• Dr Nail

    Under tiden: förtroendet för FHM är lägre än någonsin. Det har blivit allt svårare att bortförklara våra fullständigt katastrofala siffror.

  • Dr Nail
    KillBill skrev 2020-06-23 14:14:36 följande:

    Jaså, vad hade Folkhälsomyndigheten för förtroende i fjol?  

    Förtroendet för Folkhälsomyndigheten är fortfarande högt. När det gäller förtroendet för Anders Tegnell så är det mycket högt.  I Övrigt anser 80 % av folket anser att oppositionen (M, KD, SD och V) gjort ett dåligt arbete. Jag tror exmpelvis inte att Jimmie Åkessons Turkietsemester i början av pandemin imponerade på folket. 


    Sen början av krisen, ursäkta.
  • Dr Nail
    Anonym (man) skrev 2020-06-23 13:13:17 följande:

    Japp, men det kommer de fortsätta med så länge de kan för vad är alternativet?

    Sätta in hårdare restriktioner för att få kontroll på spridningen? Men vänta nu är inte det vad resten av världen gjorde och som vi påstod var helt fel och vårt sätt mycket bättre? Det skulle innebära att man får krypa till korset och erkänna att man valde fel och att det kostat samhället en jävla massa döda helt i onödan... när den vallen spricker kommer ju sktfloden bara forsa med gud vet vilja konsekvenser och det vill ju ingen makthavare utsätta sig för. Då är det ju bättre att spela dum och spela vidare på sin roll i parodin, vem vet man kanske kommer undan någorlunda hel.


    Betydligt mer energi spenderas på att försvara sina ursprungliga val än på att anpassa taktiken efter verkligheten, ja. En djupt elitistisk organisation.
  • Dr Nail

    Mitt förtroende har dock alltid varit högt för FHM. Har t.ex. alltid förklarat snus för utlänningar med vad FHM säger.

  • Dr Nail

    Klokt av regeringen att inte öppna nöjesparkerna. Vem som helst som besökt Liseberg en varm sommardag vet att det är ett ställe där det är fysiskt omöjligt att undvika trängsel.

  • Dr Nail
    AndreaBD skrev 2020-06-23 21:26:26 följande:

    Okej. Konstigt, siffrorna brukar stämma på worldometer. 


    Ok, jag tror jag fattar. Det är nåt som laggar nånstans på grund av midsommarhelgen. Igår hade vi 716 ser jag nu på worldometer, men c19 rapporterade typ ...0? (tror jag). Sen kom allt på en gång.

    Vi får se imorgon.
Svar på tråden Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin