Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    FDFMGA skrev 2021-01-05 22:01:21 följande:

    Och den dystra utvecklingen inom EU/UK fortsätter. Nu ligger dödligheten i hela området på 0,895 promille, jämfört med Sveriges 0,887 promille.

    Skillnaden kan tyckas vara liten, men i människoliv räknat innebär det att 4.000 personer hade fått leva vidare om EU/UK hade haft lika låg dödlighet i covid-19 som Sverige.


    Nu ligger Sverige på plats 15 i Europa för dödlighet i förhållande till folkmängd (om man räknar bort plutteländer som San Mariano, Andorra och Liechtenstein). Inte hedrande! Då har jag inte krånglat till det med Schengen, EU etc.
    Det går alltså bättre i Rumänien, Luxemburg, Polen, Estland, Lettland, Litauen, Portugal, Österrike, Nederländerna, Danmark, Cypern, Finland, Malta, Grekland, Slovakien, Irland, Tyskland, Albanien, Serbien, Island, Norge. 
  • FuckGoggleAskMe
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-05 22:33:03 följande:
    Nu ligger Sverige på plats 15 i Europa för dödlighet i förhållande till folkmängd (om man räknar bort plutteländer som San Mariano, Andorra och Liechtenstein). Inte hedrande! Då har jag inte krånglat till det med Schengen, EU etc.
    Det går alltså bättre i Rumänien, Luxemburg, Polen, Estland, Lettland, Litauen, Portugal, Österrike, Nederländerna, Danmark, Cypern, Finland, Malta, Grekland, Slovakien, Irland, Tyskland, Albanien, Serbien, Island, Norge. 
    Plus några pluttländer till som jag räknade bort.
  • FuckGoggleAskMe
    pyssel skrev 2021-01-05 22:33:20 följande:
    Fan vad löjlig du är. Du tål verkligen aldrig någon av dina salvor i retur. Är det någon gång man kan prata om "manlig negativitet", så är det nu.

    Men nu är det en stackare i tråden som har ropat på dig för allians med böner och smicker i femton inlägg när "FDF", säkert tillfälligt, tröttnade på de förvirrade och förtvivlade ropen. Hjälp honom, du har ju så stor empati.
    Det finns groupies av båda könen här ...
  • FuckGoggleAskMe
    Padirac skrev 2021-01-05 22:23:05 följande:
    Sen när blev det främlingsfientligt att presentera fakta om vem som sade vad vid vilken tidpunkt? 

    Det här är väl möjligen fientligt ...
    FuckGoggleAskMe skrev 2021-01-05 22:01:16 följande:
    Ja? Det är väl bra, så länge man inte kopplar bort hjärnan samtidigt. 
    Ja, nu borde jag väl också idiotförklara vissa personer genom att skriva något förklarande om sammanhang när något skrivs, till svar på vad etc, men jag ids inte. Jag litar på att du och Ella. förstår ändå. 
    Och ja, jag tycker det är bra att öppna sina hjärtan och släppa in flyktingar, men sen måste man sköta det smart, vilket tyvärr inte Steffe med fränder klarat av. Men det är en annan diskussion. 
  • FuckGoggleAskMe
    FDFMGA skrev 2021-01-05 22:39:24 följande:
    Ja, vi ligger lite bättre till än snittet för EU/UK sett till dödlighet i covid-19 - eller mer korrekt lite mindre illa till.

    I
    14 länder har värre statistik än Sverige, 21 länder har bättre statistik. Så kan man också se det. 
  • FuckGoggleAskMe
    Pope Joan II skrev 2021-01-05 22:48:08 följande:
    Du kan ju omöjligt ha sett eller bemödat dig om att läsa de många inlägg riktade enbart till mig rörande statsministerns och andra regerings- och myndighetspersoners ageranden - eller varför väljer du att se Ella med punkten som den enda "måltavlan" som det "hackas" på?
    Ja otur att han missade dom, och dessutom såg han tyvärr inte alla de inlägg där jag blev idiotförklarad eller märkt som högerextremist, eller de inlägg där ...
    Kanske dax för honom för nya glasögon? För det kan ju inte vara så att påhopp uppmärksammas enbart där skribenten håller med honom?
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2021-01-06 09:36:49 följande:

    Dock vet vi alla att vi låg 8 i världen innan, och nu ligger 15:e i EU/UK.
    Så har du verkligen gjort matte när det blev så fel och att Sverige skulle vara sämst.

