• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    FDFMGA skrev 2021-01-09 15:01:07 följande:

    Jag tycker språk och språktolkning är intressant.

    Jag läste ett av dina svar till klyban där du använde "även" och kom fram till att jag inte skulle ha kunnat använda även i detta sammanhang - men så kom jag även fram till att min fundering var fullständigt irrelevant för tråden.

    Ska jag förklara "varse" måste jag bli en del av konfliktens periferi igen - och min avsikt är att  försöka hålla mig borta från den.


    Kort men underbar/-t/
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-09 15:06:16 följande:

    Det kan vara så att det är just detta du kallar för trakasserier


    För den som inte läst det som är av "föga intresse" för honom själv ter det sig ju uppenbarligen så. När jag ber crazy lämna mig ifred, lämnar allt okommenterat i en månad så fortsätter det ändå. Obehagligt att du krokar arm med en man som ofta trakasserar kvinnliga nick här på forumet där flera har bett honom ignorera deras inlägg (till andra) när det stått klart att det varken går att diskutera eller slippa förvrängningarna.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-09 15:11:40 följande:

    Om du tycker att ett fördummat omhändertagande är samma sak som att inte hoppa på karavanen av hackade och personliga påhopp... så.. ja.. visst verkar du tycka att det är en gåta , jag tror dig då du skriver det.


    Du hoppar ju istället på karavanen av, för det mesta, en-man-showen av trakasserier
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-09 15:16:54 följande:

    På ett öppet forum kan ju allt kommenteras av vem som helst.  Om du tycker att kroka arm med är samma sak som att inte hoppa på karavanen av hackade och personliga påhopp... så.. ja.. visst 


    Jag ser ju vad du aktivt krokar arm med, fast du gärna vill hävda vad det är vad du motsätter dig som står ut. Mkt obehagligt ur ett kvinnligt perspektiv, och ur ett idealiskt perspektiv, även ett mänskligt.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-09 15:25:20 följande:

    Jag känner inte till er gemensamma historia - men jag är inte den enda i den här tråden som noterat de personliga påhopp som förekommit här. 


    Historien i tråden kan man även tycka är fullt tillräcklig för att svara med samma mynt, eller vara så överseende med som du är i skyddslingens favör.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-09 15:43:27 följande:

    Jag ser två olika typer av inlägg i dispyterna - så att det skulle vara samma mynt är jag inte säker på, kanske är det två sidor av samma mynt? En typ av inlägg tjatar hål i huvudet på en person och de andra inläggen innehåller nedsättande kränkningar och beskrivning av en person och dennes förmågor

    Nu skulle jag kunna avsluta detta inlägg med nedsättande kränkningar om person.. vilken typ av inlägg skulle detta då likna?

    Är det enbart debattstil det handlar om? Är det det som driver konflikten?


    Att och hur du frågar, det ställer ditt processande av information i ett alldeles särskilt ljus när det gäller sammanhang och det semantiska. Vilket visat sig då och då i tråden, bl.a i diskussionen om ironi och sarkasm.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-09 15:58:23 följande:

    1.Jag undrade om det var din debattstil att haka på lite sarkasmer och påhopp som gjorde att du fick inlägg som tjatade hål i ditt huvud. Det ena är trakasserier, det andra är 'trakasserier'

    2.Såväl sakrkasmer som ironi bygger på presumptions - ett sätt att bemöta sarkasmer och ironi är att helt enkelt besvara dessa presumptions så som att de menats på riktigt istället för att bemöta undermeningen. Jag vet inte om du sett det.


    1.Nej, så är inte händelseutvecklingen.

    2.Jisses.
  • pyssel
    Padirac skrev 2021-01-09 16:15:14 följande:

    Tydligen inte


    Jag får förekomma den falska historieskrivningen här ovanför ser jag. Det är alltså inte "åratal bort" utan ngt pågående "i åratal". (Även om stalkerns första angrepp i tråden räcker alldeles tillräckligt för att svara med flera mynt).
  • pyssel
    klyban skrev 2021-01-09 16:42:42 följande:

    Så du blir så extremt aggressiv direkt när någon ger dig kritik för nått?

    Undrar då jag inte ser det på andra användare du diskuterar med.

    Du verkar gett mig en särställning där, och därför åratal kommer in.


    Ditt första inlägg till mig - ja jag undvek medvetet att ta initiativ till någon diskussion med dig - är aggressivt och starkt förlöjligande.

    Men vi kan prova det här igen, som du vägrade sist jag bad dig i tråden: Kan du vänligen lämna mig ifred?
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin