöka framkalla ägglossning, tog inositol och macaroot och ska även sluta tempa annat än med min klocka som jag sätter på insidan av handleden på kvällen.
    Jag orkar inte försöka så jag blir helt tokig mer utan ska satsa på att gå ner i vikt, jag äter en ny medicin mot min typ 2 diabetes som heter rybelsus (samma som ozempic) och har idag ökat dosen men gick ner 4 kg på infasningsdosen och sen på tisdag kommer jag åka på utredningsdag inför gastric bypass och kommer efter 3 mån proppsa på att väntetiden är för lång och då kräva annat sjukhus däf det går fortare. 

  • Sanlin90



    Jag har ju gett upp hoppet och kör bara temp med klockan men enligt den hade jag ägglossning för 6 dagar sedan, jag tror ju det är i princip omöjligt men visst, tempen har gått som en jojjo innan med den och cd 38-42 va jag sjuk så kanske därför tempen va hög men nu har den legat stabilt högre, enligt apple appen ca 0,5-0,70 över baslinjen den själv satt ut. 


    Jag tänker att jag märker om det kommer någon mens, tror inte jag kommer testa förrän om 2 v om den inte kommer. 

Svar på tråden Tempkurvor