• Dr Nail

    Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin

    Så...ska de bara komma undan med att göra konstig skit och sen inte ge några förklaringar?

    t.co/2rFMmnawgQ

  • Dr Nail
    klyban skrev 2021-02-04 15:23:48 följande:

    Du får berätta lite mer vad du vill med länken och vad som är konstigt.


    Ja du.....vad vill jag med länken....vara kritisk till Sveriges handhavande av pandemin, kanske?....lite som tråden heter?...
  • Dr Nail

    "Coronaviruset kommer inte att spridas i Sverige."

    -FHM, nästan exakt ett år sedan.

    Bara en påminnelse.

  • Dr Nail

    ..samtidigt som budskapet om att Sverige är sejf sändes ut, skickade Folkhälsomyndigheterns skuggbyråkrater ut en enkät till Sveriges regioner för att ta reda på vilket skick sjukvården och beredskapen befann sig i. Resultatet hamnade under sekretess för det vore "kontraproduktivt att blottlägga svagheter".

    Tugga på den ett tag. "Kontraproduktivt".

  • Dr Nail

    Låter lite ofräscht i sthlm just nu, med en massa smittsamt kött på gatorna.

  • Dr Nail

    Det enda som Tegnell är oroad över är sin grannes gräsmatta. Allt som inte är det oroar inte Tegnell, och ingår ärligt talat inte i hans expertisområde.

  • Dr Nail
    FDFMGA skrev 2021-10-15 19:58:19 följande:

    "Redan i mitten av september hade pandemin kunnat vara över för Sveriges del. Det säger professor Joakim Dillner som inte tror att smittspridningen kommer att skjuta i höjden igen"

    www.dn.se/vetenskap/dagen-da-pandemin-kunde-ha-varit-over/

    Det märks också om man tittar på statistiken - från att länge ha varit ett av de hårdast drabbade länderna har nu Sverige dalat till plats 52 på listan över andel döda i befolkningen.


    Alla dessa spåmän som tror på saker :) Men. Hur kan en pandemi vara "över för Sveriges del"? En PANdemi är väl över när den är över i hela välden? Eller missar jag nånting?
  • Dr Nail
    klyban skrev 2021-10-17 13:24:46 följande:

    Vad ska de ge oss att märka ord och nyttja semantik, och när man redan vet om att de pratar om Sverige och att det är så många tecken på att pandemin ser ut att vara just över i Sverige.

    Men visst, jag håller med, vi får vänta lite till innan den spiken slås in, men det är många indicier  nu som pekar på att det är just över för Sveriges del.

    Och de som nu läggs in på sjukhusen, skadas och dör, de är främst de som inte klarar av att bilda antikroppar av vaccinen och ovaccinerade.

    De ovaccinerade står för en extrem majoritet i vården, och de döda är en extrem majoritet de som inte klarar av att bilda antikroppar.

    Det intressanta är att detta klustret som stod och peka på 8:e i världen, de bara låtsas om att det inte blivit så mycket bättre.

    Det intressanta här är att vi har många länder till bakom oss och som slarvar med deras räkning, som tex Indien, som har mer eller mindre noll koll på hur många som dör där.

    Men som du säger, det agendastyrda klustret, de är ointresserade att det ska gå bra för Sverige, utan det är bara populismen och attacken emot Regeringspartierna och att detta är det enda man är intresserad av.

    Och hur det går för Sverige är för dom helt ointressant, lustigt nog bor flera av dessa inte ens i Sverige.


    En pandemi kan inte vara över för ett lands del. Inte ens för Nordkorea. En pandemi är inte över NÅGONSTANS till den är över ÖVERALLT.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin