Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Padirac skrev 2021-06-05 21:09:49 följande:
    Hahaah... det är för skönt... de som inte håller med dig har Sglasögon.. hahahaha.. 

    sen klagas det på att du anklagas för att sprida desinformamtion och jämförs med SDhögern... ta mig tusan nu läggs korten på bordet... du skriver altså politiserade inlägg, det är därför de inte kan bemötas med saklighet och argument. Sånt funkar väl inte på vinbaren Skål 

    Jag har förresten ytterligare ett land förutom Österrike och Ungern där medborgarna borde skämmas för sitt lands nazistika sympatier före och under andra världskriget. Om du gissar på Finland så gissar du rätt   
    Nej att mina inlägg bemöts med saklighet eller argument, det hoppet har jag gett upp sedan länge i denna tråd. 

    Ja, jag tycker fortfarande att det är osmakligt att jag jämförs med SD, bara för att jag inte hyllar Sveriges handhavande av pandemin. Och jag tycker även att det är löjligt med anklagelserna om desinformation. 

    Vad då politiserande inlägg? Jag gissar vilt här, men tror inte att du har så mycket emot S-regeringen, eftersom du stött deras strategi i denna tråd. Det är kanske inte heller någon överraskning för dig, att jag inte är sosse. 

    Vet inte riktigt vad din kommentar om länder med nazisympatier har att göra med ämnet för denna tråd. Kan gärna diskutera nazister, men inte i denna tråd.
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2021-06-05 21:10:57 följande:
    Jag har ju redan redogjort för dessa frågors svar tidigare i tråden - men du trodde kanske att dessa svar var en politisk manifestation och inte en lagtext
    Så först redogör du för svar, och sedan ställer du frågor beträffande detta ... Det är ju märkligt men jag ska inte försöka mig på att ställa någon amatördiagnos på detta underliga beteende. 
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2021-06-05 21:12:22 följande:
    De som inte klarar av att få sina skämt nedplockade utan att grina är mest tråkiga Solig
    Ett sarkastiskt skämt rapporterades, och det förstods inte av vissa. Skämtet förklarades, och de som fortsätter att tjata om detta i evigheter, är så tråkiga att klockorna stannar. Släpp detta nu. Det upphörde att vara rolig eller intressant för flera timmar sedan. 
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Agera) skrev 2021-06-05 23:29:23 följande:
    Den här tråden handlar om regeringens dåliga handhavande av pandemin. Inte om dina behov.

    Ja, det finns relevant kritik. Väldigt mycket relevant kritik. Denna klarar du inte att bemöta och ägnar dig istället åt mängder av irrelevanta side stories.
    Denna tråd vimlar av irrelevanta side stories. Ett kritiskt inlägg citeras, och så kommer det diverse insinueringar och babbel om andra trådar om populism, höger extremism, nazism osv, och paralleller med språkbruket i populistiska trådar för 10 år sedan. Väldigt spännande och relevant ... INTE ... eller skriver man något negativt om Tegnell, kommer babbel om gamla trådar som rackat ner på Greta T, och alla möjliga konstiga paralleller dras. 
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2021-06-05 23:54:46 följande:
    Kanske en yrkesskada - ja inte det jag gör utan att du finner det märkligt då
    Underlig kommentar, med tanke på att du inte vet något om vad jag jobbar med. Men helt i linje med dina övriga kommentarer som inte heller är så verklighetsförankrade. 
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2021-06-05 23:53:15 följande:
    Aha... så du menar om man inte är kritisk mot S-regeringen strategi så gillar man S-regeringen? Då menar jag att du politiserar hanteringen av pandemin.

    Själv har jag återkommande pekat på att den politiserade kritiken bortser från verkligheten i fråga om förvaltning och lagar.   Hur kan du får detta till ett politiskt ställningstagande?

    Jag har faktiskt enbart sett denna typ av politisering bland de finner det osmakligt att jämföras med. 

    Du får naturligtvis sätta en politiskt etikett på att inte politisera pandemihanteringen - jag sätter en politisk etikett på politiseringen.  

    Väl mött 
    Återkom gärna när du lärt dig att skriva fullständiga meningar, så det är tydligt vad du menar. Förstår inte din 5e mening. 
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2021-06-06 00:19:22 följande:
    Glöm inte allt svammel om Sglasögon - tråden har fel topic och ligger i fel delforum

    Rätt topic är 'Vi som är kritiska mot socialdemokratin och använder pandemin och Tegnell för att racka ned på regeringen' - delforum då.. ja... det är inet så svårt att hitta

    andra relevanta side stories är personers längd, mobbing av tråddeltagare, skammande om ett icke existerande historiskt nazisamröre och sarkasmer om än det ena än det andra - och sist men inte minst: alla konstiga paralleller med politiskt ettiketterande av de som inte stödjer dessa relevanta side stories
    Relevanta side stories om personers längd?
    Sorry men förstår inte detta svammel.
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2021-06-06 00:20:46 följande:
    Då återkommer jag direkt 

    Jag har faktiskt enbart sett denna typ av politisering bland de du finner det osmakligt att jämföras med. 
    Varför påpekar du detta flera gånger? Försöker du återigen antyda att jag är högerextremist? 
  • FuckGoggleAskMe
    AndreaBD skrev 2021-06-07 14:43:09 följande:
    Pandemilagen bryter uppenbarligen mot grundlagen. 

    www.2000tv.se/artiklar/

    och mot dem mänskliga rättigheterna. Så hur kommer vi runt det? Vill man verkligen kasta bort såna säkerhetsåtgärder mot diktatur och barbari? Senast gång något land (i Västeuropa) gjorde det fick de Hitler. 

    Förresten, jag har sagt det förut, men du var nog inte med i debatten då - Tysklands grundlag är väldigt lik den svenska. Enda skillnaden är att man har byggt in undantag där.  Det står nämligen att man får bryta mot det när det är nödvändigt och dessutom måste det vara skäligt. Det är lite lurigt, men det är ett sätt. Därför FÅR Tyskland ha lockdown, och Sverige får inte. 
    Sällan sett så mycket dravel som via den länken ... och du anklagar andra för desinformation! Pandemilagen bryter inte alls mot grundlag eller mänskliga rättigheter, vilket skitsnack!
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin