• Anonym (blommorochbin)

    Tjejer som tycker att kukar är äckliga??

    Känner att jag bara måste starta en tråd om detta, vill gärna höra både vad ni andra (heterosexuella) tjejer tycker och känner, men skulle även vara intressant att höra åsikter och tankar från killar :)
    Ber om ursäkt i förväg för ett långt inlägg, men tycker detta är så roligt att diskutera. Om du inte orkar läsa allt gör inte det då, i stället för att gnälla på att det är "en hel novell" eller liknande ;)
     
    Har haft den här diskussionen både med min partner och vänner, och iaf dom jag har pratat med håller med mig, nu har jag ju visserligen inte pratat med alla jag känner förstås.
    Jag har läst trådar på olika forum, där tjejer som säger sig vara heterosexuella inte är så förtjust i snoppar. Flera tjejer som sagt att dom är attraherade av och tänder på killar, men inte själva kuken. Till och med tjejer som är i ett förhållande som säger att dom vill ha sex med sin kille och tycker det är skönt, men dom blir äcklade av kuken och vill helst inte se och ta på den och absolut inte suga av honom. Att dom "vill kräkas bara av tanken på att suga". För mig är det här helt obegripligt haha? Särskilt när det handlar om ens partner som man älskar, då tycker jag att det är ännu märkligare.

    Visst, alla är vi olika och alla är ju inte som mig när det gäller det här, jag och min pojkvän har varit tillsammans i lite mer än 6 år nu och vi har varit sambos i ungefär 4,5 år av dessa 6 år. Så vi har ju ändå varit tillsammans ganska länge, jag fyller 24 år i Augusti och han fyller 29 år i Oktober. Så jag var ju väldigt ung när jag och han träffades, var bara 17 år (skulle fylla 18 samma år) när vi blev tillsammans :) Så vi har vart tsm "länge för att vara unga".
    Inte för att det kanske är super relevant vilken ålder vi är i när det gäller det här? Men trots att vi varit tillsammans i flera år, så är jag likadan vad gäller intimitet mot/med honom som jag var i början av vårat förhållande. Dels så har vi fortfarande sex ganska ofta, i genomsnitt har vi väl sex varannan dag just nu. Men givetvis flera dagar på raken ofta också.

    Givetvis har det vart perioder där det kanske gått några dagar emellan, men det är sällsynt skulle jag ändå säga. En dag emellen kan det däremot vara rätt ofta som sagt. Sen har jag varit sjuk & blivit opererad och vi har även varit gravida och jag gjorde då en sen abort av medicinska skäl, då kunde jag inte ha sex på en gång efteråt...och när jag satt i spiral var det ju 1 eller 2 veckor man inte skulle ha sex på. Men då är det ju undantagsfall av en anledning. Även förstås om han varit bortrest exempelvis men det säger ju sig självt då. Vissa tycker att vi har mkt sex för att ha vart tsm länge, men jag blir chockad när folk tycker att en gång i veckan är mycket haha :) Har hört par som varit tillsammans flera år, precis som mig och min grabb, som fått frågan om hur ofta dom har sex och dom säger "minst 1 gång  i veckan" och folk reagerar med "det är ju ändå ganska ofta för att ha varit tsm flera år!". Säger absolut inte att det är onormalt när par har sex 1 gång i veckan, men jag tycker absolut inte att det är MYCKET som vissa verkar tycka? Och jag blir helt chockad när folk säger att dom inte haft sex med sin partner på en månad/flera månader trots att dom bor tillsammans eller kan träffas när dom vill (en annan sak om någon har distansförhållande givetvis), är man fortf kär då om man inte har lust till sin partner??

    Första åren hade vi sex flera gånger om dagen, genomsnitt 2 ggr/dag men många gånger mer än så, det händer fortfarande med 2 ggr på en dag men inte som i början, återigen det går i perioder och skiljer sig från vecka till vecka. Men vi har fortfarnade lika bra & skönt sex och jag är lika attraherad av han som alltid :)
    Något som hänt oss ofta senaste tiden, är att vi lägger oss svintrötta och somnar på sekunden...sen vaknar vi samtidigt mitt i natten, och vi båda är typ halv vakna under hela tiden. Men han lägger sig bakom mig & börjar pussa på mig och jag känner att han trycker sig mot mig, och helt plötsligt blir vi båda kåta som djur? Jag kan ju inte känna hur han känner, men vi har förstås pratat om det haha, o jag märker ju hur han andas väldigt tungt & är helt stenhård och nästan skakig. Ni vet när man är så jävla kåt att man inte vet vart man ska ta vägen, det bara pulserar därnere o i hela kroppen o man börjar nästan grina haha...känns som att man ska sprängas. Så vi bara sliter av varann underkläderna i princip, och när han kommer in i mig så är det så skönt att jag nästan skriker rakt ut & vet inte hur jag ska hantera det nästan haha...men härligt är det :) 
    Känner att jag spårar ut lite nu haha, men iaf, när det kommer till hans kuk då xD Jag älskar ju den, om möjligt kanske mer än vad han själv gör? ;) Jag tar på den jämnt, så fort han har stånd så kan jag inte låta bli att tafsa, det bara kliar i fingrarna xD Och det är inte bara när vi ska ha sex, utan även när vi ligger och myser bara. Tycker det är så härligt att smeka på den och hålla i den hahah <3 åhh...

    När vi ligger i soffan och kollar film eller serie så brukar jag ofta ligga och klia han på pungen, tar både eget initiativ ofta men han brukar även ta av sig och vill att jag ska göra det haha (han vet att jag blir glad och tycker om det). Pussar ofta på den (hans kuk) och ger komplimanger som "vad fin han är" "den är helt perfekt" eller hur skön den är osv...och jag ser att han blir glad varje gång. Men jag menar ju det verkligen. Behöver jag ens nämna att jag älskar att suga av honom? Får ut mycket av det själv också eftersom jag älskar det, även fast han får den fysiska njutningen av det så blir ju jag såklart upphetsad av det, när vi inte kunnat ha sex (som precis efter aborten & första tiden efter jag satt in spiral) så har jag ändå sugit av honom tills han kommer, med glädje :) Blir helt varm i kroppen bara av att skriva om det här haha!

    Så för mig är helt ofattbart hur en tjej som blir attraherad av män kan bli äcklad av mannens penis? Och abolut inte vill ta på den och mår illa av att suga av killen/tanken av att göra det. Jag tänker också att om man vänder på det, och killen hade tyckt/sagt samma sak om tjejen, exempelvis att hennes fitta/bröst är äckliga och att han mår illa av tanken på att ta/se på den eller dom. Hur hade det känts? Jag hade blivit super ledsen, hade inte tyckt att det var kul att ha sex med min kille om han hade äcklats av min kropp...sen kan jag också tänka att är verkligen tjejerna som finner kukar så äckliga (även kuken som tillhör deras pojkvän) verkligen attraherade av män? Givetvis så är attraktion mer än ett könsorgan, men det är ju ändå en stor del av just det sexuella.
    Sen har jag även hört tjejer säga att kukar inte kan vara fina utan att dom är fula (xD), håller absolut INTE med. Visst nu älskar jag ju min pojkvän så då blir det ju ännu starkare, men jag tycker genuint att hans penis är fin. Tycker hans stånd är helt underbart, perfekt storlek, perfekt form, perfekt förhud (haha), sååå skön...blir kåt bara av att tänka på den <3 

    I andra forum så har jag sett fler tjejer som tycker och känner precis som mig , och då har jag sett killar kommentera tillbaka "åh lyllo din pojkvän, han ska vara glad, min tjej vill inte ens ta på mig därnere" och andra liknande kommentarer. Att deras tjej vägrar suga av dom osv.

    Därför skulle det vara intressant att höra från fler killar, vad säger ni om det här? Hur har ni upplevt tjejers inställning till detta, hur är eran flickvän vad gäller det här om ni har tjej? :)
    Och framförallt ni andra tjejer! Vad säger NI om det här, håller ni med mig, eller är ni en av dom tjejer som verkar ha "snoppfobi" haha??
    Tycker detta är ett så roligt ämne att diskutera, men det går ju inte att diskutera med alla man stöter på direkt haha! :)

    Tänkte först inte vara anonym, är öppen när det gäller sex och sex snack, skäms inte över sånt. Men eftersom att jag blev ganska detaljerad och personlig (var inte planen haha, men gillar sex snack) så väljer jag att vara anonym av respekt mot min kille, han vet inte om att jag skriver detta inlägg :)

  • Svar på tråden Tjejer som tycker att kukar är äckliga??
  • Anonym (Hannah)

    Hej! Jo tycker kukar är äckliga. Även fast jag är hetero. Vill helst inte suga eller så :/

  • Anonym (D)

    Ja jag tycker bara tanken på att suga är äcklande. Känner mig helt seriöst fysiskt illamående vid tanken och skulle nog kunna kräkas om jag tänkte på det mer än flyktigt. Att se eller höra någon suga i t.ex porr är direkt avtändande och framkallar spykänslor hos mig.

    Att titta på en penis gör ingenting för mig. Blir inte avtänd men inte heller tänd. Det kan vara hett att titta ner när han är i mig men inte mer än så. Inte heller att ta på den gör något för mig, slipper gärna.

  • MammAmma

    Jag håller med dig TS, finner det väldigt märkligt. Jag skulle aldrig ha sex med en kille som finner mitt kön motbjudande. En person med dessa åsikter och känslor har antagligen även en massa andra hämningar gällande sex, så vi vore totalt inkompatibla ändå.

  • Anonym (Kukis)

    Jag är av samma åsikt som ts, tycker det är märkligt att vissa tjejer kan tycka ens egna partners kuk är äcklig. Om jag skulle tycka det skulle jag knappast vilja ha sex öht :/

    Tycker en hård fin kuk är upphetsande och jag vill gärna ge njutning åt partnern oralt.

  • Anonym (Kvinna 41)

    Jag älskar min killes kuk och älskar att både ta på den och suga. Jag suger typ varje gång vi har sex (undantaget om vi bara har tid för en kort snabbis) men jag tar sällan sperman i munnen för den gillar jag inte. Jag gissar att de tjejer som tycker kukar är äckliga är tjejer som är asexuella och inte njuter av sex utan mer ser det som ett nödvändigt ont. 

  • Anonym (Jackie)

    Jag äcklas absolut inte av kukar om de sitter på någon jag är attraherad av och har aldrig haft några problem med att beröra kuken i samband med sex . Eller med att suga, så länge det inte är en partner som försöker trycka ned den i halsen på mig, just det gillar jag inte.

    Däremot blir jag inte särskilt upphetsad av att se en kuk i sig även om den sitter på någon jag är attraherad av utan tycker det är mycket mer upphetsande och spännande  att se hela mannen naken. Att titta på könsorganen under själva samlaget när jag ha sex  kan jag tycka är upphetsande ibland, men jag blir inte upphetsad av te.x dickpics, även om kuken i fråga sitter på någon jag är attraherad av. Tänder som sagt rent visuellt mer på att se hela  den nakna manskroppen än att se just kuken.

    Jag tycker att könsorgan, oavsett om vi pratar om min fitta eller hans kuk vare sig är vackra eller fula i sig. Jag kan visserligen bli upphetsad vid tanken på hans kuk, men då handlar det om hur den känns att ha i fittan, inte om hur den ser ut.

    Jag skulle inte vilja ha sex och ännu mindre ett förhållande med en kille som äcklades av min fitta och inte ens klarade av att ta på den, däremot behöver han absolut inte tycka att fittan i sig är vacker. Jag skulle snarare tycka att det var freaky och rentav lite avtändande att ha en partner som återkommande tjatade om hur vacker min fitta var.

    För mig är som sagt könsorgan i sig vare sig vackra eller fula, vitsen med könsorgan  för  mig är liksom inte hur de ser ut utan deras funktion och vad de kan göra med varandra.

    Ja, så ser jag på saken.

  • Anonym (Håller med)

    Jag tycker det är tragiskt att det finns såpass många kvinnor som är så otroligt hämmade när det kommer till sex. De tycker kukar är äckliga, vill inte suga, vill inte bli slickade, tycker sperma är äckligt. Kan inte tänka sig att experimentera och ha roligt. Berättar inte vad de njuter av och gillar. Har aldrig onanerat för det är äckligt. Får inte orgasm men vill inte testa saker för att få det. Låter så otroligt trist. Sex är ju så härligt och underbart :)

  • Anonym (Håller med)
    MammAmma skrev 2020-06-28 22:19:50 följande:

    Jag håller med dig TS, finner det väldigt märkligt. Jag skulle aldrig ha sex med en kille som finner mitt kön motbjudande. En person med dessa åsikter och känslor har antagligen även en massa andra hämningar gällande sex, så vi vore totalt inkompatibla ändå.


    Håller med, de är troligtvis hämmade och njuter inte av sex
  • Anonym (Håller med)
    Anonym (Kvinna 41) skrev 2020-06-28 22:28:16 följande:

    Jag älskar min killes kuk och älskar att både ta på den och suga. Jag suger typ varje gång vi har sex (undantaget om vi bara har tid för en kort snabbis) men jag tar sällan sperman i munnen för den gillar jag inte. Jag gissar att de tjejer som tycker kukar är äckliga är tjejer som är asexuella och inte njuter av sex utan mer ser det som ett nödvändigt ont. 


    Tror som du, de har inget intresse av sex
  • Anonym (Jjj)

    Ja, jag tycker det. Jag fattar inte hur man kan älska att suga kuk. Det finns andra sätt att få sin partner att njuta.

    Tyck vad ni vill om mig, men oavsett hur ren man än är så äcklar det mig att folk vill slicka och suga med nåt man pissar med.

Svar på tråden Tjejer som tycker att kukar är äckliga??