Inlägg från: Anonym (Jjj) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jjj)

    Tjejer som tycker att kukar är äckliga??

    Ja, jag tycker det. Jag fattar inte hur man kan älska att suga kuk. Det finns andra sätt att få sin partner att njuta.

    Tyck vad ni vill om mig, men oavsett hur ren man än är så äcklar det mig att folk vill slicka och suga med nåt man pissar med.

  • Anonym (Jjj)
    Anonym (Håller med) skrev 2020-06-28 22:43:55 följande:

    Jag tycker det är tragiskt att det finns såpass många kvinnor som är så otroligt hämmade när det kommer till sex. De tycker kukar är äckliga, vill inte suga, vill inte bli slickade, tycker sperma är äckligt. Kan inte tänka sig att experimentera och ha roligt. Berättar inte vad de njuter av och gillar. Har aldrig onanerat för det är äckligt. Får inte orgasm men vill inte testa saker för att få det. Låter så otroligt trist. Sex är ju så härligt och underbart :)


    Jag älskar sex, har vart ihop med min kille i 20 år. Får alltid orgasm. Men gillar verkligen inte sperma eller kukar. Tycker mer att det är sorgligt att du är så dömande och utgår enbart från dig och att alla andra som inte är som du är på ett eller annat sätt.
  • Anonym (Jjj)
    Anonym (Jackie) skrev 2020-06-28 23:38:19 följande:

    Men vad menar du egentligen när du skriver att du inte gillar kukar?

    Att inte vilja ge oralsex är väl en sak, det finns det många av bägge könen som inte vill och som du är inne på finns det ofta många andra sätt att få sin partner att njuta.

    Men därifrån till att skriva att man inte gillar kukar?!

    Det får du nog finna dig i att andra reagerar på även om jag håller med om att det är onödigt att döma ut någon enbart för att den inte gillar att ge eller få oralsex.

    Det ÄR faktiskt ganska märkligt att som heterosexuell sexälskande kvinna i ett långvarigt förhållande  påstå att man "inte gillar kukar"

    Man behöver inte tycka att de är vackra eller så, men att uttrycka sig på det sättet du gör att man inte gillar kukar?

    Vore det okej för dig om din man uttryckte sig på samma sätt och sa att han inte gillade fittor?


    Jag uttrycker mig inte så framför honom. Det är en privat åsikt och nu kom frågan upp.

    Jag blir inte äcklad av den om jag säger så, bara när det kommer till att ha den i munnen. Jag tar ju på den såklart.

    Som nån annan skrev så blir jag illamående av bara tanken att suga. Jag har även gjort det som yngre en gång och även tre ggr på min sambo. Vi har det faktist väldigt bra ihop och trivs med varann.

    Vi hade sex senast i kväll.

    Jag är bi och skulle aldrig vilja skicka en fitta heller. Men samma där, äcklas inte av dom.

    Jag har väl rätt till mina känslor eller? Jag KÄNNER så. Det funkar utan detta. Sambon har skickat mig ett par ggr, han älskar det och får göra det. Men jag känner mig obekväm eftersom jag känner som jag gör.
  • Anonym (Jjj)
    Anonym (Håller med) skrev 2020-06-29 00:04:03 följande:

    Din kille har alltså fått oralsex tre ggr på 20 år och har fått slicka dig ett par ggr. Du tycker kukar och sperma är äckligt. Låter som ett rejält trist och hämmat sexliv. Han skulle garanterat kunna döda för en avsugning :)


    Ja det är väl lite synd om honom, men jag vet att han älskar mig så pass mycket att han kan leva utan det. Det låter kanske osannolikt i dina ögon men han har ingen anledning att vara otrogen, inte jag heller.

    Vi är typ enda paret av barnens vänner som fortfarande är ihop och har kul tillsammans. Dom lär ha sugit och slickat varann så det står härliga till. Vi är ute och dansar, reser, har liknande intressen och är med varann jämt, utan att tröttna. Tjafs kan väl hända men bråkar aldrig.
  • Anonym (Jjj)
    Anonym (Jackie) skrev 2020-06-29 00:10:05 följande:

    Det är väl fullkomligt självklart att du har rätt till dina känslor.

    Likaså är det fullkomligt självklart att om du inte vill ge oralsex så ska du inte ge oralsex.

    Det är INTE det jag kritiserar.

    Jag tycker bara att du borde tänka på hur du formulerar dig.

    Av det du berättar handlar det alltså om att du inte vill ge oralsex.

    Det är ju något HELT annat än att "inte gilla kukar" vilket du faktiskt ordagrannt skrev.

    "Jag gillar inte att suga" eller "jag gillar inte att ge oralsex på någon oavsett kön" är en helt annan sak att skriva  än att som du först formulerade det : säga att man inte gillar kukar .

    För mig vore det två diametralt olika saker om en partner sa "jag gillar inte att slicka" och "jag gillar inte fittor". Jag har haft förhållanden med män som vare sig gillade att ge eller få oralex och vi har haft ett utmärkt sexliv ändå. Det finns ju så mycket annat att njuta av.

    Men jag skulle däremot aldrig kunna tänka mig att ha ett förhållande med en man som sa eller skrev att han "inte gillade fittor". eftersom jag inte alls skulle tolka det som att han bara inte gillar att slicka. Det i sig skulle jag som sagt inte ha några större problem med, jag kan ha ett bra sexliv utan att få oralsex.  Men  jag tolkar som sagt inte alls meningen "jag gillar inte fittor" som att personen som säger det helt enkelt inte gillar att slicka utan som att han helt enkelt inte gillar fittor och kanske till och med äcklas av dem. Och en sådan partner vill jag inte ha.

    Att man inte vill beröra en viss kroppsdel med munnen är inte alls liktydigt med att man inte gillar kroppsdelen eller äcklas av den, och därför är det helt enkelt bättre att formulera sig  tydligare och tala om att det är just oralsex man inte tycker om så att det inte blir något utrymme för missförstånd.


    Det låter verkligen som att du har hängt upp dig på detta. Varför då? Om jag nu verkligen äcklades av kukar och fittor? Och inte ens ville ta i dom.

    Nu äcklas jag inte av det men det är inte så att jag direkt njuter av det.

    Jag vet att jag är ovanlig och önskade att jag kunde släppa känslan.

    Vi brukar kolla på porrfilm ihop. På tjejer som håller på med sig själva. För att han blir så kåt av det, det gör mig kåt. Dock blir han kåt av mig med. vi behöver inte porren för att ha bli upphetsade. Men mer jag i så fall.

    Låt oss då ha ett trist sexliv, eller att jag skulle äcklas av kukar. Vad gör det? Nu är det inte så illa, men det skulle ju få vara det.

    Jag äcklas ju verkligen inte av min sambo. Jag älskar honom. Och då tänker du att jag ska älska heeela honom. App app!!!

    Vi har det väldigt bra ihop. På riktigt.
  • Anonym (Jjj)

    I eftermiddags hade vi sjukt bra och skönt sex, utan porr!

  • Anonym (Jjj)

    Jag dömer inte er som älskar att ha kukar i munnen. Acceptera då oss som inte gör det. Ni behöver inte oroa er för att det går runt en massa stackars män som inte får uppleva det mesta fantastiska som finns. Jag kanske inte ens hade vart speciellt bra på att suga?? Alla är inte det heller. Det finns så mkt mer i ett förhållande och sexliv än bara detta. Då tycker jag att ni låter rätt ytliga i så fall som inte kan förstå eller som nån skrev att han skulle göra vad som helst för avsugning.

    Som om alla vore likadana.

  • Anonym (Jjj)

    Och sen teorin att vi som inte gillar det heller inte gillar sex eller orgasmer. Jag har onanerat i hela mitt liv. Men inte så ofta under vårt förhållande. Har hellre sex. Vi tar lika mkt initiativ till det, och det har aldrig hänt att vi haft sex utan att man får en orgasm.

    Jag ser inte på samma sätt som ni gör. Som jag skrev spelar det ingen roll hur ren könen är. Dom är inte speciellt vackra eller trevliga för det. Inga problem att ta kuken med händerna eller ha den i mig, det älskar jag. Men ja, jag är väl känslig eller nåt helt enkelt. Och tycker att Kiss och annat som kommer ur dom är mindre trevliga och hör inte hemma i munnen. Oavsett renlighet.

  • Anonym (Jjj)
    Anonym (Jackie) skrev 2020-06-29 00:40:07 följande:

    Tror du på riktigt att jag är ensam om att tycka att "jag gillar inte kukar" är ett väldigt märkligt sätt att tala om att man inte vill ha oralsex? Eller att det är en dum och olycklig formulering eftersom den bäddar för missförstånd? Skulle tro att de flesta tolkar meningen ungefär som jag gjorde och knappast som det du egentligen menade:  "personen äcklas inte av kukar och har inga problem med att ta på dem men vill helt enkelt bara  inte ha dem i munnen"

    Nej, du är inte ett dugg ovanlig för att du inte vill ge eller få oralsex, det är ganska vanligt och inget fel. Vet inte för vilken gång i ordningen jag skriver det nu: Man kan självklart ha ett bra sexliv ändå.

    Det enda som gör dig ovanlig är att du inte verkar fatta att "jag inte gillar kukar" är ett väldigt märkligt val av formulering om det man vill säga helt enkelt är att man inte gillar oralsex.

    Du påstår att jag har hängt upp mig men själv verkar du ha svårt att ta in att det inte är det faktum att du inte gillar oralsex jag reagerar på, det verkar inte spela någon roll hur tydlig jag än är på den punkten. Blandar du ihop mig med andra i tråden eller?

    Bara det att du verkar förvänta dig att jag ska komma med någon floskel om att älskar man någon så älskar man alla sxuella handlingar med den personen, inklusive oralsex.

    Hate to dissapoint you, men något sådant  kommer jag aldrig att skriva. Själv skulle jag aldrig ha analsex hur mycket jag än älskade någon, vare sig det handlade om att låta mig penetreras eller om att slicka en man i anus. Jag har testat bägge sakerna och tyckte inte alls om det.  Antar att det du känner för oralsex påminner om det jag känner för analsex, så jag tycker inte alls  det är konstigt att du kan älska någon utan att vilja ta hans kuk i munnen eller ha hans tunga mellan benen.


    Ja jag kanske använder fel ord då.

    Om man verkligen äcklades av kukar så borde man väl inte vilja ha vanligt sex heller.
Svar på tråden Tjejer som tycker att kukar är äckliga??