    Gör det du säger till andra, göt matten först, så slipper det bli så pinsamt för dig när det visar sig bara vara desinformation och så lätt att avvisa då det du säger inte ens stämmer och så enkelt kolla upp.


    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-06 08:34:48 följande:
    Jag tror pyssel vet mycket bättre än du vad pyssel avser köpa.

    Det är något märkligt med vänsterklustret som hela tiden ska tala om för andra vilka åsikter de har, vad de pratar om på vinbaren, m.m m.m. Varför frågar ni inte istället?

    15e I Europa var det (inte EU/UK) med 21 länder där det går bättre. Pluttstaterna ej medräknade. Inte direkt något att vara stolt över. 


  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2021-01-07 19:57:33 följande:

    Jag kommer troligtvis upprepa mig i all evighet så länge fakta inte tas in och har inget emot detta och upprepa fakta.
    Så enkelt är det, men stora frågan är varför det är så viktigt att få det fel och ge oss desinformation.


    Anonym (man) skrev 2021-01-07 14:38:52 följande:
    Det är lite av klybans signum att repetera sig om och om igen. Det är hans sätt att slippa besvara frågor sakligt. Om man frågar honom varför han förut tyckte att Sveriges strategi var flockimmunitet och nu påstår att det aldrig varit det så besvarar han det bara med att återigen repetera att Sveriges strategi aldrig varit flockimmunitet Tomte

    Ja, Sverige har ju varit långsam i allt sen första början, ändra lagar är ju bara ett av många många exempel. Men nationalistkåren är ju inte intresserade av lösningar, de nöjer sig med att beskriva vilka hinder som finns/funnits.

    Japp, men att medge det är ju att medge att man har ett ansvar för de val man gjort och därmed även ett ansvar för vårt episka fiasko. Det är ju inte direkt ovanligt att när saker går käpprätt åt helvete så vill ju helt plötsligt ingen minnas att de har haft något som helst med saken att göra, och helt plötsligt minns man inte heller det man sagt och säger raka motsatsen till det man sagt tidigare. Det har vi ju goda exempel på här i tråden angående "flockimmunitet".

    Japp, att kalla råd som är valfria att följa eller skita i precis som man själv känner för kan ju absolut inte kallas för en strategi. Det är bara ren idioti och vi ser nu konsekvenserna av det.

    Fakta behövs repeteras, speciellt när den lättförstådda Tegnell & co upprepat strategin hundratals gånger.

    Och ja, jag kommer repetera fakta så länge det inte sitter, och jag älskar det för fakta är det enda som funkar inte åsikter utan grund eller att man msåte glömma av en massa saker.


    Har du aldrig insett att
    1 - folk får anfall av att du låter som en repig grammofonskiva som upprepar sig
    2 - det mesta av det du upprepar vet folk redan sedan evigheter, även om de kanske tolkar vissa saker annorlunda än du
    3 - en del av det du upprepar som fakta, håller folk inte med om. Att du upprepar detta får dom inte att byta uppfattning.                    
    4 - ingen uppskattar dina upprepningar utan det får dig bara att verka löjlig och ingen tar dig eller vad du skriver på allvar.
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Proctor) skrev 2021-01-07 22:22:40 följande:
    Haha, det mesta som klyban skriver är ju helt uppåt väggarna fel.

    Hen tolkar att vi inte har nåt ministerstyre som att regeringen inte ansvarar för någonting. Jag förstår att man kan tro det om man studerar Löfvén - det sämsta möjliga exemplet.

    Klyban tror vidare att FHMs uttalade strategi är densamma som deras verkliga strategi, vilket är helt makalöst att inte genomskåda.

    Klyban tror att vi har landsting.

    Klyban tror att regeringen är folkvald, men kanske har henn fattat att hen hade fel.
    Ja fel är ju bara förnamnet ... 
    I ett pedagogiskt försök kopierar jag nedan text från regeringen.se.
    Men det hjälper väl inte ...
    Och landsfaderns handlingar ska enbart dömas efter om det spreds smitta just då eller inte, hjälp!

    Nej, nu sticker jag till vinbaren!

    I Sverige finns cirka 220 andra statliga myndigheter och statliga bolag som lyder under regeringen och är sorterade under de olika departementen. Deras uppgift är att praktiskt genomföra de beslut som riksdag och regering har fattat.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin