• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    FDFMGA skrev 2021-02-11 08:42:29 följande:

    Du kanske ska börja klocka inläggen.

    Det finns det en annan skribent på Familjeliv som brukar göra - hen kan t ex ange hur många timmar och minuter det dröjde innan hen fick svar av Familjelivs av S avlönade partiarbetare.

    Själv beklagar jag att hen aldrig svarar på mina upprepade frågor om när det där hangarfartyget hen profeterade skulle byggas och sjösättas till Donald Trumps ära och i hans namn kommer i sjön.

    Alla sätt är bra utom de tråkiga, som min gamla mormor brukade säga


    Det skulle vara ett av de tråkiga.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-02-13 12:39:58 följande:

    Tänkte jag tar några och fråga, men vad har detta med COVID-19 och göra?

    Är det nått du kan utveckla för jag är direkt osäker på vad vi ska svara på i dina inlägg som har med COVID-19 och göra.

    Kan du berätta vad, så vi vet vad vi ska diskutera om COVID-19 i dina inlägg?


    Ja, du verkar mycket osäker (både på dig själv och topic), vilket vi ser att du främst tar ut på kvinnor i flertalet trådar. Men det är inget du behöver elaborera. Just det framgår nämligen tydligt. En av de få gånger det går att referera till tydlighet i dina inlägg.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-02-13 13:03:17 följande:

    Ja, jag är osäker på vad dina inlägg betyder för COVID-19, är det nått du kan elaborera så vi andra också får reda på vad det har med COVID-19.

    För just nu ser det inte ut som nått av det handlar om COVID-19.

    Så jag är perplexerad över detta och frågar, men svaret är att det har inget COVID-19 och göra eller har du en förklaring?


    Vilken del av "Det är inte givande på något plan att diskutera pandemins handhavande med dig, eftersom du brister i samtliga förutsättningar för en sådan diskussion" skulle du behöva ytterligare och riktade förklaringar om?
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-02-13 15:02:50 följande:

    Handlar det inte mer om att försöka visa sig duktig för FDF och Padirac? Det är ju alltid något de sagt som han sedan - i sin egen särpräglade stil - upprepar in absurdum. De är hela hans faktabas! Faktum är att det finns all anledning att tro att de "fackfolk" som tidigare var på tapeten de facto är FDF och Padirac. 

    Egentligen ska man väl tycka synd om, men efter åratal av detta så gör jag inte det. Däremot är det förstås helt obegripligt att det finns de som vill hålla sådant där om ryggen.

    Yuck. 




    Det är kanske lite mindre att "brottas med" där än "på teve".
  • pyssel
    klyban skrev 2021-02-13 16:57:17 följande:

    Men vad har du för kritik om COVID-19 du har?

    Undrar då detta aldrig återfinns i dina inlägg.

    FDF, padirac och ett par till vi diskuterar sakligt och ifrån våra saker vi är intresserade.

    Samtliga av dessa har noll problem att säga till mig om nått är fel om nått om COVID-19.

    Om man påpekar de få gånger du skriver ens nått om COVID-19 och om nått är fel, så blir du upprörd av fakta och ingen förstår varför.

    Vad har detta nått med COVID-19 och göra, vet inte riktigt hur jag ska klara av att följa ämnet med det du skriver där.

    Kan du formulera om dig, så jag vet vad detta har med COVID-19  och göra?


    "Vi diskuterar sakligt"? *Frust* Madre de dios, den självbilden har sannerligen polerats upp av några som fullständigt tappat koncepterna i den här tråden. Men njut så länge det varar

    "nått är fel om nått om COVID-19" Ja, oerhört mkt är fel av det du skriver. Vad bra att du inte längre har några problem med att erkänna det. Det är ju inte att säga till dig som någon endaste har problem med, det är i mottagandet det brister. Du blir ju så upprörd över fakta och att dina felaktigheter exponeras.

    Ska jag "ha kritik om COVID-19" nu också? Hur menar du att det skulle rå på smittan? Men jag kan ju prova om ohälsan i tråden tiger still av det: "Jag har kritik om nått med att COVID-19 ville fastna med nått på min hand när jag tog i en kundvagn, fast jag sa vad faktan var att jag höll ut och inte pilla i ansiktet. Men vi alla som va där gick kritiskt hårt mot COVID-19 och tvätta med tvål tills vi nått nått med konsensus. Fast jag är fortfarande kritisk mot att viruset va där och betedde sig opportunistiskt. Det är nått med nazism med detta."
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-02-13 18:25:09 följande:

    Padirac måste vara väldigt stolt över sin protégé! 


  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-02-14 10:22:30 följande:

    Du och Påven Johanna känner er trakasserade av en person.

    Efter vad jag har förstått är konflikten mångårig och det är betydligt mer troligt att den bottnar i skilda åsikter än i skilda kön.

    Jag har sett några exempel på sexism i den är tråden - men då enbart från det man lite slarvigt kan kalla "kritikerna" - har du några exempel på sexism eller kvinnoförakt från de man lite slarvigt skulle kunna kalla icke-kritikerna?


    Förföljelsen är mångårig. Är det för att klyban får en föraktfull respons på sina trakasserier och trådförstörelse du envisas med att ständigt kalla den enbart "konflikten"?
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2021-02-17 16:20:50 följande:

    24,1% ökning av konstaterade fall förra veckan jämfört med veckan innan i Stockholm. 


    Oroväckande! "Tur" att en viss herre garderat sig med prat om en ev tredje våg - Den här gången!
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin