• Sanlin90
    Maymom skrev 2023-07-18 22:56:57 följande:
    Tror inte du ska hålla på och plocka bort tempar och laborera själv. Då är det klart apparna visar konstigt och olika.

    Mät helt vanligt. Testa tips om inositol eller munkpeppar som du tänkt. Fokusera på att gå ner i vikt som du tänkt. kanske satsa lite extra på viktnedgången under några månader nu och släppa babyverkstaden, det är jobbigt att fokusera mycket på äl och ev symptom, lägg den energin och tiden på träning. 

    Jag kom åt fel knapp det va inte meningen! 


    ja jag har börjat försöka promenera mer och gör lite enklare övningar som får upp flåset men det är svårt att få in några aktivare promenader med en snart 3 åring som vägrar åka vagn :/ dock har jag lånat ett gåband av min morbror, bara svårt det där med att orka när dottern somnat, sambon jobbar så han åker 9 och kommer hem 19 och jag är arbetslös just nu och dottern har sommarlov så energin bara är slut hela tiden :( 
    tänkte dock börja gå en stund dom tre dagar hon är på fsk sen igen.
    försöker även äta nyttigare men det blir istället svårt pga att ekonomin inte är på topp nu när jag är arbetslös och vi har en selektiv ätare, lätt att skylla på att man inte bara orkar fixa något annat till sig själv :/
    men jag jobbar på det, jobbar även på min attityd, det är så lätt att komma med inställningen att det är tråkigt och då blir det ju oxå tråkigt.

  • Sanlin90

    Hon har en springcykel hon vägrar använda haha, det är en bestämd tjej vi har fått!
    Ja viktväktarna har jag funderat på, jag vet ju att jag kan laga annat till mig eller snarare annat till dottern då hon nästan bara äter pasta, jag har börjat dricka viktminskningsshakes till frukost, jag äter sällan frukost men vet att en början är att få i mig det med sen när dottern börjar fsk igen är min tanke att dricka shake till lunch med iaf när hon är där sen försöka äta någon nyttigare middag, jag gick ju ner 30 kg för många år sedan men sen gick jag upp allt igen och när jag träffade min sambo gick jag ner 20 kg så jag kan ju bara jag vill jag har bara blivit så lat!

  • Sanlin90
    Syskonförsök skrev 2023-07-19 09:47:17 följande:

    Men du tar temp samma tid varje dag? Och har sovit minst fyra timmar i sträck sam tar temp innan du går upp? Så de inte är därför de skiljer så mycket?


    Japp det stämmer
  • Sanlin90

    Ja jag hadde äggvite flytningsr igen i tre dagar innan den sköt upp så mycket men Idag dippa ju tempen igen så det lär inte varit ägglossning nu heller.

  • Sanlin90

    Till 36,38 så det var ett rejält hopp men jag sov med fläkt och utan täcke så kanske gjorde någon liten del om än väldigt liten dock har jag fruktansvärt ont i mitt ena bröst så något hormonellt har inträffat iaf

  • Sanlin90

    Tror jag kan ha listat ut varför mina tempar varierar så mycket, jag tempade först oralt då blev det 36,27 sen provade jag den gamla termometern och tempade vaginalt och då va det 36,60 så jag misstänker att det beror på att jag snarkar och sover med öppen mun så kommer börja tempa vaginalt nu.

  • Sanlin90


    Såhär ser det ut enligt nc när jag inte uteslutit något utom dom temparna som faktist ska inte hela förra cykelns loggar
Svar på tråden Tempkurvor