Inlägg från: Anonym (Älskar!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Älskar!)

    Tjejer som tycker att kukar är äckliga??

    Jag; kvinna 40+. Jag har alltid varit oerhört "fascinerad" av mäns kukar, tydligen redan när jag var yngre än 4-5 år (har inga egna minnen)

    Jag ÄLSKAR ett specifikt utseende på kuken, främst ett stort och tydligt ollon, då blir jag verkligen otroligt kåt enbart visuellt av kuken.

    Eftersom jag även alltid har haft en väldigt stark sexdrift, så slutar det alltid med att, trots att jag sagt nej till sex så vet en del män hur de ska övertala mig, för förr el senare kan jag inte längre hålla fingrarna (och munnen) borta från deras kuk...

    Jag älskar verkligen att ge avsugningar, leka med kuken på alla tänkbara sätt & vis, och bara det gör mig själv ännu mer upphetsad, liksom att jag naturligtvis märker hur upphetsad mannen blir av vad det JAG kan göra för honom, ge honom (även om jag givetvis vill ha något tillbaka också från mannen, i gengäld ) och den känslan förstärker min egen kåthet ännu mer.

    Så TS, nej den här kvinnan ogillar eller äcklas verkligen INTE av "snoppar", bara om den luktar illa/är lite dåligt tvättad

    Tyvärr (för männen!) så har jag ett oerhört bra luktsinne, som är lika känsligt som det är bra. Så luktar kuken "otvättat" så avbryter jag det roliga, för då mår jag ändå bara illa och tappar all lust.

    Men det tycks vara svårt att träffa en man som jag kan hålla fingrarna borta från, speciellt då männen alltid blir helt galna i tanken på att jag älskar oralsex (får INGEN man någonsin en avsugning av en kvinna eller?) & kan ge dom en "deep throat" (och ibland kan de även få spruta i munnen/ner i halsen) och det innebär att jag ibland har känt mig utnyttjad, då jag egentligen inte alls ville ha sex från början...

    Men mannen har tjatat & gnällt tills jag gett efter (men att gnälla som en jävla mansbebis är enbart avtändande!) & jag har svårt att känna efter om jag faktiskt VILL ge dom det de vill ha, om jag ens VILL röra deras kuk..,

    För i den situationen blir oftast min egen sexdrift, alla mina starka, intensiva känslor känslor + hormonerna starkare än förnuftets röst... Skulle det dessutom vara vid "rätt" tid i månaden... ja då känns det som jag skulle kunna hoppa på vilken man som helst och i stort sett våldta honom

    Men visst.. det slutar ju alltid med att jag gör det männen så gärna vill, utan att direkt känna mig hotad/tvingad till att göra det.

    Men ibland känns det bara som de har utnyttjat tillfället, och mig! för att få en snabb avsugning och sedan tack & adjö!

    Och jag som trodde vi dejtade...

    Nej, har gett upp hoppet nu om att hitta en seriös & ärlig man och kommer hellre att leva i celibat resten av livet och minnas alla kukar istället för att hålla på med nya.

    För jag är trött på att bli sårad & sviken, dumpad som värdelösa sopor, då jag tydligen bara dög till sex/ONS/en avsugning.

    Och ghosta någon när man är 40+? Hur många SEKUNDER tar det att skriva ett sista sms/meddelande? Snälla! Ge mig en NORMAL man som har ett uns moral & samvete!

    För oavsett vem jag väljer, går t ex aldrig efter utseendet (men det borde jag kanske ha gjort! Då hade jag åtminstone fått lite sex med någon riktigt snygg & sexig man!), utan förhoppningsvis det vi VERKADE ha gemensamt (för de ljög ju bara om allt, som vanligt) & om vi har personkemi IRL...

    Det enda jag har lärt mig är att alla män alltid ljuger om allting, de kan säga & göra i princip vad som helst bara för ett ONS!

Svar på tråden Tjejer som tycker att kukar är äckliga??