• pyssel

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    klyban skrev 2020-12-22 18:55:24 följande:

    Peru har bevisat den enda delen av solfjädern i forskningen och exponerat en del problem munskydd har.

    Varför ska vi inte låtsas om detta?


    Det är negligerandet av övriga faktorer som är en oärlig argumentation. Ingen här har hävdat att munskydd är en magisk sköld eller fungerar ensamt, i synnerhet inte med de förhållanden i Peru som andra pekat ut som viktiga. Så varför bygger du dina motargument på argument i en förlöjligande form ingen levererat?
  • pyssel
    klyban skrev 2020-12-22 19:05:14 följande:

    Lilla du, omvänd härskarteknik, intressant.

    Ändå står vi här med ett massivt användande av munskydd, men inget att visa upp för det utan det omvända.

    Peru bevisar en del av solfjäderns forskning om munskydd, ingen har en aning varför detta gör dig så upprörd, hade du varit saklig någon gång och svarat på nått, så kanske vi fått reda på detta varför visst material ska ignoreras.

    Är du medveten om att munskydd har en problematik och som skapar denna solfjäder av resultat i forskningen, för om du inte vet detta så får du läsa upp dig om det med.


    Ännu en häpnadsväckande tolkning av något som ligger utanför din kompetens.
  • pyssel
    klyban skrev 2020-12-22 19:07:41 följande:

    Då Peru bevisar en del av solfjäderns forskning, vet inte vad det i detta som gör dig så upprörd att jag har rätt att forskningen inte är entydig?

    Och att detta är utfallet?

     

    Såklart hade du någonsin varit saklig, kunde man ha diskuterat om nått.

    Men tryck visa endast pyssel berättar saklighet inte finnes.


    Återigen bevisat att varje ansträngning att bjuda in till en saklig diskussion med dig är fullständigt lönlös. Ja, ja, fortsätt mala för dig själv och desperat ropa "Visst, kompis ? Visst, kompis?" till några få som står ut.
  • pyssel
    Padirac skrev 2020-12-22 21:04:16 följande:

    Hej pyssel,

    Tack för dina tankar om Peru och att specialisterna som jag är säker på vet mer än du, jag och alla andra i tråden. 

    Jag frågar dig uppriktigt om du tror att några av de hypoteser specialister ställt för smittspridningen i Peru på något sätt i någon mening skulle kunna likna de orsaker till smittspridning som finns i Sverige?

    Hoppas på du har möjlighet att ge ett långt utvecklande svar här i tråden

    Vänliga hälsningar


    Det där honungslent raljanta när du är på krigsstigen i både egna och andras ärenden klär dig inte. Jag saknar det ohöljt griniga som är mer rakt på och med lite kantig ironi. Hoppas du har möjlighet att hitta tillbaka till din stil, eller ska jag kanske säga "språkdräkt"
  • pyssel
    Pope Joan II skrev 2020-12-24 16:08:39 följande:
    Precis. Sådan är jag. Selektiv med vilka jag gillar och inte, jag ser ingen anledning att hyckla i det här sammanhanget. 
    God Jul <3 ..och hej vad det går i tråden!! Fick mig ett gapflabb över utvecklingen, eller varianter på rundgången kanske vi ska kalla det =D
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-12-26 21:45:36 följande:
    Testa nya, det är intressant att klyban får minustummar oavsett vad han skriver, alltså även om han skriver att solen skiner idag så är det negativt. Tummarna står alltså i mycket liten utsträckning för en respons på innehållet, i stället är det markörer för samhörighet eller antagonism. 

    Familjelivs variant på Flugornas herre, enligt mitt sätt att se.
    Om han får tummen ner för att ?solen skiner?, är det helt enkelt för ?det inte har något med covid-19 att göra. Så nu vet du.? *jag kan också tolka*
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-12-26 22:20:48 följande:

    Jag associerar till en skolgård där man får bekräftelse av tillhörighet när man gemensamt kan signalera att man tillhör ett kluster som utgör att isolat gentemot de andra på skolgården.

    Du hittar för övrigt samma systematiska tummande i en del av de andra trådarna där våra nationalister samlas.

    Nåväl. Om inte sagan om Mäster skräddare hade haft ytterligare en lördag hade den slutat med att "Det bidde en tummetott" men nu slutade den ju med att "Det bidde ingenting"


    Associationer i all ära, men tiden får utvisa om du blir föremål för en lektion i "konfirmationsbias" av självaste klyban som kan hjälpa dig på traven med att få tolkningarna att sprida ut sig som en solfjäder en stekhet sommardag. Vi får väl se om du går fri för frågan varför "man inte låtsas om att diskutera faktan om solfjädern". Om nu inte hans egen bias står i vägen, det har den ju gjort hittills, för att gå emot er få som står upp för trådens mest respektlösa inlägg och användare som bäst trivs i "kejsarens nya kläder".
  • pyssel
    FDFMGA skrev 2020-12-26 22:28:41 följande:

    Jag har kollat tillbaka och jag tror att nästan 100 procent av klybans inlägg har fått minustummar, även sådana som är fullständigt intetsägande.

    Då handlar det om person och inte åsikter - eller hur man framför sina åsikter.

    Återigen. Jag uppfattar det som att du och Påven Johanna är trötta på att bli missförstådda eller att få kommentarer som "Vad har detta med pandemin att göra?".

    Tror du att den metod ni tillämpar gentemot klyban kommer att innebära framgång eller skulle det kunna finnas alternativa metoder?


    Givetvis har jag inget till övers för varken personen som svarat mig respektlöst och hänvisat till mina inlägg med egna osanningar i flera år, eller något till övers för hans värdelösa inlägg utan substans. Det finns inga framgångsrika metoder i samma trådar, annat än att hålla med, vilket jag inte gör.
  • pyssel
    klyban skrev 2020-12-26 23:04:31 följande:

    Har detta nått med COVID-19 och göra, och om det har.
    Kan du förklara detta?


    Det finns inget vaccin mot dig.
    COVID-19, ligg i lä.
  • pyssel
    klyban skrev 2020-12-26 23:08:16 följande:

    Utan substans?

    Ja, för påvisa det, så måste man ha substans att ifrågasätta med först.

    Vi inväntar din saklighet, hur länge måste vi vänta för den?

    Lääänge?


    Jag behöver inte vänta länge alls för att få en massiv, samlad bild av din icke-substans och totalt ihåliga skrikargumentation. Jag trycker på "visa endast klyban", så är jag mätt på dumheter för en livstid framåt. Så jag gör det inte så ofta, jag har inte nio liv. Det måste ju finnas utrymme för mer idioti, med variation som en solfjäder, som kommer pröva mitt framtida tålamod.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin