Inlägg från: Rumpelstiltskin |Visa alla inlägg
  • Rumpelstiltskin

    Tempkurvor

    Har postat i en annan tråd men slänger in frågan här också. Hur tolkar ni denna graf? Tog ett nästintill positivt äl test på CD20, svagare på eftermiddagen CD20 och negativt på CD22. Vet inte om äl kanske uteblivit igen?

  • Rumpelstiltskin
    Cattisl skrev 2020-12-29 05:25:27 följande:

    Det ser inte ut som om din temp stigit som den bör vid äl... vad tog du för äl test? Jag har tagit både stickor och digitala och stickor kan för mig se positiva ut flera dagar, när de är negativa på digitala test, så stickor litar jag inte på.


    Jag kör med RFSUs stickor. Fick stegring i tempen ett par dagar efter att jag postade inlägget sist, men en dipp idag så blir ändå inte riktigt klok på detta. Trodde det skulle kännas som att man hade mer koll när man tempade, jösses så fel jag hade haha..

    I nuläget ser kurvan ut såhär (men jag fattar ändå inget) :

  • Rumpelstiltskin

    Då var jag tillbaka här igen.. min kurva beter sig knäppt. Jag är rädd att ägglossning kom på tok för sent denna månad. Hur tolkar ni denna graf?

    Jag tog ett (nästan) positivt äl test på CD20, men jag tolkar grafen som att det kanske inte blev någon ägglossning på CD20, och att ägglossning kanske skedde vid CD27/28 istället - då temperaturen stiger mer? Slutade med äl test efter CD22 så vet inte om jag fick en stegring efter det tyvärr.

    Hur tolkar ni det?

  • Rumpelstiltskin
    Tryingtogetnr2 skrev 2021-02-09 13:26:20 följande:

    Är nykomling inom nc men när kommer dendära mitten strecket upp där de står eran bastemp? Den man gärna ska hålla sig över efter äl


    Tror det dök upp efter kanske en halv cykel för mig!
  • Rumpelstiltskin

    Min cykel är lite skev denna gång. Är uppe på CD 29 och har ännu inte haft ägglossning, vad jag kan se. Hade positiva äl-test i cirka en vecka men de är nu negativa. Min temp har hållit sig ganska nära linjen hela cykeln och nu menar NC att ägglossning har varit - trots att jag inte varit mig över linjen mer än 2 dagar och det var en otroligt liten höjning. Hur tolkar ni detta? Min teori är att äl inte alls skett.

  • Rumpelstiltskin
    EMSAAN skrev 2021-02-10 08:56:51 följande:

    Min temp spelar mig ett spel? Idag beräknades mensen men ingen skymt av den alls. Min temp öka idag. Vad tror ni?


    Kanske dags att ta ett test!
  • Rumpelstiltskin
    Tryingtogetnr2 skrev 2021-02-11 10:08:00 följande:

    Varför är de ett rött streck frpb igår till idag? Är ny på detta :/


    Strecket är rött när NC bedömer att man är i den fertila fasen. Det kommer bli grönt när NC bedömer att du inte är fertil längre.
  • Rumpelstiltskin
    Soff skrev 2021-02-11 09:13:33 följande:

    Har aldrig vart med om detta förut. En temp som höjs på bim men där mensen har satt igång inatt... har väl hög temp av någon helt annan anledning.. men skumt.


    Håller fortfarande tummarna för dig! Hoppas så att det är din tur nu.
  • Rumpelstiltskin
    Rumpelstiltskin skrev 2021-02-11 12:05:29 följande:

    Håller fortfarande tummarna för dig! Hoppas så att det är din tur nu.


    Tydliggörande:

    Hoppas alltså att det är någon annan typ av blödning eller att kroppen inte fattat att den inte behöver mensa typ!
  • Rumpelstiltskin
    EMSAAN skrev 2021-02-12 09:48:53 följande:

    Min temp höll i sig imorse med.

    Våga dock inte ta ett test då jag är rädd för ett negativt eller att jag tar ut segern i förskott o de blir missfall igen.

    Käka min frukost och kolla min NC app för att se mina föregående menser. Är alltså 2 dagar sen nu så tänkte ?ÄH jag tar ett test ändå trots att det inte är morgonurin.? För att utesluta..

    Här är resultatet som dök upp efter knappt 1 minut.


    MEN ÅH, vad roligt!! Grattis!!!
Svar på tråden Tempkurvor