Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Pope Joan II skrev 2021-06-04 13:21:35 följande:

    Tegnell tror inte att Sverige kommer att drabbas av en fjärde våg. 

    Han förnekar sig inte, kan man säga. 


    Han trodde ju inte på en trejde våg heller så....Flört

    Ska man räkna ihop alla grodor han kläckt ur sig sen början av pandemin har man nog underlag för en hel parodi, en mörk sådan. Att en sån inkompetent människa får sitta kvar är ofattbart.
  • Anonym (man)
    klyban skrev 2021-06-04 13:24:06 följande:

    Du glömmer av din saklighet nu och vad som är, och kommer du ihåg att de inte hade samma hand tilldelat sig?
    Sånt har stor betydelse ofta, det är väl bara Portugal som jag kommer på som verkligen gjort det konstigt.


     


    Ja, vi vet att vi sjunker i dödsligan.
    Kola överdödligheten i Europa/EU, så finns svaret redan där för dig och hur effektiva vi är i Sverige på begränsa smittan.
    Då vi ser hur det är när man inte lyckas, du vet facit.


    Komiskt nog vet vi alla hur många det har dödat i Sverige, men diskutera hur man ska lösa denna fråga är du inte intresserad av ens och med tidigare erfarenheter med dig.


    Du kommer inte en millimeter med känsloargumentation och nått vi redan avhandlat och är underförstått och självklart i vart enda inlägg vi skriver som är sakliga.
    Men du aktiv vägrar komma ihåg detta(Sicken tur att jag kommer ihåg och kan påminna dig.), och ingen vet varför, för inget du säger ändrar nått på den punkten.


     


    Vi har ingen flockimmunitetsstrategi.
    Vi har inget ministerstyre.
    Två banala faktan som aldrig ändrar sig har vi lärt oss.


    Yada yada yada... en massa snack och flummiga teorier , i slutändan är det resultat som räknas och vi kan nog alla se skillnaden i resultat med all önskvärd tydlighet.
  • Anonym (man)
    FDFMGA skrev 2021-06-08 13:33:58 följande:
    Tja, jag såg att Andrea länkade till en konspirationssajt igår, något hon förstås bett om ursäkt för.

    Annars är det väl ett favorittema bland konspirationsteoretiker att regeringarna är nickedockor som styrs av familjen Rothschild med flera. Ja, med undantag för USA under Trump och länder som Ungern.

    Till och med Familjelivs moderatorer ska visst vara styrda av kommunister och sionister i en ohelig allians enligt somliga.

    www.flashback.org/t1820754

    Själv tror jag att somliga skulle må bättre av ett hederligt jobb än av att år efter år ägna sitt åt att propagera för en annan ordning.
    Tja, i Sverige har de ju varit nickedockor som dansat efter FoHM galenskaper och resultatet blev ju därefter. När idioter följer andra idioter så blir ju resultatet sällan mindre idiotiskt Flört

    Trump och USA är nog dåliga exempel på undantag, de lyckades inte heller så bra. Norge, Danmark och Finland är nog bättre exempel.

    Själv tror jag det måste vara något väldigt fel nånstans när man lyckas göra om ett sånt episkt fiasko till en "framgång". Lite verklighetsförankring skadar nog inte.
  • Anonym (man)
    FDFMGA skrev 2021-06-08 22:43:28 följande:

    Mm, det har väl knappast undgått någon som läst den här tråden att du och några andra anser att de som sitter i regeringen är idioter, liksom de som jobbar på FHM.

    Jag har en annan uppfattning om vilka som är idioter.

    Detsamma gäller för övrigt verklighetsförankringen.
    Tja, är det inte så det brukar går till? Om någon gör ett extraordinärt dåligt jobb som gränsar till idioti så är det ju naturligt att anta att personerna är just idioter? Eller gör du det motsatta och antar att de är jättesmarta som misslyckades så katastrofalt?

    Jo jag har förstått att du har en annan uppfattning, du verkar även ha en annan uppfattning av som är ett fiasko och var som är en framgång... men iof så hänger det kanske ihop.
  • Anonym (man)
    klyban skrev 2021-06-29 20:20:22 följande:
    Papegojor flyger med en klapp i ryggen, och det är nära sanningen med COVID-19 och våran excellenta hantering.
    Papegojor har ju en tendens att repetera saker andra säger utan att själv förstå vad de säger... och det är väldigt likt det man ser vissa göra i denna trådDrömmer
  • Anonym (man)
    klyban skrev 2021-06-30 14:57:32 följande:
    Sett papegojor äta frön, men vaccin nä.
    Tja, varför ska folk öht vaccinera sig när allt är frid och fröjd i Sverige, det räcker ju med att bara hålla avstånd och tvätta händerna så är ju allt klappat och klart?

    Dessutom har det ju gått så oerhört bra för oss enligt vissa, knappt så vi haft någon smittspridning öht, och alla döda är ju bara såna som hade dött ändå, fan ska vi med vaccin till Drömmer
  • Anonym (man)
    klyban skrev 2021-06-30 17:25:56 följande:

    Försöker du igen berätta att du inte vet vad vad den Svenska strategin är?
    Du får skriva en ny fråga, och denna gången glöm inte av saker om pandemier, vaccin och rekommendationer.


    Nej, jag påpekar bara allt du och övriga corona nationalister hela tiden hävdat.

    1) FHOM rekommendationer är boten på allt och räcker gott och väl. Så vafan ska vi med vaccin till? Det räcker väl med att bara tvätta händerna och hålla avstånd.

    2) Smittspridningen i Sverige är närmast obefintlig och alla dödsfall är ju bara såna som hade dött ändå, knappt relaterat till covid alls... ja vafan ska vi med vaccin till då?, det gör ju varken till eller från, det räcker med att tvätta händerna och hålla avstånd så är det klart.

    Samtliga corona nationalister borde leva som de lär och vägra vaccinera sig, annars är det ju ren hyckleri som motsäger allt man kläckt ur sig i denna tråd.
  • Anonym (man)
    FDFMGA skrev 2021-06-30 17:26:44 följande:
    Här utgår du nog från dig och dina behov. Det är många av oss övriga som kanske inte vill hålla avstånd till andra resten av livet.

    Dessutiom är ju vaccinet tillsammans med sommaren orsaken till att smittspridningen minskar så kraftigt.

    Men min empiriska erfarenhet säger mig att sommaren följs av höst och då kommer det att vara oerhört viktigt att så många som möjligt är vaccinerade.
    Jaha, men enligt er så ju covid bara en av många virus som fladdrar runt i världen inget speciellt alls, så varför vaccinera sig mot covid, det är väl bara suga i sig som man gör med alla andra "förkylningar" under vinter och höst eller?

    Snacka om att motsäga sig själv Drömmer
  • Anonym (man)
    klyban skrev 2021-06-30 17:53:42 följande:

    Du är för osaklig, finns inget att bemöta ens pga det.


    Så lite punkter för dig att förhålla dig istället, och som inte går ignorera ens.


     


    Rekommendationerna och den Svenska strategin är till för att hålla nere spridning(ej radera), och även samtidigt tänka på alla i samhället och inte bara de med virus.
    Och den strategin arbetar med tanken att det blir en flockimmunitet i andra änden och 2-3-4 år senare.(Och här får man göra tillägget att det är inte om den förutsättningslösa diskussion Mika och Tegnell hade om en snabb en, utan faktumet att så fungerar pandemier historiskt, och låtsas om att det inte är så funkar inte.)
    Så vi vet om att pandemier håller på längre, och här kommer vaccineringen in och ska snabba upp denna flockimmuniteten och genom att inte bli sjuk de närmaste åren.
    Och med tanke på den Amerikanska studien och att B-celler(/(minnesceller) utvecklas mycket bra, betyder att vaccin kommer dra ned tiden och om studien går upprepa och bevisa dess påstående.


    Tja, vi vet ju alla att du inte riktigt fattar vad saklig och fakta betyder så när du säger att jag är osaklig så vet jag att jag är på rätt spår och tar det som en komplimang Skål
  • Anonym (man)
    klyban skrev 2021-06-30 17:55:33 följande:
    Ingen vet vad du pratar om ens, än mindre vad som motsäger nått.
    Du vet alltså inte vad du påstått i en tråd du skrivit flitigt i?
    Ja minnet kan vara kort när det passar....
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin