• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    FDFMGA skrev 2021-01-15 23:47:20 följande:

    Det tror jag inte. Under de år jag varit aktiv på FL så har det alltid funnits personer som upplevt att modereringen en tendentiös.

    Min uppfattning är att det kan vara lite nyckfull men att vissa gör en stor sak att av de får inlägg borttagna eller att de blir avstängda medan andra inte gör det.


    Var ser du att jag "gjort en stor sak" av den tendentiösa modereringen?
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-01-16 00:18:13 följande:

    Har jag verkligen påstått att du har gjort det, visserligen är jag trött men jag har för mig att jag skrev "vissa" - sen kan jag inte avgöra om du ska känna dig som en del av "vissa" eller inte.


    Däremot har jag börjat göra en "stor sak" av att äcklet igen citerar mig med något gutturalt när jag kommenterar ditt inlägg, men han låter dig gå fri utan frågor om COVID-19.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-01-16 10:11:25 följande:

    .

    FDF skriver om COVID-19 extremt ofta i jämförelse, varför du sällan gör är det ingen som ens vet.

    Varför inte börja diskutera COVID-19 på en saklig grund?


    Jag frågade dig om du kunde leverera det du ylar om munskydd och Peru. Det kunde du inte.

    Jag har diskuterat viruset och saker som berör det, men den diskussionen hackar du genast sönder med oväsentligheter och felaktigheter, dvs allt annat än fakta. Du har inget att lära mig på området, inga intressanta tankar, kan inte föra en diskussion, varför det är helt utan värde att diskutera pandemin med dig. Så då brukar jag lämna Covid-19 för ett tag, för du kommer med knasiga haranger som inte stämmer oavsett om jag skriver om viruset eller inte.

    Men icke lämnar du. Skriver jag med någon annan, om något du inte ens är intresserad av, även då är du tvungen att citera precis ALLT jag skriver. Det är obehagligt, sjukt och för allas skull - Varför lämnar du mig inte ifred? Är du en sån här jävla blodigel där ute också?

    Nu vet jag att du kommer citera mig ändå och inget du kommer skriva kommer ha med det du citerat att göra, heller inte svara ja på att lämna mig ifred och kommer inte vara intressant, klokt eller av något som helst värde.
  • pyssel
    klyban skrev 2021-01-16 13:52:58 följande:

    Massiv munskyddsanvändning utan resultat som påvisar det funkar speciellt bra.

    Och Peru bevisar den enda delen av solfjädern i forskningen.

    Och vi kan blanda in hur många parametrar som helst, och ändå fungerar inte munskydden i Peru av någon anledning.

    Mest komiska är att ni inte kommer med något land som lyckats med munskydd.

    Kan det vara så illa att det inte ens finns?

    DU är rätt besatt av mig i detta inlägget, du du du du du, kanske du skulle pröva vara saklig istället?


    Det blev precis som jag förutspådde och på varenda punkt.

    Nu ber jag dig vänligt en gång till, eftersom du själv är övertydlig med att du varken förstår mina inlägg eller att de ger dig något: Kan och kommer du att lämna mig ifred nu?
  • pyssel
    Anonym (realist) skrev 2021-01-17 11:13:40 följande:

    Här var föresten källan på att Tegnell bygger sina "vetenskapliga" åsikter på youtubern och Qanon sympatisören Cummins:

    omni.se/tegnell-hanvisade-till-ifragasatt-youtubedebattor/a/VqRBP4

    Avgå


    Vi har ju sett genom hela tråden hur det helt okritiskt gödslas med "Fast Tegnell sa..." som något motargument till precis allt annat vetenskapligt underlag och givetvis alla andra åsikter.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-17 12:02:58 följande:

    FoHMs strategi bygger på WHOs riktlinjer - är detta någonting ni förnekar?


    "Bygger på", ja jag hade nog också använt det uttrycket om jag var väldigt välvilligt inställd och diplomatisk till hur Fohm har förhållit sig till en del av WHO:s rekommendationer.
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-01-18 13:35:17 följande:

    Så det är redaktörer som skriver ledare.

    Där ser man - kjritikerfklustrets forskning slår hål på myt efter myt.

    Tummen upp!


    För info: Ja det gör även dessa. Politiska redaktören, liksom den Tf redaktören, på Expressens ledarredaktion är även ledarskribenter. Oavsett får vi väl utgå från att ledarredaktionen står bakom sin egen osignerade ledare. (Innan du gapskrattar för högt och rättar andra i värsta klybanstajl.)
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-01-18 14:55:12 följande:

    Det är förstås gott och väl att du ställer upp för dina åsiktsfränder, men det är mer pregnant med formuleringen ledarskribent än redaktör.Jag menar som ovan, det vill säga att den som skrivit ledaren knappast har yrkestiteln redaktör.

    Men föralldel, jag kan erkänna att det var en småaktig anmärkning, förmodligen var jag påverkad av bebbenickets spetsförskningsresultat och lite femårig till min karaktär.


    Försök du med den räddningen, du har ju "aldrig fel". Men visst, det var säkert småaktigt men mest felaktigt. En osignerad ledare får vi ju utgå från att ledarredaktören definitivt står bakom och tar emot dina ev hänvändelser, liksom "tidningen Expressen", då det är just tidningens åsikt en osignerad ledare uttrycker, är skriven av ledarredaktionen och utan vidare specifikation. Varesig du får korrekt info från ett bebbenick eller oss andra är det så det ligger till.
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2021-01-18 15:47:26 följande:

    Men jag ser det närmast som en styrka att kunna se sina egna fel - oavsett om man blir uppmärksammad på dem eller om man kommer på dem själv.


    Jag ska vara observant på när du skrider till verket :)
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin